Changes in timetables December 9th and 10th

Due to unforeseen events, M/S Visby will remain at the shipyard for another couple of days, which will affect the timetable. For updated timetable, click here (text in Swedish).
We regret the inconvenience this causes. All passengers who want to rebook their trip to another day are welcome to contact us: +46 771-22 33 00.

Changes in timetables December 9th and 10th
Due to unforeseen events, M/S Visby will remain at the shipyard for another couple of days, which will affect the timetable. For updated timetable, click here (text in Swedish).
We regret the inconvenience this causes. All passengers who want to rebook their trip to another day are welcome to contact us: +46 771-22 33 00.

Camping, Kneippbyn Resort Visby

Adresse: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Standort: Visby - außerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 84% 1181 von 1403 empfehlen (232 Bewertungen)

Gästebewertung: 84%

(1181 von 1403empfehlen)
Gesamtbewertung 4,1 von 5
Service 4,1 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3,6 von 5
Cleaning 3,4 von 5
Value for money 3,4 von 5
Condition 3,9 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 11-20 von 232)

barnens paradis

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mo 19 Jul 2021)
“paradiset för mindre barn inte lika mycket för övre tonåringar :)”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Condition 4 von 5

Utemiljön

Nicht empfohlen bis Björn 51, Schweden (Schweden Mo 19 Jul 2021)
“Mycket dåliga gräsmattor !! Dålig standard på wc/dusch !!!”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 von 5
Cleaning 2 von 5
Value for money 3 von 5
Condition 3 von 5

Träning

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mo 19 Jul 2021)
“Att det fanns träning 3ggr i veckan var väldigt uppskattat och bra. Lite uppfräschning av grönområde vid stugor etc skulle uppskattas. Fläckar i dusch skulle kunna ordnas. Annars mycket bra. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Condition 4 von 5

Standarden

Am Beliebtesten bis Renée, Schweden (Schweden Mo 19 Jul 2021)
“De hade missat att jag bokat en husbilsplats och gav mig istället en tältplats under ett träd med sluttande mark åt två håll. Nu fixade de till så att jag fick en reservplats vid tennisbanan/basketplan, den var väl ok men gräset var högt och vi blev störda av folk som var mitt i natten och studsade basketbollar på planen. Personalen var trevliga och serviceutrymmena var bra. Lite synd dock på en 5 stjärnig camping att inte ha tillgång vare sig till en badbar strand eller pool (hela dagen, man fick bada i en bassäng på Vattenlandet efter 18.15). ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 3 von 5
Condition 3 von 5

Kneippbyn

Am Beliebtesten bis Annis, Schweden (Schweden Mo 19 Jul 2021)
“Bokningen fungerade inte, samt gick ej att ringa för hjälp, kopplades tillbaka till telefonsvarare när man köat länge. Fakturan kom dock fram vilken vi betalade men vi fick ingen bokning! Boendet var bra. Frukosten okej. Mycket folk i Kneippbyn, omöjligt att hålla avstånd i badlandet i coronatider. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 2 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 3 von 5
Condition 4 von 5

Alldeles för få toaletter och duschar i ...

Nicht empfohlen bis cranky, Schweden (Schweden Sa 17 Jul 2021)
“Alldeles för få toaletter och duschar i förhållande till antal campingplatser”
Gesamtbewertung 3 von 5
Service 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 von 5
Cleaning 0 von 0
Value for money 0 von 0
Condition 0 von 0

Plus: Fint läge vid havet Mysigt med ter...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Fr 16 Jul 2021)
“Plus: Fint läge vid havet Mysigt med terrasserad camping Bra utegym Bra att kvälls- och morgonbad i poolen ingår Minus: Städning på toaletter/duschar för sällan Ofta slut på toapapper länge, trots att flera sa till Slitet på sina ställen, tex trasiga hängmattor som gick sönder när barn satt i dom, smutsiga kakelfogar i dusch Går ej att boka specifika platser på campingen Går ej att boka tvättider ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 von 5
Cleaning 2 von 5
Value for money 3 von 5
Condition 3 von 5

Service anlegg og bokning av spesifikk plats

Am Beliebtesten bis Øystein, Norwegen (Norwegen Mi 14 Jul 2021)
“Campingen har en flott standard og vi stortrives, men serviceanleggene bærer preg av at de begynner å bli litt slitt samt at kapasitetene tidvis er sprengt. Kanskje et nytt anlegg lenger sør på campingen? Det skulle vært mulighet å forhåndboka noen plasser spesielt for oss med stor vogn. Betaler gjerne ekstra for å få boka spesifikk plass. Utover det, fanatisk fin plass med et flott personale! Tusen takk for oss!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 3 von 5
Condition 3 von 5

toaletterna

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Di 13 Jul 2021)
“mycket dåligt städade och detta ,med unisex i samma hus är otroligt dåligt.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 von 5
Cleaning 1 von 5
Value for money 3 von 5
Condition 4 von 5

Älskar kneippbyn, men sämre mat än som f...

Am Beliebtesten bis Meta, Schweden (Schweden Di 13 Jul 2021)
“Älskar kneippbyn, men sämre mat än som finns på Haket får man nog leta efter. Sänker slutbetyget på helhetsintrycket tyvärr, micrade gamla pannkakor ill barnen och uppvärmda pizzor? Nä bättre mat så blir det en riktig 5 stjärning camping.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 3 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 5 von 5
Condition 4 von 5

Nearby

Stadt
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 01.12.2021 15:41:21, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews