Hotell Stenugnen

Adresse: Korsgatan 6A, 621 57 Visby
Standort: Visby - innerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 96% 730 von 764 empfehlen (191 Bewertungen)

Gästebewertung: 96%

(730 von 764empfehlen)
Gesamtbewertung 4,5 von 5
Hotel condition 4,4 von 5
Room facilities 4,2 von 5
Cleaning 4,3 von 5
Value for money 4,2 von 5
Service 4,6 von 5
Breakfast 4,3 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 101-110 von 191)

Wifi

Am Beliebtesten bis Anders, Schweden (Schweden Mi 02 Nov 2016)
“Vi hade ett trevligt rum och en bra upplevelse, men wi-fi fungerade inte alls på vårat rum vilket va synd rum nummer 6 tror jag det va!”
Gesamtbewertung 3 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 3 von 5

Gång avstånd

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Di 01 Nov 2016)
“Helt ok hotell. Nära till allt.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Som pensionär ett lugnt trevligt hotell ...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Di 25 Okt 2016)
“Som pensionär ett lugnt trevligt hotell med en underbar frukost, där fattades inget.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Trevlig personal

Am Beliebtesten bis Birand, Schweden (Schweden Di 11 Okt 2016)
“Var mån om att vi fick rätt information, så att vi kunde få en utmärkt vistelse på hotellet.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Mysigt hotell nära hamnen

Am Beliebtesten bis Huddingebo, Schweden (Schweden Di 04 Okt 2016)
“Rummet låg mot gatan och i gatunivå så lite helgskrål fick man stå ut med. Lite ljud även inifrån hotellet när andras rumsdörrar slog igen. Inredningen var enkel men funktionell med en väldigt skön säng, men hörndusch med duschdraperi tillhör inte favoriterna. Vattnet i kranen luktade och smakade illa, men det kanske är ett generellt Visbyproblem? Frukosten var bra: varmt bakeoffbröd, de pålägg jag önskade, yoghurt och flera olika flingor, kokta ägg. Juicen var dock lite trist och jag hade önskat mer färsk frukt än de små bitar som fanns. Inget småvarmt. Den trevliga kvinnan som skötte om allt fyllde snabbt på om man påpekade att något var slut. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

Hemtrevligt

Am Beliebtesten bis Tre systrar, Schweden (Schweden Mi 28 Sep 2016)
“Härligt mysigt hotell. Centralt beläget. Personalen underbart hjälpsamma och trevliga. Fräscha rum. Något kallt för en av oss tre. Avhjälptes snabbt med ett extra element. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Från en Stockholms Resenär!

Am Beliebtesten bis Stockholmaren, Schweden (Schweden Mo 19 Sep 2016)
“Bra Hotell som Ligger Bra till om man Snabbt vill ta sig in Innanför Visby,s Ringmur. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

Allt var bra. Det var ingen städning eft...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden So 28 Aug 2016)
“Allt var bra. Det var ingen städning eftersom det inte behövdes, vilket jag uppskattade!Av den anledningen svarade jag varken bra eller dåligt på frågan ovan.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

Tyker

Am Beliebtesten bis Olle å Anne marie., Schweden (Schweden Do 25 Aug 2016)
“Litet trevligt Flickorna som jobbar där är super goa.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 0 von 0
Value for money 0 von 0
Service 0 von 0
Breakfast 0 von 0

Stenugnen är en favorit

Am Beliebtesten bis Fastlänning, Schweden (Schweden Do 18 Aug 2016)
“Detta var vårt fjärde år på Hotell Stenugnen och vi är alltid lika nöjda. I år var vårt rum VÄLDIGT litet för två personer men mysigt ändå. Läget är superbra. Personalen är fantastisk. Det som drog ner årets betyg var en liten rad med små tekniska fel (som att fönstret i sovrummet inte gick att stänga) och att frukosten dels minskat utbudet från föregående år och dels att frukosten var i otakt med antalet gäster (det tog slut på faten hela tiden så att folk fick vänta på bröd och vänta på ägg och vänta på kaffe i omgångar). Vi kommer att återvända till Stenugnen. Helt säkert.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 17.01.2022 16:25:44, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews