Camping, Kneippbyn Resort Visby

Adresse: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Standort: Visby - außerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 84% 1181 von 1403 empfehlen (232 Bewertungen)

Gästebewertung: 84%

(1181 von 1403empfehlen)
Gesamtbewertung 4,1 von 5
Service 4,1 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3,6 von 5
Cleaning 3,4 von 5
Value for money 3,4 von 5
Condition 3,9 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 171-180 von 232)

Inte mycket till camping. Mest övernattn...

Nicht empfohlen bis Anonym , Schweden (Schweden Do 16 Jul 2015)
“Inte mycket till camping. Mest övernattning för sommarland/vattenland. Saknar som camping att spontant kunna gå och ta ett kvällsdopp.”
Kneippbyn Camping Antworten (Di 28 Jul 2015)
Bästa gäst, tråkigt att vår camping inte uppfyllde Era förväntningar. Tillgång till ett kvälls dopp finns nere vid stranden även om det är en sk pallkant och lite stenigt. Vi hoppas att Ni trots allt hade en bra vistelse här på Kneippbyn Resort Visby och önskar Er varmt välkomna tillbaka. //Annica
Gesamtbewertung 3 von 5
Service 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 von 5
Cleaning 2 von 5
Value for money 2 von 5
Condition 2 von 5

Dålig information

Am Beliebtesten bis Mari Hoas, Schweden (Schweden Mi 15 Jul 2015)
“Det hade varit bra om man vetat vad som finns och vad som ingår i campingen. Dvs tydligare information. Tex så bokade jag per internet 2 st barnaktiviteter "Busungarna". när vi kommer till campingen och läser igenom informationen så visar det sig att vi inte kan nyttja dessa barnaktiviteter för de är på eftermiddagarna. Hade jag inte bokat det på nätet så hade jag aldrig köpt det eftersom det var fel tider på dygnet. Jag fick inte ångra köpet eftersom jag bokat det långt innan vi var där. Så där blev jag av med 800 kr till ingen nytta. Dåligt riktigt dåligt.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 1 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 3 von 5
Condition 4 von 5

Platser på camping

Nicht empfohlen bis Anonym , Schweden (Schweden Di 14 Jul 2015)
“Tycker att det är under all kritik att det inte går att välja plats när man förbokar sedan flera månader tillbaka. De flesta andra campingar i Sverige har system så att man kan välja plats (inkl Åminne och sudersand som vi också besöker på Gotland) Vi lämnade önskemål om speciella platser som vi gillade sedan tidigare. Nu fick vi tyvärr stå på platser där vi absolut inte ville stå. Tveksamt om vi kommer tillbaka om man inte kan få möjlighet att välja plats. Sedan så funderar jag över vattenlandet. Hur kan det vara möjligt att ni inte håller en behaglig temperatur i vattnet? Vi bor ju trots allt i Sverige och det är få somrar som är verkligt varma. Nu frös man halvt ihjäl om man försökte sig på att bada. Mao. helt bortkastade pengar för vattenlandet. ”
Kneippbyn Camping Antworten (Di 21 Jul 2015)
Bästa gäst, Vi tillämpar ett system vid bokning som hjälper oss att maximera beläggningen på anläggningen. Vi vill kunna ta emot så många gäster som möjligt under den korta tid som semestersäsongen på Gotland är. Detta system tillämpas på de flesta hotell och boendeanläggningar idag. Man bokar ett rum/en plats och fördelningen av vilket objekt man tilldelas göres först ankomstdagen. Vilket rum/plats man erhåller är sedan beroende på vilka objekt som är lediga respektive det är avresa på ankomstdagen i just den kategori av boende man bokat. Detta innebär att det inte går att boka en speciell plats redan från bokningstillfället. Vi tar däremot gärna emot önskemål om specifik plats och kan vi sedan uppfylla önskemålet gör vi självklart detta. Vi hoppas att Ni trots allt hade en semester och önskar Er varmt välkomna tillbaka till Kneippbyn Resort Visby. //Annica
Gesamtbewertung 1 von 5
Service 3 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 3 von 5
Condition 3 von 5

Härlig vecka

Am Beliebtesten bis Markus, Schweden (Schweden Mi 08 Jul 2015)
“Vi fick initialt el-plats 38. På den platsen stördes man mycket av en fläkt tillhörande ett servicehus. Vi fick en ny plats efter att ha önskat det. Erica på Kneippbyn hjälpte oss på ett bra sätt.”
Kneippbyn Camping Antworten (Mo 13 Jul 2015)
Bästa gäst, Vi jobbar alltid efter att försöka tillgodose våra gästers önskemål och på smidigaste sätt lösa eventuella problem. Vi är glada att Er vistelse blev en positiv upplevelse och att vår personal kunde hjälpa Er på bästa sätt. Vi önskar Er varmt välkomna tillbaka till Kneippbyn Resort Visby. //Annica
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Condition 5 von 5

Bra camping med perfekt läge.

Am Beliebtesten bis Tobbe, Schweden (Schweden Mo 29 Jun 2015)
“Drömstugorna var lyxiga och väldigt välplanerade. Tälttomten var stor och hade underbar utsikt. Det var lite tidigt på säsongen och det verkade som att inte hela campingen var uppstartad men det var ändå en mycket positiv upplevelse. Synd att vattenlandet inte var uppvärmt bara.”
Kneippbyn Camping Antworten (Mi 01 Jul 2015)
Bästa gäst, roligt att Ni var nöjda med boendet och att Er upplevelse av Kneippbyn Resort Visby var positiv. Poolerna är uppvärmda men är lite beroende av vädret då de lätt kyls ner lite vid ev regn. Vi önskar Er en fortsatt trevlig sommar och varmt välkomna tillbaka till Kneippbyn Resort Visby. //Annica
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Condition 5 von 5

Upplevelse så positiv återkommer med familjen o barnbarnsbarn

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mi 27 Mai 2015)
“På Pippidagen upplevdes, för oss som pensionärer (utan barn) och som bara önskar promenera runt och titta på parken, lite "girigt" att ta ut 150 kr per person inkl. åkband. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Condition 5 von 5

Det gula service huset

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Sa 23 Aug 2014)
“Det var otroligt smutsigt i köket i det gula servicehuset. Men det berodde på campinggäster som inte gjorde i ordning efter sig när de lagat mat. Flugor och fett överallt. Vi valde att använda det andra servicehuset vid lekplatsen och det var bra.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Condition 5 von 5

Bilbommar

Am Beliebtesten bis Gotland i mitt hjärta<3, Schweden (Schweden Mi 20 Aug 2014)
“Campingen i sig var verkligen bra, fin utsikt samt närhet till Visby. Vi valde kneipbyn pga ett evenemang vi skulle ordna. Hade vi vetat att vägbommarna stängde kl 22.00 hade vi nog valt en annan camping eftersom vi inte ville lämna bilen utan uppsikt eftersom mkt till det evenemanget förvarades i bilen. Heder till den som vid ngt tillfälle efter uppringning kom och öppnade åt oss . Till Kneipbyn: Upplys TYDLIGT om att alla som bokar hos er behandlas som småbarn som måste vara hemma senast kl 10!!!!! Har ni försäkringar som täcker ljudanläggningar och dyl, när dessa lämnas utan uppsikt i bilarna som tvingas stå utanför området? ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 3 von 5
Condition 4 von 5

Bara positiva omdömen

Am Beliebtesten bis Mormor, Schweden (Schweden Sa 16 Aug 2014)
“Perfekt camping för alla, vuxna par, barnfamiljer och framförallt för mor och farföräldrar med barnbarn. Mycket bra med så nära till alla aktiviteter, det vackra läget vid havet med solnedgång och bekvämt att ta sig till Visby.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Condition 5 von 5

dusch ska ingå

Nicht empfohlen bis Anonym , Schweden (Schweden Do 14 Aug 2014)
“dåligt att dusch kostar samt långt till toalett fanns lediga platser utan elstolpe fast jag blev informerad om att det var fullbelagt”
Gesamtbewertung 2 von 5
Service 2 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 1 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 1 von 5
Condition 3 von 5

Nearby

Stadt
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 17.01.2022 16:25:44, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews