Ferienhäuser, Kneippbyn Resort Visby

Adresse: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Standort: Visby - außerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 86% 1588 von 1847 empfehlen (436 Bewertungen)

Gästebewertung: 86%

(1588 von 1847empfehlen)
Gesamtbewertung 4,2 von 5
Service 4,4 von 5
Cabin condition 4,1 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning on arrival 3,8 von 5
Value for money 3,6 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 301-310 von 436)

Prisvärt boende

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mi 15 Jun 2016)
“Väldigt enkelt boende som var sparsamt inrett och en aning slitet. Sängarna var fräscha med nya madrasser och vi fick fin service när det fattades köksutrustning. ”
Kneippbyn stugor Antworten (Do 16 Jun 2016)
Tack för er recension, det gläder oss att ni uppskattade vår service och självklart tar vi till oss synpunkterna på den saknade köksutrustningen i förbättringsarbetet framåt. Vi hoppas ni hade en trevlig vistelse hos oss på Kneippbyn och på Gotland och hälsar er välkomna tillbaka igen!
Gesamtbewertung 3 von 5
Service 4 von 5
Cabin condition 3 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 von 5
Cleaning on arrival 4 von 5
Value for money 5 von 5

Bättre än utlandet!

Am Beliebtesten bis Marie, Schweden (Schweden Do 09 Jun 2016)
“En av de bästa semestrarna någonsin. Blev helt förälskad i Gotland från första stund! Glöm utlandssemestrar och upplev den svenska underbara naturen! Kommer garanterat åka tillbaks!”
Kneippbyn stugor Antworten (Sa 11 Jun 2016)
Tack för den fina recensionen, roligt att ni trivdes hos oss och att Gotland visade upp sig från sin bästa sida. Ni är varmt välkomna tillbaka igen!
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
Cabin condition 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 von 5
Cleaning on arrival 5 von 5
Value for money 4 von 5

ANKOMST ????

Nicht empfohlen bis CHRISTINA TALL, Schweden (Schweden Mo 05 Okt 2015)
“VIA MAIL FRÅGADE NI NÄR VI SKULLE ANKOMMA TILL VISBY OCH JAG SVARADE ATT BÅTEN ANKOMMER KL.00:20 DEN 1/1O-15 O ATT VI KOMMER TILL ER CA:00:45. DÅ TROR MAN ATT NÄR VI BOKADE VAR RÄTT ATT DET SKULLE VARA DEN 1/10 INTE DEN 30/9 . DET STÅR INGET I BOKNINGSBEKRÄFTELSEN OM DETTA ,TYCKER NI KAN FÖRTYDLIGA DETTA VID ANMÄLAN . NU BLEV DET EN MYCKET OTREVLIG NATT I BILEN MED DÅLIGT MED SÖMN // DETTA ÄR ANLEDNINGEN ATT DET VAR FÖRSTA O SISTA GGR VI BOR HOS ER.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 2 von 5
Cabin condition 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning on arrival 5 von 5
Value for money 4 von 5

Skulle kunna ha dynor på de stationära s...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Do 27 Aug 2015)
“Skulle kunna ha dynor på de stationära sofforna. De är väldigt hårda. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
Cabin condition 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning on arrival 3 von 5
Value for money 4 von 5

Daligt utrustat kök.

Nicht empfohlen bis kia, Schweden (Schweden Di 18 Aug 2015)
“Tycker att Water och Sommer land stänger alltför tidigt en sommar. Bättre med kl 18:00”
Gesamtbewertung 3 von 5
Service 4 von 5
Cabin condition 3 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 von 5
Cleaning on arrival 2 von 5
Value for money 3 von 5

När man sitter på toaletten krävs att ma...

Nicht empfohlen bis Louise, Schweden (Schweden So 16 Aug 2015)
“När man sitter på toaletten krävs att man sitter snett så det går att stänga dörren. Gärna någon form av gardiner för fönstren. Varför ha våningssängar i så liten stuga. Dåliga sängar. Det som var bra var altanen som i sin tur kanske var lite stor. Varför inte ta lite av den för att skapa lite större "armbågsutrymme" inne.”
Gesamtbewertung 2 von 5
Service 4 von 5
Cabin condition 3 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 von 5
Cleaning on arrival 4 von 5
Value for money 2 von 5

Stugan var helt ok, Dock nogot mindre en...

Am Beliebtesten bis Rolf Noremsaune , Norwegen (Norwegen Mi 12 Aug 2015)
“Stugan var helt ok, Dock nogot mindre enn førventad”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
Cabin condition 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning on arrival 4 von 5
Value for money 4 von 5

Boende på Kneippbyns camping sommaren 2015

Am Beliebtesten bis angel, Schweden (Schweden Di 11 Aug 2015)
“Receptionisten "glömde" tala om att vi fått byta ner oss till ett rum mindre pga ett tidigare vattenläckage i den stuga vi från början blivit tilldelade! Det upptäckte vi först när vi kom dit! Detta gjorde att en av oss tre var tvugna att sova i köket i en bäddsoffa och detta medförde att den personen inte fick den lugn och ro som behövdes eftersom vi andra hade olika behov vid olika tidpunkter anv köket! När vi påtalade detta för personalen i receptionen fick vi ett mkt snorkigt svar att någon visst kunde sova i soffan och när jag frågade om det inte var skillnad på priset på en trerums vagn och en tvårums så fick vi svaret att vi egentligen fått en "finare" vagn som egentligen skulle kosta 200 kr mer!!! :O Är väldigt besviken på hur vi bemöttes av personalen i raceptionen och tycker att de borde gå en charmkurs och lära sig bemöta kundet på rätt sätt. Men själva stugvagnen som sådan var vi jättenöjda med, den stod på en jättefin plats utan insyn från andra med solsken på verandan hela dan. Kan väl ändå säga att det ena sovrummet där man klämt in två sängar var i minsta laget men eftersom det bara var en person som sov där så gick det bra.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 2 von 5
Cabin condition 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning on arrival 4 von 5
Value for money 4 von 5

2 dagar i Kneippbyn

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mo 10 Aug 2015)
“Vi har haft 2 härliga dagar hos er trots regn och kyla. Sommarland var mycket kul och barnen åkte nästa allt på vattenland tros kylan. det ända jag kan klaga på var frukosten. framförallt lite grönsaker och frukt till filen.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
Cabin condition 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning on arrival 4 von 5
Value for money 3 von 5

Villavagn

Nicht empfohlen bis Familj från Göteborg, Schweden (Schweden Mi 05 Aug 2015)
“Funkade bra med villavagnen, men möjligen kunde soffan i Vrummet varit i nåt annat material än "plastöverdrag". Det kändes lite "billigt". I övrigt bra sängar och ok kök. Skulle varit ännu bättre med ugn och dískmaskin. Funkar bra med dusch och WC i "vagen", ett pluss att slippa nyttja allmänna utrymmen på campingen för dessa ärenden. Vore bra med en karta över campingen på hemsidan så att man kan få en bättre överblick var villavagnarna var och lite foton. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
Cabin condition 3 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning on arrival 4 von 5
Value for money 3 von 5

Nearby

Stadt
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 20.02.2024 11:33:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews