Norderstrand City Camping

Adresse: Camping: Snäckgärdsvägen 32, 621 56 Visby Camping: Snäckgärdsvägen 32, 621 56 Visby, 621 57 Visby
Standort: Visby - außerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 92% 557 von 608 empfehlen (151 Bewertungen)

Gästebewertung: 92%

(557 von 608empfehlen)
Gesamtbewertung 4,3 von 5
Service 4,2 von 5
Cabin condition 4,2 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4,3 von 5
Cleaning on arrival 4,1 von 5
Value for money 3,9 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 81-90 von 151)

Färdiguppställda mini tält

Am Beliebtesten bis Eric, Schweden (Schweden Mi 18 Jul 2018)
“Jättefina och stora tält. Bra toa och duschmöjligheter alldeles bredvid. Nära till Visby. För den som gillar att tälta är detta kanonbra. Vi märkte att vi inte längre orkar bo i tält så det är det enda negativa och det är vi själva. ”
Gesamtbewertung 3 von 5
Service 4 von 5
Cabin condition 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning on arrival 4 von 5
Value for money 4 von 5

Utsikt över havet

Am Beliebtesten bis Annelie, Schweden (Schweden Mi 18 Jul 2018)
“Fint läge med utsikt över havet och närheten till Visby. Härlig vecka med många utflykter. Sol och bad samt god mat och dryck en härlig semestervecka. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 3 von 5
Cabin condition 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 von 5
Cleaning on arrival 2 von 5
Value for money 3 von 5

Stuga

Am Beliebtesten bis Sven, Schweden (Schweden Mo 16 Jul 2018)
“Bra stuga men lite liten möjligen. För två är det ändå okey. Wi-fi var det sämsta, men så är det på alla campingar. Fantastiskt läge. Nära till Visby. ”
Norderstrands Campingstugor Antworten (Fr 10 Aug 2018)
Hej Stort tack. Vi tror att just under er vistelse var det problem med wifi. Vi har annars mycket bra sådant. Mvh Katarina
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 3 von 5
Cabin condition 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning on arrival 5 von 5
Value for money 4 von 5

Tält

Am Beliebtesten bis Susanne, Schweden (Schweden Do 12 Jul 2018)
“Vi hyrde uppställt 3-bädds tält i ståhöjd med utemöbler, lite husgeråd, bra duschar men dyrt att duscha. Lite dåligt med kontakter för att kunna ladda mobiltelefon när man inte har tillgång till el hela dagarna. Vi fick dra ur micron i de gemensamma utrymmena och försöka ladda lite där. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
Cabin condition 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning on arrival 4 von 5
Value for money 4 von 5

Excellent cabins by the sea

Am Beliebtesten bis cyrexxx, Schweden (Schweden Mi 27 Jun 2018)
“Lovely and clean cabins by the sea . the whole facility is clean and well maintained. the reception really needs to open earlier in the day and for longer. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 3 von 5
Cabin condition 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 von 5
Cleaning on arrival 5 von 5
Value for money 4 von 5

A lovely family stay

Am Beliebtesten bis Fam Nijborg, Niederlande (Niederlande Do 17 Aug 2017)
“We stayed at the 15sqm cabin with our two daughters of two and four years old. The space was very clean and there was enough room for all of us. Toilets and showers were close by and clean. The kitchen was Well equiped and we could Cook simple meals. As our children are small the town was quite a walk for them, so we rented bicycles. the distances were perfect on bike and it made the town more accesible than going by car. We had a lovely holiday alltogether.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
Cabin condition 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning on arrival 4 von 5
Value for money 5 von 5

Våningssängarna

Am Beliebtesten bis Helena, Schweden (Schweden Mi 16 Aug 2017)
“Stugan var fräsch och fin men sängarna var under all kritik. Eftersom stugan var liten hade det varit bra om man kunna sitta i sängen. Det var t.o.m. svårt att lägga sig och sätta sig upp i sängen utan att slå i huvudet(för litet utrymme mellan våningssängarna) ej gjord för vuxna. Det hade varit bättre att ha en våningssäng, med en bredare säng nere. Visserligen hade man missat en säng, men det kanske räcker med 5 bäddar i en så liten stuga?”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
Cabin condition 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 von 5
Cleaning on arrival 5 von 5
Value for money 5 von 5

Mysig och bra stuga. Önskvärt hade varit...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Di 15 Aug 2017)
“Mysig och bra stuga. Önskvärt hade varit en toalett i stora stugan. 6 personer samt gärna 2 nycklar till stugan. I övrigt mycket mysigt och trevlig hjälpsam personal.”
Norderstrands Campingstugor Antworten (Sa 19 Aug 2017)
Vi har många stugor med toaletter. Varmt välkomna att boka en sådan nästa gång. Mvh Katarina
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
Cabin condition 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 von 5
Cleaning on arrival 4 von 5
Value for money 4 von 5

Supermysig stuga och fräsch toa, tusch e...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mo 14 Aug 2017)
“Supermysig stuga och fräsch toa, tusch etc”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 4 von 5
Cabin condition 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 von 5
Cleaning on arrival 5 von 5
Value for money 5 von 5

Kökstillbehör

Am Beliebtesten bis farmor, Schweden (Schweden Mo 14 Aug 2017)
“kunde vara lite mer tillbehör i ikök. tex sil för tvätt av grönsaker samt hälla av pastavatten större sked eller slev brödkniv”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
Cabin condition 3 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 von 5
Cleaning on arrival 4 von 5
Value for money 4 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 28.05.2024 14:13:58, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews