Camping, Kneippbyn Resort Visby

Adresse: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Standort: Visby - außerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 84% 1181 von 1403 empfehlen (232 Bewertungen)

Gästebewertung: 84%

(1181 von 1403empfehlen)
Gesamtbewertung 4,1 von 5
Service 4,1 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3,6 von 5
Cleaning 3,4 von 5
Value for money 3,4 von 5
Condition 3,9 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 141-150 von 232)

Tömning av latrinen

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Do 07 Jul 2016)
“Mycket dålig latrintömning. Tömma i en helt vanlig vask, som det var stopp i. Fick tömma i gråtankstömningen istället. Tur vi bara hade "ettan" i den”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5
Condition 4 von 5

Veckan på Kneipbyn

Am Beliebtesten bis Stefan, Schweden (Schweden Di 05 Jul 2016)
“Bra läge trevlig personal men det känns långt mellan stämningarna på toaletter och duschar.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 4 von 5
Condition 4 von 5

Längtar tillbaka

Am Beliebtesten bis Karin, Schweden (Schweden Mo 04 Jul 2016)
“Hela familjen är mycket nöjda med vistelsen på Kneippbyns Camping. Nära till Visby centrum, utomordentligt bra service av personalen, fräscha duschrum & toaletter, kanonutsikt från vår campingtomt och dessutom SOL hela veckan!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Condition 5 von 5

familjeresa

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden So 03 Jul 2016)
“Perfekt getaway resa med familjen där mycket fanns i märheten och barnen hade jätte roligt ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Condition 5 von 5

Njutbart

Am Beliebtesten bis Mirra, Schweden (Schweden Sa 02 Jul 2016)
“Vi bodde på Kneippbyns Camping i vår husbil och fick en kanon fin plats utsikt över havet och nära till servicehuset. Jätte bra camping för barnfamiljer med toppen fint äventyrsbad och Villa Ville Kulla. Det var den bästa camping som vi har bott på. 5km in till mysiga Visby, bra promenad och cykelvägar! Vi kunde inte klaga på något inte ens vädret som var toppen fint! Detta var min första gång på Gotland och vi kommer att återkomma till denna fantastiska Ö, men då tar vi med oss våra två barnbarn så de får uppleva äventyret på campingen!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Condition 5 von 5

Prissätting

Am Beliebtesten bis Anonym, Dänemark (Dänemark Mi 29 Jun 2016)
“Til den relativt høje pris ville jeg forvente, at wifi og ducher var inkluderet.”
Kneippbyn Camping Antworten (Fr 01 Jul 2016)
Hej, vi tar till oss era synpunkter angående prissättning på dusch och WiFi på campingen men hoppas att ni trots allt hade en trevlig vistelse hos oss på Kneippbyn och Gotland! Med vänliga hälsningar KNEIPPBYN RESORT VISBY Peter Nährström
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 3 von 5
Condition 4 von 5

Öppet tider

Am Beliebtesten bis Elisabeth, Schweden (Schweden Di 21 Jun 2016)
“Hade varit bra om ni öppnat aktiviteter tidigare på dagen ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Condition 5 von 5

Köket på campingen

Am Beliebtesten bis Monica p, Schweden (Schweden Mi 02 Sep 2015)
“Kunde ha funnits några enkla kökstillbehör,fick låna ut till två tjejer som stekte bacon.Köp lite billiga tillbehör,så knycks det nog inte heller.Rent och fint i alla lokaler, även toaletter. ,,”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Condition 4 von 5

Underhåll behövs

Am Beliebtesten bis Frassfrass, Schweden (Schweden Mi 02 Sep 2015)
“Lyktstolpar lös ej på flertalet ställen på kvällarna,vissa lös i onödan på dagen,botten proppar till diskhoarna saknades,betalningssystem kunde inte räkna rätt,när man inte har full service kanske man borde sänka priserna.frånluft i duscharna behöver rengöras,nu har ni fått lite tips på underhåll ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 3 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 2 von 5
Condition 3 von 5

Bra camping

Am Beliebtesten bis Titti, Schweden (Schweden So 16 Aug 2015)
“Bra camping med bra läge och eftersom vi kom i slutet på säsongen fanns det gott om platser att välja på vilket gjorde att vi hade en kanonplats. Personalen i receptionen var väldigt trevliga och tillmötesgående. Tyvärr så var det ett "stormöte" på campingen våra sista nätter vilket gjorde att nattsömnen blev störd av discomusik och gap och röster mitt i natten (fram till 3-4 på morgonen).”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 4 von 5
Condition 4 von 5

Nearby

Stadt
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 17.01.2022 16:25:44, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews