Camping, Kneippbyn Resort Visby

Adresse: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Standort: Visby - außerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 84% 1181 von 1403 empfehlen (232 Bewertungen)

Gästebewertung: 84%

(1181 von 1403empfehlen)
Gesamtbewertung 4,1 von 5
Service 4,1 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3,6 von 5
Cleaning 3,4 von 5
Value for money 3,4 von 5
Condition 3,9 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 121-130 von 232)

Bra bättre bäst

Am Beliebtesten bis henke, Schweden (Schweden Do 28 Jul 2016)
“Det skulle behövas städas mer i servicehusen dom såg riktigt tråkiga ut alltid rätt så ostädat. Lite för dyrt med sommar och vattenland. Borde bli mer rabatterat när man ligger 2 veckor eller mer. Barnklubben tycker vi va mycket bra. Även underbara platser för husvagn.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 von 5
Cleaning 1 von 5
Value for money 2 von 5
Condition 4 von 5

Fint men inte femstjärnigt.

Am Beliebtesten bis Carro, Schweden (Schweden Mi 27 Jul 2016)
“Campingen låg väldigt fint vid havet och nära Visby centrum och det fanns saker att göra för barnen. Vi har bott vid en femstjärnig camping förut och Kneippbyn nådde tyvärr inte upp till den standarden. Det behövs fler diskhoar samt diskställ vid dessa. Städningen i hygienutrymmen vid duscharna var dålig med tanke på hur mycket folk som bor på campingen. I taket hängde flertal spindelnät med halvstora spindlar. Fönstren var smutsiga. Sedan tycker jag att det är lite snålt att man ska betala 5 kr för att duscha i 4 min. Jag och min dotter hann aldrig få ur balsam ur håret på den tiden vilket gjorde varje duschning dyrare för oss. Med tanke hur stor campingavgiften är så borde det inte kosta alls eller vara billigare per minut. Det kan bli en del penger för en hel familj som stannar lite längre. Sedan vore det bra att sätta skyltar vid färskvattenkranarna på området så att man vet om det är dricksvatten i dem.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 von 5
Cleaning 2 von 5
Value for money 3 von 5
Condition 4 von 5

Gotland i högsäsong

Am Beliebtesten bis Annica med Familj, Schweden (Schweden Mi 27 Jul 2016)
“Campingen var ok, men vi hade förväntat oss mer för att den är 5-stjärnig. Nästan ständiga köer till disk, toaletter och dusch. Finns för få toaletter och diskplatser. Städningen bör även utföras oftare när campingen är fullbelagd, framförallt på toaletterna. Kommer från Gustavsviks camping i Örebro som också är 5-stjärnig och den campingen har en helt annan standard, mer att göra på campingen för alla familjemedlemmar som inte kostar, bättre lekland och äventyrspark. Där finns mycket att titta på för Kneippbyn.... Det Kneippbyn har är dess fantastiska läget som dock kompenserar lite grann, iaf för oss vuxna....”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 3 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 3 von 5
Condition 4 von 5

Allt bra förutom städning i dusch och to...

Am Beliebtesten bis Hanna, Schweden (Schweden Mi 27 Jul 2016)
“Allt bra förutom städning i dusch och toalett utrymmen. Vid högsäsong bör det städas oftare. Under vår vecka låg samma smuts i duscharna”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 von 5
Cleaning 2 von 5
Value for money 5 von 5
Condition 5 von 5

Kneipp

Nicht empfohlen bis Bleking, Schweden (Schweden Di 26 Jul 2016)
“Ska vara en 5-stjärnig camping men utan badland o lekland så tycker jag att själva campingen bara är 3-stjärnig. Servicehusen ok, restaurangerna dyra o inte särskilt bra. 250 kr/per för att bada är dyrt för en barnfamilj o det finns ingen badstrand man kan använda. Det ligger vackert vid havet men som sagt ingen 5:a.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 3 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 von 5
Cleaning 2 von 5
Value for money 3 von 5
Condition 4 von 5

Städning

Am Beliebtesten bis Ankan, Schweden (Schweden Di 26 Jul 2016)
“Vi var mycket nöjda med camping vistelsen. Det kunde ha funnits ett servicehus till. Lite för få toaletter och duschar. Även vid köket var det kö för att diska . Det fattades toapapper vid ett flertal gånger på toaletten. Sedan borde det finnas något som drog ner hastigheten (farhinder) inne på campingen. En del bilar m.m.kom lite väl fort ibland. Men i det stora hela så var vi nöjd. Visstja ! Saknade lite information om vad som gällde på campingen. När skulle det vara tyst tex.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Condition 4 von 5

Mycket trevlig camping men tyvärr lite f...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mo 25 Jul 2016)
“Mycket trevlig camping men tyvärr lite få servicehus för så mycket gäster”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 4 von 5
Condition 5 von 5

En trevlig camping med välskötta service...

Am Beliebtesten bis Semesterfiraren, Schweden (Schweden Fr 22 Jul 2016)
“En trevlig camping med välskötta serviceutrymmen. Tyvärr var diskmaskinen sönder under hela vår vistelse och övriga diskutrymmen var något få. Uppskattad av barnen för alla aktiviteter som fanns tillgängliga! ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Condition 4 von 5

Fantastiskt läge men bristande serviceutbud

Am Beliebtesten bis P, Schweden (Schweden Fr 22 Jul 2016)
“Vi hade en fantastiskt fin husbilsplats med vacker utsikt över havet. Läget är oslagbart och närheten till sommar- och badland är bra. Vi var dock inte helt nöjda med att diskmaskin i servicehus inte funkade under vår tid där och det var kö i köket. Även kö till toa. Enkel utomhus-diskställe hade varit toppen och fler toaletter. Matbutiken borde man satsa mer på. Allt kött slutsålt och brödet vi köpte var mögligt och felaktigt datummärkt. Totalt sett är vi jättenöjda men prisnivån är väldigt hög sett till bristerna som nämns ovan. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 1 von 5
Condition 4 von 5

bra familje camping

Am Beliebtesten bis Igge, Schweden (Schweden Do 21 Jul 2016)
“Kanon om man har barn, de stormtrivdes.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 3 von 5
Condition 4 von 5

Nearby

Stadt
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 17.05.2022 10:14:09, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews