Changes in timetables December 9th and 10th

Due to unforeseen events, M/S Visby will remain at the shipyard for another couple of days, which will affect the timetable. For updated timetable, click here (text in Swedish).
We regret the inconvenience this causes. All passengers who want to rebook their trip to another day are welcome to contact us: +46 771-22 33 00.

Changes in timetables December 9th and 10th
Due to unforeseen events, M/S Visby will remain at the shipyard for another couple of days, which will affect the timetable. For updated timetable, click here (text in Swedish).
We regret the inconvenience this causes. All passengers who want to rebook their trip to another day are welcome to contact us: +46 771-22 33 00.

Hotel Toftagården

Adresse: Spireavägen 14, 622 66 Gotlands Tofta
Standort: West-Gotland (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 80% 118 von 148 empfehlen (26 Bewertungen)

Gästebewertung: 80%

(118 von 148empfehlen)
Gesamtbewertung 3,9 von 5
Hotel condition 3,7 von 5
Room facilities 3,5 von 5
Cleaning 3,9 von 5
Value for money 3,4 von 5
Service 4,2 von 5
Breakfast 4,1 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 11-20 von 26)

Bra hotell i lugnt läge. Rum i bra stand...

Am Beliebtesten bis Rickard, Schweden (Schweden Di 26 Jul 2016)
“Bra hotell i lugnt läge. Rum i bra standard, saknar dock möjlighet till A/C. Hotellrestaurangen bör ha fler huvudrätter på menyn (blir en aning enformigt med fyra huvudrätter om man stannar i en vecka).”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 3 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 3 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Att övernatta på Toftagården

Am Beliebtesten bis Kenta, Schweden (Schweden Do 09 Jun 2016)
“Trevligt bemötande i receptionen. God och vällagad mat i restaurangen, därtill mycket bra service och bemötande. Frukosten är s.a.s. basic, mn.a.o. inga överraskningar! Begränsad meny, beroende på tidig säsong. Rummet var vid ankomsten mycket varmt och kändes instängt, borde ha luftats under dagen! Det blev bättre efter hand. Sammantaget kan vistelsen bedömas som ´mycket bra´, detta beror på serviceattityden och det som tillagades i köket!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

Seg servering vid middan

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Di 11 Aug 2015)
“Middagen höll inte nivån vad gäller matmängd, snabbhet och nivå i förhållande till det höga priset. Lägg på några tior och servera snabbt och rejält i stället.”
Gesamtbewertung 4 von 5

En trevlig upplevelse

Am Beliebtesten bis Anne, Finnland (Finnland So 09 Aug 2015)
“Vår 4 dagars trip till Gotland samt vårt boende på Toftagården var en mycket fin upplevelse. Poolen var suberb, likaså betjäningen. Rummet uppfyllde våra behov. Rekommenderar!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Vänliga hotellet.

Am Beliebtesten bis Monica Ytterberg, Schweden (Schweden So 17 Mai 2015)
“Vi blev mycket vänligt bemötta. Det var inte så många boende på hotellet vid denna tidsperiod. Vi åker gärna tillbaka till detta ställe.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Recension

Am Beliebtesten bis Jens Löbig, Norwegen (Norwegen So 05 Okt 2014)
“Jag var på vårt hotell med min familje. Vi har haft verkligen en jättefin vistelse hos er och kan inte klaga på det. Bara internettförbindelsen var inte så praktisk. Vi måste öppna dören resp. fönstret för att få den. Men tyvärr fick vi ingen förbindelse på vardagsrummet. Så måste vi gå ut terassen för att kunde gå på internett. Men det var inget verkligen problem. Allt samman var det väldig topp och vi ska återkomma gärna en gång till. Också ska vi rekommendera hotellet till vänner och kolleger. Hottellet får bäst betyg från mig resp.oss.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Trevligt hotell men lite sunkigt badrum

Am Beliebtesten bis Gotland igen och igen, Schweden (Schweden Do 14 Aug 2014)
“Vi bodde två nätter på hotellet. Personalen var mestadels jättetrevligt. Omgivningen och stämningen på hotellet och poolområdet var väldigt trevlig, bra att bo där med barn. De hittade andra barn att leka med och det fanns leksaker, lekstuga och sandlåda samt fordon att åka runt på. Det negativa var att det var alltför varmt på rummet på kvällen och svårt att vädra ut samt att det luktade sunk i badrummet. Skulle ändå rekommenderada det”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 3 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 3 von 5

Bra läge dålig städning

Am Beliebtesten bis Johanna, Schweden (Schweden Sa 10 Aug 2013)
“Familjehotell med bra läge men dålig städning. Rummen är slitna med exempelvis möbler som skulle behöva bytas ut. Poolen passar bra för barn och underhållningen till middagen hade jag klarat mig utan.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 3 von 5
Cleaning 2 von 5
Value for money 2 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 3 von 5

Mysigt hotell

Am Beliebtesten bis Birra, Schweden (Schweden Mo 05 Aug 2013)
“Toftagården är en mysig oas som bär spår av 70 tal i rummen. Rummen är ändå fräscha och funkar eftersom man inte spenderar så mycket tid där. Frukosten var bra men mycket tog slut och äggen var väldigt ojämnt kokta, ett hårdkokt ena dagen var som det löskokta dagen därpå... barnen uppskattade poolen och vi vuxna uppskattade restaurangen som var mycket bra. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 3 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 3 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 3 von 5

Två minus!

Am Beliebtesten bis Amandus, Schweden (Schweden Mo 29 Jul 2013)
“Första intrycket när jag och min familj kom till Hotell toftagården, wow vilken idyll för oss som barnfamilj. Vi fick bo i en av de större äldre stugorna med eget rum,dusch/wc. Två enkelsängar och en bäddsoffa på rummet. Sängarna är stenhårda, det hade kunnat förbättras med en lite tjockare bäddmadrass. Tyvärr så blir det jätte MINUS på städningen. (Detta råkade jag höra) Två i personalen som städar pratar med varandra om att dom inte hinner med när det är många som checkar ut samtidigt och ordinarie städning ska göras...betyder det att dom är för få i städteamet?? Jag kan bara säga gott om restaurangen, jätte god mat och service och frukosten suverän. Om dessa två minus tas på allvar av Hotell Toftagården så kommer det vara ett toppenställe som jag skulle vilja rekomendera och även komma tillbaka till. ”
Gesamtbewertung 3 von 5
Hotel condition 3 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 1 von 5
Value for money 1 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Stadt
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 07.12.2021 14:28:03, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews