Hotel Toftagården

Adresse: Spireavägen 14, 622 66 Gotlands Tofta
Standort: West-Gotland (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 80% 125 von 156 empfehlen (28 Bewertungen)

Gästebewertung: 80%

(125 von 156empfehlen)
Gesamtbewertung 3,9 von 5
Hotel condition 3,7 von 5
Room facilities 3,5 von 5
Cleaning 3,9 von 5
Value for money 3,4 von 5
Service 4,2 von 5
Breakfast 4,2 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 21-28 von 28)

Mysigt hotell

Am Beliebtesten bis Birra, Schweden (Schweden Mo 05 Aug 2013)
“Toftagården är en mysig oas som bär spår av 70 tal i rummen. Rummen är ändå fräscha och funkar eftersom man inte spenderar så mycket tid där. Frukosten var bra men mycket tog slut och äggen var väldigt ojämnt kokta, ett hårdkokt ena dagen var som det löskokta dagen därpå... barnen uppskattade poolen och vi vuxna uppskattade restaurangen som var mycket bra. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 3 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 3 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 3 von 5

Två minus!

Am Beliebtesten bis Amandus, Schweden (Schweden Mo 29 Jul 2013)
“Första intrycket när jag och min familj kom till Hotell toftagården, wow vilken idyll för oss som barnfamilj. Vi fick bo i en av de större äldre stugorna med eget rum,dusch/wc. Två enkelsängar och en bäddsoffa på rummet. Sängarna är stenhårda, det hade kunnat förbättras med en lite tjockare bäddmadrass. Tyvärr så blir det jätte MINUS på städningen. (Detta råkade jag höra) Två i personalen som städar pratar med varandra om att dom inte hinner med när det är många som checkar ut samtidigt och ordinarie städning ska göras...betyder det att dom är för få i städteamet?? Jag kan bara säga gott om restaurangen, jätte god mat och service och frukosten suverän. Om dessa två minus tas på allvar av Hotell Toftagården så kommer det vara ett toppenställe som jag skulle vilja rekomendera och även komma tillbaka till. ”
Gesamtbewertung 3 von 5
Hotel condition 3 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 1 von 5
Value for money 1 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Luktade möggel

Nicht empfohlen bis Tryggve Bergholm, Schweden (Schweden Mi 24 Jul 2013)
“Möggeldoft i rummet. Kall mat till middag. Dålig frukost, fick säga till om saker för att de skulle dyka upp. Sunkig pool med en trädgårdsslang som man tvingades duscha för att gå i. Dessutom var det isvatten i trädgårdsslangen.”
Gesamtbewertung 2 von 5
Hotel condition 2 von 5
Room facilities 2 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 2 von 5
Service 2 von 5
Breakfast 2 von 5

very good hotel, and we were lucky becau...

Am Beliebtesten bis Annie, Belgien (Belgien Sa 20 Jul 2013)
“very good hotel, and we were lucky because we got an upgrade from room type C to type B. Beautiful large room and good bathroom en suite.”
Gesamtbewertung 5 von 5

Trevlig vistelse på Gotland

Am Beliebtesten bis Mormor, Schweden (Schweden So 30 Jun 2013)
“Trevligt rum det var som vi förväntade oss +lite till kylskåp och vattenkokare var välkommet. Vi bokade tidigt så hemsidan var inte uppdaterad ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Toftagården

Am Beliebtesten bis Kristina Å., Schweden (Schweden Mi 08 Aug 2012)
“Enkelt men trevligt familjerum på Toftagården. Bäddsoffan skulle kanske behövas bytas ut, våra 13-åriga tjejer tyckte den var lite väl hård. De andra sängarna ok för några nätter. Badrummet med dusch var hyfsat rymligt. Trevlig omgivning med mycket grönska. Vi utnyttjade bordet utanför vår "lägenhetslänga" till fika och enklare lunch. Frukosten var väldigt bra och precis "lagom" av allt, dessutom i trevlig lokal inne eller ute. Vi åt middag från barmenyn och barnen åt från barnbuffén (egentligen tom 12 år men det gick att ordna ändå). Maten var jättegod och ett glas vin valdes från flera olika sorter. Trevlig musikunderhållning under middagen och större musikuppträdande fredag och lördag.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Mycket bra

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mi 01 Aug 2012)
“Rummet lyhört. För övrigt hela vistelsen mycket bra. Personalen och städningen av högsta klass”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Restaurant

Am Beliebtesten bis Anonym , Deutschland (Deutschland Mo 25 Jul 2011)
“They served delicious food. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 3 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Stadt
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 20.02.2024 11:33:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews