Changes in timetables December 9th and 10th

Due to unforeseen events, M/S Visby will remain at the shipyard for another couple of days, which will affect the timetable. For updated timetable, click here (text in Swedish).
We regret the inconvenience this causes. All passengers who want to rebook their trip to another day are welcome to contact us: +46 771-22 33 00.

Changes in timetables December 9th and 10th
Due to unforeseen events, M/S Visby will remain at the shipyard for another couple of days, which will affect the timetable. For updated timetable, click here (text in Swedish).
We regret the inconvenience this causes. All passengers who want to rebook their trip to another day are welcome to contact us: +46 771-22 33 00.

Bed and Breakfast, Kneippbyn Resort Visby

Adresse: Kneippbyn 15, 621 61 Visby
Standort: Visby - außerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 83% 759 von 911 empfehlen (160 Bewertungen)

Gästebewertung: 83%

(759 von 911empfehlen)
Gesamtbewertung 3,9 von 5
Service 4,4 von 5
B&B Condition 3,8 von 5
Facilities (shower, wc etc) 3,6 von 5
Cleaning 3,7 von 5
Breakfast 4,1 von 5
Value for money 3,6 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 51-60 von 160)

God frukost i trevlig miljö som ingick i...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden So 13 Aug 2017)
“God frukost i trevlig miljö som ingick i bed and breakfast. Funktionellt boende. Endast två toaletter i hela byggnaden. Campingen har ett trevligt läge nära havet. Bra bussförbindelser till Visby. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 3 von 5
Facilities (shower, wc etc) 3 von 5
Cleaning 4 von 5
Breakfast 5 von 5
Value for money 4 von 5

Stuga 6 (inte premium)

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Sa 12 Aug 2017)
“Ni åtgärdade fel, tillfredsställande. Det var vatten på golvet efter frysen när vi kom, det torkades bort av er ☺️ Ena sänglampan hängde i kabeln, den bytte ni. Och silverfiskarna på golvet i köket vi såg sista dagen är jag övertygad om att ni gjorde allt för att få bort. Vi är mycket nöjda! Jeanette m. fam”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 4 von 5
Breakfast 5 von 5
Value for money 5 von 5

Boende

Am Beliebtesten bis Oscar, Schweden (Schweden Di 08 Aug 2017)
“Allt var verkligen super, lite litet men Man får var man betalar för. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Breakfast 5 von 5
Value for money 4 von 5

Frukost

Am Beliebtesten bis Mari, Schweden (Schweden Mo 07 Aug 2017)
“Det som skulle göra frukosten till "mycket bra" hade varit att ändra på kaffehanteringn. Som det var nu var att kaffebehållaren var alldeles för liten för antalet gäster. Det var ständigt kö till den med väntande gäster som väntade på kaffe. Enkelt att åtgärda! ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 3 von 5
Breakfast 4 von 5
Value for money 4 von 5

B&b AT KNEIPYNN

Nicht empfohlen bis PSB, Schweden (Schweden So 06 Aug 2017)
“Hi, Overall it was good, but I expected atleast basic things to be available like mirror, few cooking utensils.”
Gesamtbewertung 3 von 5

Bo granne med Pippi

Am Beliebtesten bis Linda., Schweden (Schweden Do 03 Aug 2017)
“Ett häftigt äventyr för familjen att bo på Kneippbyns fina camping och ha Villa villekulla som granne. Rent och snyggt överallt och att sitta på trädäcket vid havet och grilla i solnedgången är en upplevelse som inte med ord går att beskriva Ett ställe vi garanterat kommer tillbaka till nästa sommar 😍 ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 0 von 0
Breakfast 0 von 0
Value for money 0 von 0

Sagolikt

Am Beliebtesten bis Nöjda Umebor, Schweden (Schweden Do 03 Aug 2017)
“Jag blev väldigt glatt överraskad när jag kom till Fiskestuga. Som vi huserade i under 4dagar. Var över all förväntan, läget helt fantastiskt. Det ända jag har att påpeka, var att det var ganska så sparsamt dammsuget under sängen. Vilket skulle kunna göra bättre. Men vill ni har en helt oförglömlig vistelse på Gotland rekommenderas detta boende starkt. Fiske stuga 24B”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 4 von 5
B&B Condition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 2 von 5
Breakfast 5 von 5
Value for money 5 von 5

Kneippbyn

Am Beliebtesten bis Patrik, Schweden (Schweden Mi 02 Aug 2017)
“Fantastiskt läge och servicen från personalen var utomordentlig. Städning av WC kan göras lite oftare, då det ibland saknades toalettpapper (toaletterna vid Annexet). De fristående duscharna nedanför Annexet var överraskande fräscha. Kan även tänka sig testa campingen nästa gång. Vi vill gärna komma tillbaka och kommer rekommendera denna till andra.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 3 von 5
Breakfast 5 von 5
Value for money 4 von 5

Vi tyckte att det va lite väl rörigt med...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mo 31 Jul 2017)
“Vi tyckte att det va lite väl rörigt med toaletter, duschar och servicehus. Det kändes tyvärr inte så uttänkt i stugbyn där vi bodde, men det va väldigt fina och fräscha duschar! Ett servicehus i närheten av stugbyn önskas så man slipper springa hela vägen ner till campingen med småbarn som är hungriga :)”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 3 von 5
Cleaning 4 von 5
Breakfast 4 von 5
Value for money 4 von 5

Toalett kaos.

Am Beliebtesten bis Tommy, Schweden (Schweden So 30 Jul 2017)
“Toaletterna är alldeles för få. Det var folk i stort sett hela tiden. Inte lätt att hålla rent av service personalen då. En annan sak är att det borde inte vara så dyrt för vuxna att gå in på sommarland. Mycket att göra för små barn men inte för föräldrar och stora tonåringar. Men Pippi teatern var mycket bra och duktiga skådespelare. Stort pluss på det. Rent och fint på campingen och god mat.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 3 von 5
Breakfast 5 von 5
Value for money 2 von 5

Nearby

Stadt
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 07.12.2021 14:28:03, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews