Bed and Breakfast, Kneippbyn Resort Visby

Adresse: Kneippbyn 15, 621 61 Visby
Standort: Visby - außerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 83% 759 von 911 empfehlen (160 Bewertungen)

Gästebewertung: 83%

(759 von 911empfehlen)
Gesamtbewertung 3,9 von 5
Service 4,4 von 5
B&B Condition 3,8 von 5
Facilities (shower, wc etc) 3,6 von 5
Cleaning 3,7 von 5
Breakfast 4,1 von 5
Value for money 3,6 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 71-80 von 160)

Nöjd förstagångare.

Am Beliebtesten bis Patte, Schweden (Schweden Fr 07 Jul 2017)
“Överlag nöjd med det mesta. Däremot förvånad över de snålt tilltagna öppettiderna på sommar/vattenland. Dock roliga att besöka. Borde finnas en ivrig fastighetsskötare som skruvar åt lösa handtag etc och smörjer upp de flesta rörliga delarna som används av gäster. Typ dörrgångjärn och låskolvar tex så att allt känns lite mindre använt. Annars perfekt läge för en camping, nära till allt viktigt. Djur välkomna. Service öppet dygnet runt. Havsnära med härlig utsikt å doft. Kanon a' la carte Solsida. Kommer gärna tillbaks.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Breakfast 4 von 5
Value for money 4 von 5

Vi blev "uppgraderade" från rum till lit...

Am Beliebtesten bis sofia, Schweden (Schweden Mo 26 Jun 2017)
“Vi blev "uppgraderade" från rum till liten stuga pga större sällskap som skulle ha rummen. Denna uppgradering var definitivt trevlig! Toaletter och duschar fina och fräscha. Däremot var sovkuddarna stenhårda, stora och stumma i alla sängar och vi vaknade flera gånger per natt för att vända oss och fick ont i nacken av dem hela familjen! Men skönt med sängkläder och handdukar på rummet. Frukosten blev vi faktiskt irriterade på då det två dagar tog slut på ljusa bullar/ rostbröd även om man kom i god tid. Tycker man kan ha beredskap för sånt i frysen. Och det var mycket mörka bullar kvar varje dag, man kanske ska tänka om va dfolk äter? Sen är inte enbart apelsinmarmelad med bitar i någon höjdare, hur många barn uppskattar detta? Man kunde haft något mer alternativ även om det var lågsäsong. trevlig personal i receptionen!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Breakfast 3 von 5
Value for money 5 von 5

Ingen bild av Ekonomirum på nätet

Am Beliebtesten bis Anonym , Finnland (Finnland So 18 Jun 2017)
“Bilderna av B&B visade Fiskestugan eller något annat skönare rum, vi kunde ha bokat en sådan om vi såg hurdant är ett ekonomirum och andra typ av rummen. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
B&B Condition 3 von 5
Facilities (shower, wc etc) 3 von 5
Cleaning 4 von 5
Breakfast 4 von 5
Value for money 3 von 5

Vuxenhelg på Kneipbyn

Am Beliebtesten bis Josefin, Schweden (Schweden Do 01 Sep 2016)
“Hej Vi blev varmt välkomnade av nattpersonalen när vi kom med sena kvällsfärjan. Stugorna är enkla men sängkläderna nymanglade och stugorna är sådär lagom patinerade tillsammans med toppmoderna i samma område. Enkel och bra frukost. Lite svårt för en pensionär med lite rörelseproblem att ta sig runt i området bara. Även trappavsatsen i frukostmatsalen kändes lite krånglig. Annars på det hela en prisvärd variant om man skall på snabbvisit till Gotland.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
B&B Condition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 3 von 5
Breakfast 4 von 5
Value for money 4 von 5

Mysigt boende i fiskestugan. Fantastisk ...

Am Beliebtesten bis gullro, Schweden (Schweden Mo 22 Aug 2016)
“Mysigt boende i fiskestugan. Fantastisk utsikt över havet. Solsidan mysigt matställe inte provat de andra utbuden av mat. Kan rekommendera detta boende. Nära till sevärdheter perfekt att ha cykel med sig.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Breakfast 4 von 5
Value for money 4 von 5

Rent och fräscht

Am Beliebtesten bis Kneippbyn igen!, Schweden (Schweden Fr 19 Aug 2016)
“Rent och fräscht bed o breakfast. Litet rum men rent och frsächt. ¨ Hade önskat toalett utan att behöva gå ut. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
B&B Condition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 3 von 5
Cleaning 4 von 5
Breakfast 5 von 5
Value for money 4 von 5

Trevlig vistelse

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mi 17 Aug 2016)
“Bokade ett familjerum då vi va ute lite sent. Väldigt trevlig anläggning med allt man behöver och god frukost. Dock lite litet rum för 4 vuxna men annars väldigt bra.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Breakfast 5 von 5
Value for money 5 von 5

Nöjd

Am Beliebtesten bis Caritha, Schweden (Schweden Mo 15 Aug 2016)
“I det stora hela är detta en av våra bästa reseupplevelser. Kneippbyn och framför allt Gotland var en upplevelse att minnas. Jag har redan rekommenderat till vänner och bekanta. Jag kommer att åka tillbaka.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 4 von 5
B&B Condition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 3 von 5
Breakfast 4 von 5
Value for money 4 von 5

Underbar personal överallt. Dörrarna läm...

Am Beliebtesten bis Theres, Schweden (Schweden Fr 12 Aug 2016)
“Underbar personal överallt. Dörrarna lämnar mycket att önska. Går igen med en smäll och är så tunga att ungarna inte kan få upp varken rumsdörren eller toadörren utan hjälp. Med 8 rum och fyra personer i varje rum blir det rätt många smällar i dörrarna hela hela tiden. Synd att det var så få rätter på restaurangen, när man stannar en vecka gör man av med alla rätter ganska så snabbt.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 3 von 5
Breakfast 4 von 5
Value for money 4 von 5

Jag kommer tillbaka

Am Beliebtesten bis Maria K, Schweden (Schweden Fr 12 Aug 2016)
“Min erfarenhet av B&B är ett eller flera rum som finns i en byggnad och där det samtidigt finns tillgång till toalett och dusch. I Kneippbyn är B&B en liten stuga med säng, byrå, en/två stol/ar samt en vask med kallt vatten. Toalett och dusch finns ca 50-75 meter bort samt frukost ytterligare 300 meter bort. Detta tog jag inte reda på i förväg och därför blev det inte riktigt som jag tänkt mig. Men oavsett så återkommer jag med bokningar även nästa år.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 3 von 5
Facilities (shower, wc etc) 3 von 5
Cleaning 5 von 5
Breakfast 5 von 5
Value for money 3 von 5

Nearby

Stadt
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 24.11.2021 17:25:55, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews