Hotel Toftagården

Adresse: Spireavägen 14, 622 66 Gotlands Tofta
Standort: West-Gotland (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 80% 125 von 156 empfehlen (28 Bewertungen)

Gästebewertung: 80%

(125 von 156empfehlen)
Gesamtbewertung 3,9 von 5
Hotel condition 3,7 von 5
Room facilities 3,5 von 5
Cleaning 3,9 von 5
Value for money 3,4 von 5
Service 4,2 von 5
Breakfast 4,2 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 11-20 von 28)

Enkelt och utmärkt.

Am Beliebtesten bis Cenita., Schweden (Schweden Fr 21 Jul 2017)
“Ett enkelt och bekvämt boende i trevlig parkliknande miljö. Om man nu ville sitta och titta på TV eller prata/äta så fanns det bara en fåtölj, en fick då sitta på en pinnstol - kan bli lite tradigt om man stannar flera dagar. Möjligtvis så saknade jag en radio (har ingen mobiltelefon att lyssna från). Hela anläggningen andas lite av en nedgående trend där storhetstiden är förbi och känslan av barack ligger lite på lur, MEN, detta till trots så var vi helt nöjda med vistelsen. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 3 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Trivsamt och enkelt

Am Beliebtesten bis GBL, Schweden (Schweden Mi 17 Aug 2016)
“Gemytligt och trivsamt i all enkelhet. Bra läge, nära till stranden, Visby och övriga Gotland.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Bra hotell i lugnt läge. Rum i bra stand...

Am Beliebtesten bis Rickard, Schweden (Schweden Di 26 Jul 2016)
“Bra hotell i lugnt läge. Rum i bra standard, saknar dock möjlighet till A/C. Hotellrestaurangen bör ha fler huvudrätter på menyn (blir en aning enformigt med fyra huvudrätter om man stannar i en vecka).”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 3 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 3 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Att övernatta på Toftagården

Am Beliebtesten bis Kenta, Schweden (Schweden Do 09 Jun 2016)
“Trevligt bemötande i receptionen. God och vällagad mat i restaurangen, därtill mycket bra service och bemötande. Frukosten är s.a.s. basic, mn.a.o. inga överraskningar! Begränsad meny, beroende på tidig säsong. Rummet var vid ankomsten mycket varmt och kändes instängt, borde ha luftats under dagen! Det blev bättre efter hand. Sammantaget kan vistelsen bedömas som ´mycket bra´, detta beror på serviceattityden och det som tillagades i köket!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

Seg servering vid middan

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Di 11 Aug 2015)
“Middagen höll inte nivån vad gäller matmängd, snabbhet och nivå i förhållande till det höga priset. Lägg på några tior och servera snabbt och rejält i stället.”
Gesamtbewertung 4 von 5

En trevlig upplevelse

Am Beliebtesten bis Anne, Finnland (Finnland So 09 Aug 2015)
“Vår 4 dagars trip till Gotland samt vårt boende på Toftagården var en mycket fin upplevelse. Poolen var suberb, likaså betjäningen. Rummet uppfyllde våra behov. Rekommenderar!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Vänliga hotellet.

Am Beliebtesten bis Monica Ytterberg, Schweden (Schweden So 17 Mai 2015)
“Vi blev mycket vänligt bemötta. Det var inte så många boende på hotellet vid denna tidsperiod. Vi åker gärna tillbaka till detta ställe.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Recension

Am Beliebtesten bis Jens Löbig, Norwegen (Norwegen So 05 Okt 2014)
“Jag var på vårt hotell med min familje. Vi har haft verkligen en jättefin vistelse hos er och kan inte klaga på det. Bara internettförbindelsen var inte så praktisk. Vi måste öppna dören resp. fönstret för att få den. Men tyvärr fick vi ingen förbindelse på vardagsrummet. Så måste vi gå ut terassen för att kunde gå på internett. Men det var inget verkligen problem. Allt samman var det väldig topp och vi ska återkomma gärna en gång till. Också ska vi rekommendera hotellet till vänner och kolleger. Hottellet får bäst betyg från mig resp.oss.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Trevligt hotell men lite sunkigt badrum

Am Beliebtesten bis Gotland igen och igen, Schweden (Schweden Do 14 Aug 2014)
“Vi bodde två nätter på hotellet. Personalen var mestadels jättetrevligt. Omgivningen och stämningen på hotellet och poolområdet var väldigt trevlig, bra att bo där med barn. De hittade andra barn att leka med och det fanns leksaker, lekstuga och sandlåda samt fordon att åka runt på. Det negativa var att det var alltför varmt på rummet på kvällen och svårt att vädra ut samt att det luktade sunk i badrummet. Skulle ändå rekommenderada det”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 3 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 3 von 5

Bra läge dålig städning

Am Beliebtesten bis Johanna, Schweden (Schweden Sa 10 Aug 2013)
“Familjehotell med bra läge men dålig städning. Rummen är slitna med exempelvis möbler som skulle behöva bytas ut. Poolen passar bra för barn och underhållningen till middagen hade jag klarat mig utan.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 3 von 5
Cleaning 2 von 5
Value for money 2 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 3 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Stadt
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 20.02.2024 11:33:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews