Norderstrand City Camping

Adresse: Camping: Snäckgärdsvägen 32, 621 56 Visby Camping: Snäckgärdsvägen 32, 621 56 Visby, 621 57 Visby
Standort: Visby - außerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 92% 557 von 608 empfehlen (151 Bewertungen)

Gästebewertung: 92%

(557 von 608empfehlen)
Gesamtbewertung 4,3 von 5
Service 4,2 von 5
Cabin condition 4,2 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4,3 von 5
Cleaning on arrival 4,1 von 5
Value for money 3,9 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 21-30 von 151)

Fräsch stuga och även de separata toalet...

Am Beliebtesten bis Sofia, Schweden (Schweden Di 04 Jul 2023)
“Fräsch stuga och även de separata toaletterna/duscharna. Väldigt trevlig och serviceinriktad personal. Mysigt område med servering på kvällarna. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
Cabin condition 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning on arrival 4 von 5
Value for money 5 von 5

Helt OK villavagn

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Do 29 Jun 2023)
“Stugan var en villavagn. Allt finns i den, lite trångt men det hade vi väntat oss. Allt helt i vagnen men något dörrhandtag sitter lite löst. Sängarna var något hårda och hade nog mått bra av att få en extra madrass.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
Cabin condition 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning on arrival 4 von 5
Value for money 3 von 5

Fantastiskt!

Am Beliebtesten bis Sabina, Schweden (Schweden Fr 23 Jun 2023)
“Vi blev uppgraderade till en stuga med utedusch trots att vi bokat utan dusch. En väldigt trevlig överraskning och gjorde vistelsen fulländad. Stugan är väldigt liten men det funkade bra ändå. Fräsch och trevlig stuga. Härligt med stora glasdörrar att öppna upp mot altanen. Utedusch var bättre än förväntat. Skulle kunna önska lite mer förvaring i form av upphängningsmöjligheter på väggarna samt galgar i garderoben. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
Cabin condition 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 von 5
Cleaning on arrival 5 von 5
Value for money 5 von 5

Stuga

Am Beliebtesten bis Leif, Schweden (Schweden Di 20 Jun 2023)
“Då vi valde att städa stugan före avresan, borde det vara utrustning för dammsugning och avtorkning av golvet. I övrigt bra standard. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
Cabin condition 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning on arrival 4 von 5
Value for money 4 von 5

Rekommenderas

Am Beliebtesten bis R.W., Schweden (Schweden Mo 19 Jun 2023)
“Trevlig vecka på Visby strandby,trivsam stuga och trevlig personal.Rent och fint, lugnt och ej störande oljud nattetid.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
Cabin condition 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 von 5
Cleaning on arrival 5 von 5
Value for money 4 von 5

Allt på liten yta!

Am Beliebtesten bis Eva, Schweden (Schweden Mi 14 Jun 2023)
“Mycket bra liten stuga ,saknade bara ett litet frysfack i kylen för att kunna ha kylklampar i !”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
Cabin condition 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning on arrival 4 von 5
Value for money 5 von 5

Boende i storstugan

Nicht empfohlen bis Jompa, Schweden (Schweden Di 06 Jun 2023)
“Det mesta var bra. Mycket bra kontakt med chefen på Visby Strandbad. Storstugan var OK för två personer. Att ligga två pers i dubbelrummet var inte OK. Dels var det för trångt, dels var madrassen alldeles för mjuk-minsta rörelse från en person väckte den andra. Trevligt vardagsrum med fin utsikt. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
Cabin condition 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning on arrival 5 von 5
Value for money 4 von 5

Utsikt, utsikt, utsikt!

Am Beliebtesten bis Mia, Schweden (Schweden Mi 24 Mai 2023)
“Det som drar ner betyget på stugan, t.ex städ, övervägs av altanen och utsikten.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 3 von 5
Cabin condition 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning on arrival 3 von 5
Value for money 5 von 5

Magiska solnedgångar

Am Beliebtesten bis Ulla gbg, Schweden (Schweden Mo 08 Mai 2023)
“Enkelt men bra boende nära ringmuren. Mycket vacker utsikt över havet.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
Cabin condition 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning on arrival 4 von 5
Value for money 4 von 5

Villavagn

Nicht empfohlen bis Solen, Schweden (Schweden Di 01 Nov 2022)
“Vi visste inte i förväg att vi blivit tilldelade en villavagn,trodde vi bokat en "vanlig" stuga. Den va fresh och mysig soffdel,dock lite trång i sovutrymmen,hall och smala sängar. Finns trädäck,men vi va där på hösten så blev inte använt. Till en liten familj passar detta boende,lite väl litet om det är enbart vuxna. ”
Gesamtbewertung 3 von 5
Service 4 von 5
Cabin condition 3 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning on arrival 4 von 5
Value for money 4 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 28.05.2024 14:13:58, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews