Changes in timetables December 9th and 10th

Due to unforeseen events, M/S Visby will remain at the shipyard for another couple of days, which will affect the timetable. For updated timetable, click here (text in Swedish).
We regret the inconvenience this causes. All passengers who want to rebook their trip to another day are welcome to contact us: +46 771-22 33 00.

Changes in timetables December 9th and 10th
Due to unforeseen events, M/S Visby will remain at the shipyard for another couple of days, which will affect the timetable. For updated timetable, click here (text in Swedish).
We regret the inconvenience this causes. All passengers who want to rebook their trip to another day are welcome to contact us: +46 771-22 33 00.

Bed and Breakfast, Kneippbyn Resort Visby

Adresse: Kneippbyn 15, 621 61 Visby
Standort: Visby - außerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 83% 759 von 911 empfehlen (160 Bewertungen)

Gästebewertung: 83%

(759 von 911empfehlen)
Gesamtbewertung 3,9 von 5
Service 4,4 von 5
B&B Condition 3,8 von 5
Facilities (shower, wc etc) 3,6 von 5
Cleaning 3,7 von 5
Breakfast 4,1 von 5
Value for money 3,6 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 61-70 von 160)

Förbättra

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden So 30 Jul 2017)
“Tycker att i stugan borde det iaf finnas bestick, knivar o gafflar. Inte bara skedar. Väldigt svår stängd altandörr även andra dörren var svår att öppna för en 7 åring. Frukosten var inte alls vad jag trodde. Baconen alltid kalla, dåligt utbud. Väldigt enformig när man bodde där 1 v. Efter varje krogshow så tömdes allt glas väldigt tidigt på morgonen, redan vid 7.30 så alla vaknade. Kanske lite mer än en gunga uppe vid stugorna hade varit trevligt för barnen. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
B&B Condition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 3 von 5
Breakfast 3 von 5
Value for money 4 von 5

Premium boende

Am Beliebtesten bis C, Schweden (Schweden Mo 24 Jul 2017)
“Fin stuga med kylskåp och rinnande vatten. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
B&B Condition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Breakfast 4 von 5
Value for money 4 von 5

Tillgänglig

Am Beliebtesten bis Ante, Schweden (Schweden Mo 24 Jul 2017)
“Nära till allt. Ordning och reda. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
B&B Condition 3 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 3 von 5
Breakfast 4 von 5
Value for money 4 von 5

Övernattningsstuga premium

Am Beliebtesten bis AH, Schweden (Schweden So 23 Jul 2017)
“Vi bodde i övernattningsstuga premium (nr6) och tyckte det var ett bra boende. Några förbättringsförslag finns: Överslafarna behöver bättre fallskydd, den ena saknade detta helt och den andra hade ett som var alldeles för kort. Stugan saknade gardiner vid dubbeldörrarna och skulle behövt en rullgardin vid engeldörren. En eller flera krokar för handdukar skulle vara bra vid handfatet. En liten spegel är bra att sätta upp i stugan. Ett sopset skulle varit önskvärt.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
B&B Condition 3 von 5
Facilities (shower, wc etc) 3 von 5
Cleaning 3 von 5
Breakfast 3 von 5
Value for money 4 von 5

Önskvärt med en spegel i rummet.

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mi 19 Jul 2017)
“Önskvärt med en spegel i rummet.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Breakfast 5 von 5
Value for money 4 von 5

Nja

Nicht empfohlen bis Pappa Anders, Schweden (Schweden Mi 19 Jul 2017)
“Fräscha rum och överlag bra stuga, men väldigt lyhört när andra öppnar dörrar och springer i korridorer. Duschrummen luktade starkt mögel. Inte någon utrustning i köket, hade varit bra med en kniv för att kunna fixa mackor åtminstone. Fanns inte Barnkanalen på TV trots 100% barnfamiljer. Frukost var väldigt trist. Jättegott nybakat bröd men äggröra var gjort av pulver och juice var inte juice utan vatten med juicesmak. Saknade lekhörna i anslutning till frukost. Det är de små men viktiga sakerna som avgör upplevelsen.”
Gesamtbewertung 3 von 5
Service 3 von 5
B&B Condition 3 von 5
Facilities (shower, wc etc) 1 von 5
Cleaning 4 von 5
Breakfast 2 von 5
Value for money 3 von 5

Toppenboende!

Am Beliebtesten bis Sandra Voest Bjermert, Schweden (Schweden Mo 17 Jul 2017)
“Nära till allt både vacker natur och kneipbyn:) Kan bara säga bra saker om detta boende och upplevelse!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Breakfast 5 von 5
Value for money 5 von 5

Hade hellre tältat

Nicht empfohlen bis Linnea, Schweden (Schweden Sa 15 Jul 2017)
“Bokade B&B av bekvämlighetsskäl, men såhär i efterhand hade det varit precis lika bekvämt att tälta., och betydligt billigare. "Familjerum" (högst upp i backen i ett annex) innebär två våningssängar på 4 kvm, endast. Inte en stol eller avställningsyta. Dock varsin garderob med trasiga galgar, samt ett enormt gemensamt rum som inte kan användas till något vettigt. Frukosten var toppen, med enda synpunkt att man inte bör servera äggröra i samma låda som bacon, då vissa av oss äter ägg men inte kött. ”
Gesamtbewertung 3 von 5
Service 4 von 5
B&B Condition 1 von 5
Facilities (shower, wc etc) 2 von 5
Cleaning 2 von 5
Breakfast 5 von 5
Value for money 3 von 5

Stuga premium

Am Beliebtesten bis TessanKal, Schweden (Schweden Fr 14 Jul 2017)
“Mycket fräsch och trevlig stuga med stor altan och havsutsikt. Ingen WC/dusch i stugan vilket funkade i 2 dar men skulle inte bo längre. Service huset ok men städades inte så ofta som det hade behövts. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 2 von 5
Breakfast 4 von 5
Value for money 4 von 5

Avstånd dusch o wc

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Do 13 Jul 2017)
“Allt var bra förutom att det var långt till dusch o wc. Jag bodde i de uppsatta tälten. Dessutom tycker jag det var krångligt med att man måste ladda kort för att få duschvatten. Jag förstår att ni vill minska vattenförbrukningen men går det inte att lösa på annat sätt, t.ex att det är korta perioder och automatisk avstängning med korta intervaller. Dessutom tror jag informationer om att man bör använda så lite vatten som möjligt har inverkan, de som bor på campingplatser är nog förstående inför sådant. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
B&B Condition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 2 von 5
Cleaning 4 von 5
Breakfast 4 von 5
Value for money 3 von 5

Nearby

Stadt
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 01.12.2021 15:41:21, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews