Camping, Kneippbyn Resort Visby

Adresse: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Standort: Visby - außerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 84% 1181 von 1403 empfehlen (232 Bewertungen)

Gästebewertung: 84%

(1181 von 1403empfehlen)
Gesamtbewertung 4,1 von 5
Service 4,1 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3,6 von 5
Cleaning 3,4 von 5
Value for money 3,4 von 5
Condition 3,9 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 201-210 von 232)

En camping på värdens vackraste Ö

Am Beliebtesten bis Fastlänningen, Schweden (Schweden Di 27 Aug 2013)
“Bra och trevlig Camping som fungerar för alla. Lite dyrare, men man får valuta för de!”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 3 von 5
Condition 4 von 5

Modernare camping

Am Beliebtesten bis Stefan, Schweden (Schweden Sa 17 Aug 2013)
“Hej jag är ganska nöjd i min helhet men önskar att ni rustar/renoverar upp dusch, toa och ect till en bättre standard. Mycket bra service och prisvärt på restaurang och så. Hade ju också varit trevligt om mi hade haft öppet Solsidan och Rotundan på söndagar. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 3 von 5
Condition 3 von 5

En väldigt lättillgänglig camping med hö...

Am Beliebtesten bis Fredrik, Schweden (Schweden Do 15 Aug 2013)
“En väldigt lättillgänglig camping med hög standard i fin miljö. Det enda dåliga var att närbutiken saknade bröd någon morgon och att brödet sålde slut omgående övriga dagar... Utbudet i butiken var väldigt begränsat och till ockerpriser! 69kr för en liter juice tex. Varför inte införa förbokning av bröd så butiken kan beställa efter behov?!”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Condition 4 von 5

Dyr camping med bra placering

Am Beliebtesten bis fd_sommargotlänning, Schweden (Schweden Mi 14 Aug 2013)
“Att denna camping har 5 stjärnor är konstigt. 4 borde vra mer trovärdigt. Att campinggäster inte får rabatt till sommar/vattenland är upprörande. sänk priset på campingplats för husvagn med 100 koronor om inte vattenlandet ingår. Att dessutom ta 5 kronor/2,5 minut i duschen är hutlöst.”
Gesamtbewertung 3 von 5
Service 3 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 2 von 5
Condition 3 von 5

En bit bort men ändå nära!

Am Beliebtesten bis Medeltidsmäniska, Schweden (Schweden So 11 Aug 2013)
“Lugnt och bra men ändå gång och cykelavstånd till Visby mycket trevligt för både unga och äldre.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Condition 4 von 5

Kneippbyns Camping

Am Beliebtesten bis Kapten Grogg, Schweden (Schweden So 11 Aug 2013)
“En välskött campingplats med jättefint läge nära havet, bra serviceutrymmen och väl utmärkta tomter. Barnklubb i världsklass! Vår 7-åriga dotter som jämför med barnklubbar på Mallorca, Gran Canaria, Cypern etc. tyckte det här var den bästa! Fint badland, sommarland och äventyrsgolf i direkt anslutning till campingen. Krogshow som var väldigt underhållande och proffsig på restaurangen. Nära till Visby med allt vad det innebär i form av butiker, resaturanger mm. Bra service. På minussidan så måste nämnas att städningen verkligen var undermålig, under de 10 dygnen vi bodde där så fanns samma fläckar kvar på golven under hela vistelsen. Spindelnät fanns det t.ex gott om på toaletterna som för övrigt inte kändes fräscha trots att de var ganska nya och i bra skick. Varmvattnet kom och gick lite som det ville i duschar och disk. Bortsett från det så var allt väldigt bra och om vi hamnar på Gotland igen så är det förmodligen Kneippbyns Camping vi bor på!”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning 2 von 5
Value for money 3 von 5
Condition 4 von 5

5 stjärnor med avdrag

Nicht empfohlen bis Martin, Schweden (Schweden So 11 Aug 2013)
“Tekniskt sett är campingen bra. Campingupplevelsen blev medelmåttig på grund av en ständigt pågående trafik av olika servicefordon. Arbetet behöver givetvis göras på något sätt. Området är välskött och bra städat. Kneippbyn är den första camping jag besökt där det inte fanns ordnat med slang för påfyllning av dricksvatten, dock finns massor av tappställen. Detta borde framgå tydligt i info, med uppgift om vilken utrustning som behöver medföras. Jag kan inte avgöra om det är Kneippbyns storlek i sig, eller det stora antalet hyrstugor som gör att campingupplevelsen inte når upp till 5 stjärnor, möjligen 4(-). ”
Gesamtbewertung 3 von 5
Service 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 3 von 5
Condition 0 von 0

sevicehus

Nicht empfohlen bis Anonym , Schweden (Schweden Do 08 Aug 2013)
“för få toaletter och duschar, standard sådär. platsen för vår husbil va mycket bra jag tycker att priset för att övernatta på campingplatser överlag har nått taket, under vår 3-veckors semester i Sverige var Kneippbyn den i särklass dyraste. Mycket trevlig personal!!”
Gesamtbewertung 3 von 5
Service 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 2 von 5
Condition 3 von 5

Campingupplevelse

Am Beliebtesten bis Christina, Schweden (Schweden Do 08 Aug 2013)
“Fantastiskt läge med strålande havsutsikt från vårt hyrda familjetält. Mycket bra planerat där campingtomterna ligger i etage för bästa utsikt. Mycket att göra och perfekt för barnfamilj.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 4 von 5
Condition 4 von 5

Bra camping men kanske inte riktig 5 stjärnig standard

Am Beliebtesten bis Cybbo, Schweden (Schweden Mo 05 Aug 2013)
“Bra aktiviteter för barnen men gemensamhetsutrymmen och servicehus börjar bli slitna med mögel i taket i duscharna. Städning OK men under förväntan. Affären har ett väldigt litet sortiment livsmedel till ohumana priser. Service OK och Ok matställen.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 4 von 5
Condition 3 von 5

Nearby

Stadt
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 17.01.2022 16:25:44, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews