Bed and Breakfast, Kneippbyn Resort Visby

Adresse: Kneippbyn 15, 621 61 Visby
Standort: Visby - außerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 83% 759 von 911 empfehlen (160 Bewertungen)

Gästebewertung: 83%

(759 von 911empfehlen)
Gesamtbewertung 3,9 von 5
Service 4,4 von 5
B&B Condition 3,8 von 5
Facilities (shower, wc etc) 3,6 von 5
Cleaning 3,7 von 5
Breakfast 4,1 von 5
Value for money 3,6 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 151-160 von 160)

Mysig semester

Am Beliebtesten bis Monkan, Schweden (Schweden Mi 04 Jul 2012)
“Vi blev glatt överraskade då boendet var på topp. Vi fick bo i en liten fiskebod alldeles vid havet och det var njutbart att sitta där på kvällarna och njuta av solnedgången i havet. Alla ungdomar som jobbade där var fantstiskt duktiga och tillmötesgående. Servicen var snabb om man fick problem med något. Frukosten var perfekt. Inget som saknades. Min kompis som åkte för första gången till Gotland, var helnöjd med allt.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Breakfast 5 von 5
Value for money 5 von 5

Sköna sängar och god frukost till ett br...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Di 03 Jul 2012)
“Sköna sängar och god frukost till ett bra pris. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 3 von 5
B&B Condition 3 von 5
Facilities (shower, wc etc) 3 von 5
Cleaning 3 von 5
Breakfast 4 von 5
Value for money 4 von 5

Prisvärt

Am Beliebtesten bis Barbro, Schweden (Schweden Mo 11 Jun 2012)
“Enkel men bra standard. Fullt godkänt. Frukostbuffén var bättre än väntat.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
B&B Condition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 3 von 5
Cleaning 3 von 5
Breakfast 5 von 5
Value for money 5 von 5

Kneippbyn - boende

Am Beliebtesten bis Helgun och Björn Karlsson Aneby 17 - 20 maj 2012, Schweden (Schweden Di 22 Mai 2012)
“Vi var mycket nöjda med stugan. För oss 2 vuxna gjorde det ingen att varmvattnet var skålhett men detta MÅSTE ses över eftersom det kommer att bo barn i stugan.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 3 von 5
Facilities (shower, wc etc) 2 von 5
Cleaning 0 von 0
Breakfast 0 von 0
Value for money 0 von 0

På toan tog både toapapper och handpappe...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Di 30 Aug 2011)
“På toan tog både toapapper och handpapper slut en kväll, så det hade varit bra om man hade fyllt på innan det hann ta slut. Annars mycket trevligt som vanligt och trevlig personal när man checka in och ut.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Breakfast 4 von 5
Value for money 4 von 5

Nöjd

Am Beliebtesten bis Schylle, Schweden (Schweden Mo 15 Aug 2011)
“Helnöjd med 4 dygns vistelse på Kneippbyn B&B.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Breakfast 4 von 5
Value for money 4 von 5

Fiskestugan på kneippebyn +++++

Am Beliebtesten bis Anna, Schweden (Schweden Mo 15 Aug 2011)
“Jag firade min 30-årsdag med pojkvän + 7 månader son på Gotland. Vi övernattade på fem olika hotell/b&b och jag måste säga att kneippebyn vann stort på helheten med sevice, prisvärdig + nära till allt.... Vi bodde i fiskestugan precis vid havet i två nätter och ville knappt lämna stugan!!!! Nästa gång kommer vi tillbringa hela semestern på kneippebyn (fast i en större stuga) och jag längtar redan tillbaks till underbara fina Gotland.... ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Breakfast 4 von 5
Value for money 5 von 5

Prisvärt boende

Am Beliebtesten bis Stefan, Schweden (Schweden Mi 10 Aug 2011)
“Enkelt & bra boende”
Gesamtbewertung 4 von 5
Breakfast 4 von 5
Value for money 4 von 5

Kneippebyn rum

Am Beliebtesten bis Ewur, Schweden (Schweden So 07 Aug 2011)
“Rummet var trevligt, men något slitet. Städning skötte man själv i rummet, övrig städning och översyn av allmänna facilitieter såsom toa & dusch gjordes flera gånger om dan. Läget är perfekt straxt utanför Visby, med bussar som går ca 1 ggr i timmen in till stan. Det är ett prisvärt alternativ.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Breakfast 5 von 5
Value for money 4 von 5

Frukosten var toppen och bemötandet av p...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mi 21 Jul 2010)
“Frukosten var toppen och bemötandet av personalen var toppenbra.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 0 von 0
Facilities (shower, wc etc) 0 von 0
Cleaning 5 von 5
Breakfast 5 von 5
Value for money 4 von 5

Nearby

Stadt
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 24.11.2021 17:25:55, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews