Norderstrand City Camping

Adresse: Camping: Snäckgärdsvägen 32, 621 56 Visby Camping: Snäckgärdsvägen 32, 621 56 Visby, 621 57 Visby
Standort: Visby - außerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 92% 557 von 608 empfehlen (151 Bewertungen)

Gästebewertung: 92%

(557 von 608empfehlen)
Gesamtbewertung 4,3 von 5
Service 4,2 von 5
Cabin condition 4,2 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4,3 von 5
Cleaning on arrival 4,1 von 5
Value for money 3,9 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 51-60 von 151)

Regnskog

Nicht empfohlen bis Anonym , Schweden (Schweden Mo 04 Jul 2022)
“Kändes som bo i en regnskog, kommer tyvärr aldrig åka dit mer. ”
Gesamtbewertung 2 von 5
Service 5 von 5
Cabin condition 3 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning on arrival 4 von 5
Value for money 3 von 5

Bra och fin stuga med AC

Am Beliebtesten bis Mårten, Schweden (Schweden Mi 29 Jun 2022)
“Bra och fin stuga. Bra läge med fin utsikt. Skönt med AC. Det skulle dock bli bättre med fler förvaringsmöjligheter. Hyllor, krokar och skåp. Ugn skulle vara bra att ha också. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 4 von 5
Cabin condition 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning on arrival 4 von 5
Value for money 4 von 5

Centralt och bra De mest nödvändiga ! He...

Am Beliebtesten bis Mange, Schweden (Schweden Mi 29 Jun 2022)
“Centralt och bra De mest nödvändiga ! Helt Okey 👍”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
Cabin condition 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 von 5
Cleaning on arrival 5 von 5
Value for money 4 von 5

hyggeligt

Am Beliebtesten bis Anonym , Dänemark (Dänemark Do 23 Jun 2022)
“det var hyggeligt, men jeg manglede en køkkenvask og vandhane inde i huset”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
Cabin condition 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 von 5
Cleaning on arrival 3 von 5
Value for money 4 von 5

SEMESTER-STRAND-STUGA I VISBY

Am Beliebtesten bis ROMAN , Schweden (Schweden Sa 28 Mai 2022)
“CAMPING STUGA PÅ GÅNGAVSTÅND FRÅN VISBY VID HAVSSOLNEDGÅNG, LAN INTE BLI BÄTTRE ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
Cabin condition 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 von 5
Cleaning on arrival 5 von 5
Value for money 4 von 5

Mysig camping

Am Beliebtesten bis Bitte och Malin , Schweden (Schweden So 01 Aug 2021)
“Dåligt Wi-Fi , funkade lite när det själv ville. Vi hyrde handdukar och lakan, fick endast varsin duschhandduk, vore önskvärt med ytterligare en liten handduk till tex ansikte. Mycket fräscha utrymmen i servicehuset, skulle kunna önska något lägre musik på natten. :) Som helhet är vi mycket nöjda och återkommer gärna vid en kommande semester på Gotland! ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
Cabin condition 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning on arrival 5 von 5
Value for money 5 von 5

Fruktansvärt bemötande

Am Beliebtesten bis Sussie, Schweden (Schweden So 25 Jul 2021)
“Spelade musik vid stugan och strax efter 22 kom en "vakt" och på ett fruktansvärt otrevligt sätt bad oss vara tysta. Jag undrade om det inte var 23 det skulle vara tyst. Då skrek han åt oss att ingen musik efter 22 och tyst från 23. Vi bad om ursäkt. 23.07 kommer han tillbaka. Vi sitter fortfarande ute då det var väldigt varmt i stugan. Men pratar tyst. Han skriker då åt oss att hålla käften och gå in. Annars kan vi packa ihop och dra därifrån. Vi har campat på olika campingar i många år men aldrig någonsin fått detta bemötande. Rekommenderar ingen att åka dit. Har efter vistelsen läst recensionerna på tripadviser. Och märker att vi inte är ensamma om detta bemötande. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 2 von 5
Cabin condition 3 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 von 5
Cleaning on arrival 4 von 5
Value for money 3 von 5

Att förbättra

Am Beliebtesten bis Åsa, Schweden (Schweden Do 22 Jul 2021)
“Ventilation i bak på stugan Längre öppet i receptionen Möjlighet till livsmedelsbutik på campingen Annars toppen”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 3 von 5
Cabin condition 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning on arrival 4 von 5
Value for money 3 von 5

Camping öppettider

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Fr 16 Jul 2021)
“Vi tycker att öppettider under högsäsongen ska vara bättre Tex ska man hyra cyklar så måste vi vänta till kl 12 Annars var allt okej ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 3 von 5
Cabin condition 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning on arrival 4 von 5
Value for money 3 von 5

Trevligt boende

Am Beliebtesten bis Maria, Schweden (Schweden So 11 Jul 2021)
“Lugn camping men dåliga öppettider i receptionen, 12-18. Servicehuset närmast oss hade hyfsad standard. Dock saknades det tvål ganska ofta. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 3 von 5
Cabin condition 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 von 5
Cleaning on arrival 2 von 5
Value for money 4 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 28.05.2024 14:13:58, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews