Bed and Breakfast, Kneippbyn Resort Visby

Adresse: Kneippbyn 15, 621 61 Visby
Standort: Visby - außerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 83% 759 von 911 empfehlen (160 Bewertungen)

Gästebewertung: 83%

(759 von 911empfehlen)
Gesamtbewertung 3,9 von 5
Service 4,4 von 5
B&B Condition 3,8 von 5
Facilities (shower, wc etc) 3,6 von 5
Cleaning 3,7 von 5
Breakfast 4,1 von 5
Value for money 3,6 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 41-50 von 160)

Fin fiskestuga

Am Beliebtesten bis Muffy, Schweden (Schweden Do 05 Jul 2018)
“Fiskestuga (nr 6) var fantastiskt smakfullt och sparsmakat inredd med hänförande utsikt över havet. Snyggt! Rullgardinerna (två) fungerade dock inte. Ett annat minus var duscharna med massor av gräs och skräp på golvet. ”
Kneippbyn Bed & Breakfast Antworten (So 12 Aug 2018)
Hej Muffy, Roligt att Ni hade en trevlig upplevelse i våra fina Fiskestugor. Vi tar med dina synpunkter i vårt ständigt pågående förbättringsarbete. vi tackar för den här sommaren och önskar Er välkomna tillbaka nästa sommar! Med vänliga hälsningar Annica Front Desk Manager
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 2 von 5
Cleaning 5 von 5
Breakfast 4 von 5
Value for money 3 von 5

Mer än nöjd!

Am Beliebtesten bis Ida, Schweden (Schweden So 01 Jul 2018)
“Bodde i de nybyggda premium-stugorna/bed and brekfast, där det ingick en mycket bra frukost i priset samt städning i slutet. Både vi vuxna och våra barn trivdes mycket bra! Fina stugor med bra utsikt!”
Kneippbyn Bed & Breakfast Antworten (So 12 Aug 2018)
Hej Ida, Roligt att Ni hade en härlig upplevelse och vistelse hos oss på Kneippbyn. Vi önskar Er en fortsatt fin sommar och önskar Er välkomna tillbaka nästa sommar. Med vänliga hälsningar Annica Front Desk Manager
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Breakfast 5 von 5
Value for money 4 von 5

Enkelt boende

Am Beliebtesten bis Kjell-Arne, Schweden (Schweden Mo 21 Aug 2017)
“Bra sätt att bo på, nära till allt.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 4 von 5
Breakfast 5 von 5
Value for money 5 von 5

Mycket bra ställe. Jag och barnbarnen ha...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Fr 18 Aug 2017)
“Mycket bra ställe. Jag och barnbarnen har fått ett nytt favoritresemål. Bra idé på sommarland ang kösystemet på karuseller o dy. Ett inträde och sen allt fritt. Roligt vattenland. Mycket bra och fräscha duschrum, många toaletter.. Inga köer, kan vara jobbigt m nödiga barn. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Breakfast 5 von 5
Value for money 4 von 5

Utbud i butiken och för vegetarianer

Nicht empfohlen bis Kajsa, Schweden (Schweden Mi 16 Aug 2017)
“Ni behöver förbättra ert utbud av luncher/middagar på området, för oss som inte äter kött. Att bli hänvisad till endast korv, hamburgare, pizza eller pannkakor är lite pinsamt dåligt. Vi är många som är vegetarianer idag, då även barn, och att bara bli hänvisad till snabbmat/pannkakor känns lite unket. Ni behöver även förbättra ert utbud i närbutiken. Jag blev chockad av det faktum att närbutiken, de två ggr jag besökte den, hade ett större utbud av fidget spinners än vettiga mellanmål - jag räknade. Ingenstans på hela området kunde jag få tag i en banan, till exempel. Vi kommer säkert att besöka sommarlandet någon gång igen, men bo där? Nej. Rekommendera andra att bo där? Nej. ”
Gesamtbewertung 2 von 5
Service 4 von 5
B&B Condition 3 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 3 von 5
Breakfast 4 von 5
Value for money 3 von 5

Överlag bra med vissa toppar. Dock dålig...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mi 16 Aug 2017)
“Överlag bra med vissa toppar. Dock dålig lukt i duschutrymme och ingen ventilation att tala om i rummen så det kunde bli väldigt varmt.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 3 von 5
Cleaning 3 von 5
Breakfast 5 von 5
Value for money 3 von 5

Faciliteter

Am Beliebtesten bis Mia, Schweden (Schweden Di 15 Aug 2017)
“Hej! Jag tycker tyvärr att toaletterna och duscharna var under all kritik. Man kunde ej låda om dig när man duschade och bär någon annan duschade så rann det in i toabåset och man blev blöt. ”
Gesamtbewertung 3 von 5
Service 4 von 5
B&B Condition 3 von 5
Facilities (shower, wc etc) 1 von 5
Cleaning 3 von 5
Breakfast 4 von 5
Value for money 3 von 5

Ofräsch dusch

Am Beliebtesten bis Albert , Schweden (Schweden Mo 14 Aug 2017)
“Dålig lukt i duschrummen. Annars var boendet bra.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 2 von 5
Cleaning 4 von 5
Breakfast 4 von 5
Value for money 4 von 5

Bästa barn semesterställe.

Am Beliebtesten bis Florence, Schweden (Schweden Mo 14 Aug 2017)
“Att kunna bo och ha så nära till frukosten och sedan sommar och vattenland är helt fantastiskt. Det är inga problem att fylla dagarna med alla roliga attraktioner. Våffel Borgen får man inte missa med gotländsk glass. All personal som är så barnvänligt, det uppskattas. Om jag skulle önska en förbättring så är det att vattentemperaturen höjdes på vattenlandet eller om man bytte system huvudsaken är att barnen slipper frysa, det är ju endast i barnplask poolerna det är varmt.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Breakfast 5 von 5
Value for money 5 von 5

Room very little!!!

Nicht empfohlen bis Anonym , Vereinigtes Königreich (Vereinigtes Königreich Mo 14 Aug 2017)
“We choose the room with common bath. We found a very small room, for two adults and two children, without spaces (it was not more than 5 square meters large!). In addition, no table or any other furniture to put on keys, watches... no mirror... Common spaces were cleaned once a day, for eight room is not so much! Wi fi not free, to be payed. Very bad experience!”
Gesamtbewertung 2 von 5
Service 2 von 5
B&B Condition 2 von 5
Facilities (shower, wc etc) 2 von 5
Cleaning 3 von 5
Breakfast 3 von 5
Value for money 2 von 5

Nearby

Stadt
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 01.12.2021 15:41:21, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews