Changes in timetables December 9th and 10th

Due to unforeseen events, M/S Visby will remain at the shipyard for another couple of days, which will affect the timetable. For updated timetable, click here (text in Swedish).
We regret the inconvenience this causes. All passengers who want to rebook their trip to another day are welcome to contact us: +46 771-22 33 00.

Changes in timetables December 9th and 10th
Due to unforeseen events, M/S Visby will remain at the shipyard for another couple of days, which will affect the timetable. For updated timetable, click here (text in Swedish).
We regret the inconvenience this causes. All passengers who want to rebook their trip to another day are welcome to contact us: +46 771-22 33 00.

Bed and Breakfast, Kneippbyn Resort Visby

Adresse: Kneippbyn 15, 621 61 Visby
Standort: Visby - außerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 83% 759 von 911 empfehlen (160 Bewertungen)

Gästebewertung: 83%

(759 von 911empfehlen)
Gesamtbewertung 3,9 von 5
Service 4,4 von 5
B&B Condition 3,8 von 5
Facilities (shower, wc etc) 3,6 von 5
Cleaning 3,7 von 5
Breakfast 4,1 von 5
Value for money 3,6 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 81-90 von 160)

Muggar

Am Beliebtesten bis jbo, Schweden (Schweden Mi 10 Aug 2016)
“Det som jag saknade var några muggar för att kunna dricka lite vatten på rummet . Miss av mig att det var långt till wc och att vi skulle få en stuga i lugnt läge på grund av hund men fick ett där det var mest trafik förbi. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 2 von 5
Cleaning 5 von 5
Breakfast 4 von 5
Value for money 4 von 5

Äntligen semester!

Am Beliebtesten bis lottelinus69, Schweden (Schweden Mi 10 Aug 2016)
“Supernice nybyggd stuga som endast saknade WC. Förstår inte varför man bygger perfekta sommarbostäder utan toa 2016. Trevligt område och tyst vid 22-23. 👍 Var så nice att vi bokade om till helgen igen fast med toa.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 3 von 5
Cleaning 4 von 5
Breakfast 4 von 5
Value for money 3 von 5

Överlag bra

Am Beliebtesten bis Johanna, Schweden (Schweden Di 09 Aug 2016)
“Tyckte stugorna var väldigt fräscha, märktes att de var helt nybyggda, Supertrevligt bemötande i receptionen när vi kom, även om det var jättelång kö och dom hade det väldigt stressigt tog de den tiden som behövdes för varje gäst, väldigt proffsigt! Bra frukost, däremot åt vi middag på solstugan (???) en kväll och det var vi mindre nöjda med, tog lång tid att få beställa och när vi efter 40 minuters väntan fick vår club sandwich var kycklingen rå... Det slutade med att jag fick hämta mat från barnbuffen för jag var vrålhungrig Dit gick vi inte tillbaka. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Breakfast 4 von 5
Value for money 3 von 5

Family tent

Am Beliebtesten bis Beda, Tschechische Republik (Tschechische Republik So 07 Aug 2016)
“Missing more pictures and information what is inside the tent. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 3 von 5
Facilities (shower, wc etc) 3 von 5
Cleaning 4 von 5
Breakfast 3 von 5
Value for money 4 von 5

Nöjd gäst som saknade lite

Am Beliebtesten bis Jenny Söderman stuga 11, Schweden (Schweden So 07 Aug 2016)
“Boende bra men saknades en del. Bl a krokar i stugan, för kläder och för handdukar vid tvättstället. Skulle också kunna vara ett nattduksbord mellan sängarna i första rummet. Saknade ngt att hänga blöta handdukar på efter en vattenlandsdag el dag på stranden. En kort tvättlina el ett broräcke skulle ha räckt. Skräpigt runt stugan. Saknades möjlighet att städa efter sig och andra i duschen. Saknades papper att ta upp hår o dylikt i duschbrunnen. Ofräscht att komma efter ngn som inte städat. Saknades också krokar i duschutrymmet för att hänga ifrån sig kläder och handduk. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Breakfast 5 von 5
Value for money 5 von 5

Väntetider o kö!

Am Beliebtesten bis Ice, Schweden (Schweden Di 02 Aug 2016)
“Var på Kneippbyn under högsäsong (mitten av juli) och det tog ca 1 timma att checka in o få rumsnyckel. Boende var ok. Biljetter till bad o sommarland var återigen en kö på ca 20 min och sedan var det kö till i stort sett alla attraktioner. Inträdet för barn är samma som för vuxna, vilket inte är prisvärt för en familj. Pippishowen är den stora behållningen, men en dags inträde räcker absolut! Till restaurangerna är det som man nu kan förstå ofta kö. Flera kiosker/snabbmatsställen på området har "sovjetiskt" kösystem dvs köa för att beställa o betala och sedan ta ditt kvitto och köa igen för att hämta ut din beställning. Kneippbyn skulle behöva mer personal och fler kassor för att få ner köerna under högsäsong. ”
Gesamtbewertung 3 von 5
Service 2 von 5
B&B Condition 3 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 3 von 5
Breakfast 3 von 5
Value for money 3 von 5

Nytt o fräscht, nära toa o dusch. Nära a...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Di 02 Aug 2016)
“Nytt o fräscht, nära toa o dusch. Nära att gå till frukosten och perfekt att kunna gå till o från leklanden under dagen Saker som kan förbättras: Det blev väldigt varmt, endast ett litet vädringsfönster i sovrummet att ha öppet på natten, borde finnas ngn ventil/litet fönster även i köket. Det var svårt att sova speciellt första natten då vi kom sent o ingen hade haft öppet o vädrat ur innan. Gardin behövs även till enkeldörren. Några krokar på väggen vid utgången att kunna hänga jacka mm på.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Breakfast 4 von 5
Value for money 0 von 0

Trevligt boende och frukost för det pris...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mo 01 Aug 2016)
“Trevligt boende och frukost för det priset. Nära till dusch och wc. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 3 von 5
Cleaning 3 von 5
Breakfast 4 von 5
Value for money 5 von 5

Bra camping med trevlig personal. Bra se...

Am Beliebtesten bis Lena, Schweden (Schweden So 31 Jul 2016)
“Bra camping med trevlig personal. Bra serviceutrymmen. Jättefin stuga. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Breakfast 5 von 5
Value for money 5 von 5

Fattades krokar i duschen och på toalett...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden So 31 Jul 2016)
“Fattades krokar i duschen och på toaletten annars var allt bra. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Breakfast 5 von 5
Value for money 5 von 5

Nearby

Stadt
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 01.12.2021 15:41:21, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews