Changes in timetables December 9th and 10th

Due to unforeseen events, M/S Visby will remain at the shipyard for another couple of days, which will affect the timetable. For updated timetable, click here (text in Swedish).
We regret the inconvenience this causes. All passengers who want to rebook their trip to another day are welcome to contact us: +46 771-22 33 00.

Changes in timetables December 9th and 10th
Due to unforeseen events, M/S Visby will remain at the shipyard for another couple of days, which will affect the timetable. For updated timetable, click here (text in Swedish).
We regret the inconvenience this causes. All passengers who want to rebook their trip to another day are welcome to contact us: +46 771-22 33 00.

Camping, Kneippbyn Resort Visby

Adresse: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Standort: Visby - außerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 84% 1181 von 1403 empfehlen (232 Bewertungen)

Gästebewertung: 84%

(1181 von 1403empfehlen)
Gesamtbewertung 4,1 von 5
Service 4,1 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3,6 von 5
Cleaning 3,4 von 5
Value for money 3,4 von 5
Condition 3,9 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 81-90 von 232)

Kneip

Am Beliebtesten bis Hundägare, Schweden (Schweden Di 08 Aug 2017)
“Trevlig camping med långa fina promenadstråk och god mjukglass. Perfekt att ha med hunden. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Condition 5 von 5

Affär

Nicht empfohlen bis Anonym , Schweden (Schweden Sa 05 Aug 2017)
“Katastrof att det inte finns en bra livsmededelsaffär inne på området! Borde ingå vettig wi-fi användning i priset (som många andra har). Finns ganska dåligt med aktiviteter förutom badland/lekland, vilket gör att det inte finns anledning att stanna längre...”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 3 von 5
Condition 4 von 5

Vatten!

Am Beliebtesten bis Vatten., Schweden (Schweden Fr 04 Aug 2017)
“Hej det är tredje året i rad som jag bott hos er. alla tre åren har det pratats och informerats på era duschdörrar om att det är dåligt med vatten på Gotland. Men alla tre år har det stått och runnit vatten i flera toaletter på grund av dåligt underhåll och service.”
Gesamtbewertung 3 von 5
Service 2 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 von 5
Cleaning 1 von 5
Value for money 2 von 5
Condition 2 von 5

Fantastisk beliggenhet

Am Beliebtesten bis Laila, Norwegen (Norwegen Fr 04 Aug 2017)
“Ligger i naturskjønne omgivelser. Hav utsikt.Fantastisk solnedgang. Kort vei til Visby. Fin utganspunkt for sykling. Mye å finne på for store og små på campingen. Morsomt badland og eventyrland i nærheten.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 3 von 5
Condition 4 von 5

Det var bra att det var nära för oss som...

Am Beliebtesten bis Familjen G, Schweden (Schweden Do 03 Aug 2017)
“Det var bra att det var nära för oss som ville gå in på sommar/vattenlandet. För övrigt tyckte vi att campingen var rätt tråkig. När campingen kostar så mycket som den gör borde duschar ingå. Det borde finnas laddningsstationer för duschkortem på alla service hus.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 3 von 5
Condition 4 von 5

hundvänligt

Am Beliebtesten bis Karolina, Schweden (Schweden So 30 Jul 2017)
“Hej! Vi har just varit hos er i 3 nätter. vi är en familj på fem personer plus en hund, Golden retriever. Jag är så otroligt nöjd och lycklig över hur enkelt det var att ha med hunden hos er. Hunden fick följa med överallt och det förenklar så mycket för oss som har barn i åldrarna 5-11 år. Alla kan vara med hela tiden, en slipper att hela tiden vänta någonstans med hunden. Stort tack för detta. En jättefin camping med bra nöjespark och badland, ligger otroligt vackert. Vi är mycket nöjda och längtar redan tillbaka. Om man ska förbättra något, så hade jag önskat lite mer utbud i livsmedelsbutiken. Vanligt "campingmat". ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Condition 5 von 5

Typisk camping för familjer med små barn...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mo 24 Jul 2017)
“Typisk camping för familjer med små barn, där semestern ska kretsa kring barnen. Tyvärr är det alltid något som är trasigt eller saknas på damtoaletterna i servicehuset. Med tanke på hur många som använder det behöver den ses över betydligt oftare. Vill man koppla av välj en annan camping. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 3 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 von 5
Cleaning 2 von 5
Value for money 2 von 5
Condition 2 von 5

Bra camping med fint läge. Med en underb...

Am Beliebtesten bis Henric Johansson Hjo , Schweden (Schweden Mo 24 Jul 2017)
“Bra camping med fint läge. Med en underbar busklubb för barnen med bra aktiviteter. Och roligt sommar och vattenland. Tyvärr inget havsbad som man skulle kunna önska sig. Negativ är servicehusen det stora gula va de problem med vattnet redan förra året jummet när man skulle diska och duscha. I år va de is kallt så vi blev förskylda och sjuka nästan hela familjen så nästan dom 2 första veckorna vi va där så hade vi ingen ork att göra något. Och de man fick va pengar tillbaka för de det kostade att duscha. Vi missade rätt mycket tid för att kolla runt på Gotland och göra saker. Men sen fixades vattnet till. Städningen är väl inte den bästa alltid papper på golvet och smutsigt och ofta slut på tvål. Papper är väl slarviga gäster som är mest ansvariga för. Sen tycker jag ni ber gästerna spara på vattnet i dusch o så vidare. Men att toaletterna är så dumma så dom står och rinner vatten för att spolknapparna funkar lite sådär fixas inte till. Kan ju tycka de viktigaste är väl ändå att ni som bor och har camping på Gotland ser till att spara först innan ni sätter upp lappar att gästerna ska göra de.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 3 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 1 von 5
Cleaning 2 von 5
Value for money 3 von 5
Condition 4 von 5

Trevlig personal, bra utbud på mat, städ...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Sa 22 Jul 2017)
“Trevlig personal, bra utbud på mat, städat. Önskar en lekplats till ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Condition 4 von 5

Städning

Am Beliebtesten bis Helen, Schweden (Schweden Do 20 Jul 2017)
“Det var sådan otrolig skillnad i år på städning i servicehusen, tidigare har det alltid varit perfekt men i år verkade det som bortglömt. Redan tidigt på fm var det slut på tvål, toapapper på golvet mm. Trist när det annars är en så fantastisk camping med perfekt läge!”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning 2 von 5
Value for money 3 von 5
Condition 4 von 5

Nearby

Stadt
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 01.12.2021 15:41:21, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews