Camping, Kneippbyn Resort Visby

Adresse: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Standort: Visby - außerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 85% 1318 von 1559 empfehlen (305 Bewertungen)

Gästebewertung: 85%

(1318 von 1559empfehlen)
Gesamtbewertung 4,1 von 5
Service 4,2 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3,6 von 5
Cleaning 3,4 von 5
Value for money 3,5 von 5
Condition 3,9 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 141-150 von 305)

Mysig

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mo 25 Jun 2018)
“Campingen var mysig. Mycket att göra och uppleva. Fint ställe nära vatten bra utsikt. Dock tycker jag att det skulle vara mordernare dusch och toa,dom var inte så trevliga.Trevlig personal fint bad och lekland. Bra camping för barnfamiljer.”
Kneippbyn Camping Antworten (So 12 Aug 2018)
Hej, Tack för Din dina synpunkter dom är viktiga för oss i vårt ständiga förbättringsarbete och vi tar med detta framåt. Det är roligt att läsa att Er totala upplevelse hos oss på Kneippbyn verkar vara positiv. Vi önskar er en fortsatt fin sommar och varmt välkomna tillbaka till nästa sommar! Med vänliga hälsningar Annica Front Desk Manager
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 3 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Condition 4 von 5

Jättebra camping på alla sätt! Synd att ...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Do 21 Jun 2018)
“Jättebra camping på alla sätt! Synd att det inte är badvänligt i havet eller finns ngt avgiftsfritt bad att tillgå.”
Kneippbyn Camping Antworten (Di 26 Jun 2018)
Hej, Va roligt att Ni är nöjda med campingen här hos oss på Kneippbyn. Efter midsommarhelgen öppnade vi vår nybyggda pool som är kostnadsfri och tillgänglig för våra boendegäster på morgonen samt på kvällen. Nästa gång Ni kommer till oss kan finns det möjlighet att nyttja den! Varmt välkomna tillbaka och fortsatt fin sommar! Med vänliga hälsningar Annica Front Desk Manager
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Condition 5 von 5

Ang vår vistelse i Kneipbyn

Am Beliebtesten bis Inga-Lill Hermansson, Schweden (Schweden Di 10 Okt 2017)
“Svårt att recensera då det var stängt överallt. Tyckte att duscharna var lite sunkiga men för övrigt var det fint. Sevicehuset var fantastiskt att ha att tillgå och personalen vi mötte i receptionen väldigt hjälpsamma”
Gesamtbewertung 5 von 5

Bra camping men med sina brister

Am Beliebtesten bis Anonym, Schweden (Schweden Fr 18 Aug 2017)
“Tältade och hade en fin plats i utkanten av campingen med utsikt över havet. Personalen vi hade kontakt med var trevlig och service inriktade. Dock så upplevde vi att toaletterna bland annat inte blev städade mellan två dagar. En liten irriterande sak var att det fanns en regel för när man fick åka in på campingen, infarten var stängd ifrån 22.00, men det var fritt fram att åka ut när man ville. Vilket gjorde att vi blev väckt runt 03.00 / 04.00 en morgon då grannarna packade ihop med sina lätt trötta ungar. Antingen har man det öppet hela tiden eller så anser vi att det är rimligt att man inte heller får åka ut när man vill. Vi antar att målet är att minska störningen för de boende vilket misslyckades. I det totala hela så var det en fin camping men som på sina ställe behöver lyfta sig några snäpp.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 3 von 5
Condition 4 von 5

Duschar och toaletter.

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Do 17 Aug 2017)
“Ofta skräp på golvet. En gång när min son skulle duscha var silen full av hår. Cigarett låg också i duschen när han skulle duscha trots rökförbud på toaletterna och duscharna. Urinlukt på vissa toaletter. Jag säger detta pga att detta är en 5 stjärnig camping. Annars var det en mycket fin camping. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning 2 von 5
Value for money 4 von 5
Condition 4 von 5

Div

Am Beliebtesten bis Joakim, Schweden (Schweden Mo 14 Aug 2017)
“Det var ganska snålt med diskplatser i köket och det fanns inga diskställ, det var ofta lång kö för att diska. Överlag var det en bra camping”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Condition 3 von 5

Mycket dåligt

Am Beliebtesten bis Aldrig mer, Schweden (Schweden So 13 Aug 2017)
“Vi bokade en vistelse för tre husbilar i Mars och fick reda på att vi var tvungna att boka husvagnsplatser på 9x9 meter för att våra bilar var så stora vi hade även önskemål om att stå tillsammans. Vid ankomst blev vi hänvisade platser på campingen som var så små att våra bilar ej fick platschef om vi ståt kvar hade vi spärrat av all trafik för övriga. Vi fick då nya platser men var då utströdda på hela campingen vilket inte var så lyckat med tanke på att vi åt tillsamns. En dag kom det en man med en trimmer och skulle klippa vallen bakom oss när vi satt och skulle äta. Han fullständigt struntade i oss och bara fortsatte klippa tills gräset för over vårt bord, mat och dricka då fick jag handgripligen stoppa honom varpå han ryckte på axlarna och gick och vi fick avsluta vår lunch. Toaletter och duschar var otroligt skitiga och äckliga papper på golv och allmänt ostädat många toalettstolar stod och rann. I duschen möttes jag en dag av en nedblodad dambinda på klädhyllan. Vi försökte göra ledningen uppmärksam på vår synpunkter men utan resultat”

Lindad fot

Nicht empfohlen bis Johan, Schweden (Schweden Sa 12 Aug 2017)
“Bra camping..dåliga platser. Väldig lutning..mycket hål på våran camping plats..gäller att komma ihåg när man lägger ut tält duken. ( vi kom inte ihåg)”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 3 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning 2 von 5
Value for money 2 von 5
Condition 3 von 5

Van campare

Am Beliebtesten bis Anna, Schweden (Schweden Sa 12 Aug 2017)
“Som van campare tänker man ibland att tar man alla bra saker från olika campingar o startar en egen, den för mig "perfekta". Tyvärr är det nog inget från Kneippbyn som hamnar där. På tok för långt till servicehus, det måste kännas ok var man än bor på campingen. Att det kan vara både kvinnor o män som städar är förstås helt ok, men att det inte finns separata tvättrum där man kan tvätta av sig lite på morgonen, eller gå in o fixa sig efter duschen, har jag aldrig varit med om, såg att många reagerade med mig. Och så tänker jag att om det är vattenbrist o man även för övrigt ska tänka på miljön, så är det absolut inte en bra lösning att ha 4-minuters intervall i duschen. På sudersand hade de 1 minuts intervall, det räcker oftast för att blöta ner sig/skölja sig. Då sparar man vatten! MEN det var förstås trevligt hos er oxå o utsikten är oslagbar. Alternativen är ju inte så många, så skulle rekommendera till andra.”
Gesamtbewertung 3 von 5
Service 3 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 2 von 5
Condition 3 von 5

Camping

Am Beliebtesten bis Campinggäst, Schweden (Schweden Do 10 Aug 2017)
“Det var en hyfsad camping men absolut inte värd 5 stjärnor. Vissa tomter är väldigt svårtillgängliga när det gäller att placera husvagnen på rätt sätt (smalt mellan tomterna mitt emot varandra). Halvhyfsad standard i ekonomiutrymmena och få toaletter. Jag skulle ge 4 stjärnor för det där lilla extra som behövs för 5 stjärnor saknas. ”
Gesamtbewertung 3 von 5
Service 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 2 von 5
Condition 3 von 5

Nearby

Stadt
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 22.03.2023 18:27:41, Host: online3core20, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews