Norderstrand City Camping

Adresse: Camping: Snäckgärdsvägen 32, 621 56 Visby Camping: Snäckgärdsvägen 32, 621 56 Visby, 621 57 Visby
Standort: Visby - außerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 92% 557 von 608 empfehlen (151 Bewertungen)

Gästebewertung: 92%

(557 von 608empfehlen)
Gesamtbewertung 4,3 von 5
Service 4,2 von 5
Cabin condition 4,2 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4,3 von 5
Cleaning on arrival 4,1 von 5
Value for money 3,9 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 91-100 von 151)

Glampingfeedback

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden So 13 Aug 2017)
“Ni efterfrågade feedback om glamping, iom att det är ett nytt koncept, så... varsågod: - Väldigt klent med elluttag, så svårt att ladda sin egen mobil t ex. - Vi fick ett hänglås att användas till "huvudentrén", men det fanns ju två "fönster" och en "bakdörr" också, den sistnämnda lika enkel att öppna som entrén. Dessutom gick strömmen in via en öppning i golvets dragkedja. Således busenkelt för vem som helst att ta sig in i tältet utan verktyg, även om entrén är låst. Hyr ni ut stugor under samma förutsättning också? - En platt kudde per person duger inte, varpå prydnadskuddar riskerar användas som sovkuddar. - Mycket grenar på verandan (704) pga närliggande träd. Ställ dit en sopborste så man har en sportslig chans att nyttja verandan utan handplockning av grenar varje morgon. Träden gav dessutom onödigt mycket skugga jämfört med 703, så kanske kapa några träd/grenar? - Takfönster hade varit trevligt, då det känns väldigt instängt om man inte har entrén öppen (vilket ju innebär att alla förbipasserande tittar rakt in i ens sovrum). - Dåligt städat när vi kom: dels låg det en glasbit 2-3 cm stor på mattan framför skåpet när vi kom, sen var det ett antal dammråttor som tittade fram bakom kylskåpet. - En spegel större än den befintliga skulle varit välkommet, så man ser hur man ser ut innan man går ut. - Dekorationen som hänger på mittstolpen, borde den inte vara trädd på stolpen istf att hänga vid sidan...? - Överlag mycket prylar och få avställningsytor. Gör tvärtom och ställ in en extra byrå nästa säsong. - Under MTV borde ni passa på att få ett mera medeltida intryck i stugorna. Avslutningsvis - i baljan med rengöringsgrejer, vad i hela friden gjorde fönsterputsen där?! Kommentar om campingen i övrigt: - två av fyra uteduschar avstängda under större delen av vistelsen. Trist, men bra att ni iaf skyltade om det innan man stod där näck... - tre av sex toaletter avstängda på andra sidan om uteduscharna - dessa var dock inte skyltade (utan låsta). Lite för mycket trasiga saker på en vecka va? - På bokningen stod att läsa "Hela området har god wifi", vilket ju var ren lögn - som bäst hade jag två (av fyra) streck på mobilen, och det var långt ifrån stabilt. - Det gick också att läsa följande förvirrande text: "På anläggningen är det 18-årsgräns. ID-kontroll görs på samtliga boende/campande vid incheckning." Varför denna lögn? Det var ju fullt med barn på området, och jag själv hade en 14-åring med mig, på bokningen angiven enligt er själva som "Ungdom 13-18 år". - Mer förvirrande i bokningen: "Du måste ha Camping Key Europe för att checka in på campingen (gäller dock ej stugor)". Gäller ej glamping heller, kunde ni skrivit.”
Norderstrands Campingstugor Antworten (Di 15 Aug 2017)
Hej! Underbart stort tack för era synpunkter!
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
Cabin condition 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 von 5
Cleaning on arrival 3 von 5
Value for money 1 von 5

Löjligt nära perfekt

Am Beliebtesten bis Lisa, Schweden (Schweden Fr 11 Aug 2017)
“Små fjuttiga detaljer som att det inte fanns någon konservöppnare och att det inte finns krokar för handduk i toan. Men annars helt perfekt!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
Cabin condition 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 von 5
Cleaning on arrival 5 von 5
Value for money 5 von 5

Bra prisvärd anläggning.bra service rece...

Am Beliebtesten bis Umeå, Schweden (Schweden Mi 09 Aug 2017)
“Bra prisvärd anläggning.bra service receptionen och glada duktiga städdamen.bra kvalite på hyrcyklar.havsutsikt.lägger till visby.mysig huskatt. Bra hemsida.allt stämde i verkligheten.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
Cabin condition 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning on arrival 5 von 5
Value for money 5 von 5

Bra och städad camping, trevligt. Minus ...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Di 08 Aug 2017)
“Bra och städad camping, trevligt. Minus för avsaknad av varmvatten i duscharna”
Norderstrands Campingstugor Antworten (Sa 19 Aug 2017)
Ajdå, klart de skall vara varmvatten i dusharna. KE
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
Cabin condition 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 von 5
Cleaning on arrival 4 von 5
Value for money 3 von 5

Saknade städutrustning hittade bara en d...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mi 02 Aug 2017)
“Saknade städutrustning hittade bara en dammsugare önskar en hink och mopp.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
Cabin condition 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 von 5
Cleaning on arrival 4 von 5
Value for money 5 von 5

Vistelse Nordenstrands stuga 16 kvm

Am Beliebtesten bis Dennis, Schweden (Schweden Mo 31 Jul 2017)
“Bra planerad stuga för kortare vistelse. Vi stannade 4 dagar med två barn och det kändes lagom på så liten yta. Faciliteterna var bra och våran stuga låg precis bredvid. Givetvis hade det varit skönare med större kök, dusch i stugan och lite mer utrymme generellt, men det kändes som ett prisvärt boende ändå. Att kunna promenera in till Visby var kanon!”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
Cabin condition 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning on arrival 3 von 5
Value for money 4 von 5

Bra stuga men lite mera hushålls attiral...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mo 24 Jul 2017)
“Bra stuga men lite mera hushålls attiraljer såsom dl mått visp och lite mer bestick.och även några krokar inne på toaletten.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 3 von 5
Cabin condition 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 von 5
Cleaning on arrival 3 von 5
Value for money 4 von 5

Dyrt och dåligt med köksutrustning

Nicht empfohlen bis Gnällkärringen, Schweden (Schweden Di 18 Jul 2017)
“Positivt + Kanonfint läge med kvällssol precis vid vattnet. + Ny villavagn med hög standard. Negativt - Villkoren gällande storlek på sängar ändrades från bokning till ankomst utan att priset påverkades. - Det är troligtvis inte tänkt att man ska laga mat i stugan trots att det finns en jättefin gasspis för det fanns ingen plåt i ugnen och endast en stekspade för att laga mat med, ingen snörkniv, ingen pastaslev, inget durkslag. - Det enda som fanns gällande kokkärl var en pyttekastrull och en treliters gryta samt en stekpanna, ingen ugnsform och besticken såg ut att vara ihopplockade från fyra olika sorter. - En lös lådfront lagades inte trots att detta påpekades tre gånger. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 2 von 5
Cabin condition 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning on arrival 3 von 5
Value for money 2 von 5

Fina villavagnar men krokar och läslampor behövs.

Am Beliebtesten bis Marcus, Schweden (Schweden Sa 01 Jul 2017)
“Bodde i nya villavagnarna. Saknade lite fler krokar i sovrum och toalett att hänga kläder och handdukar. Skulle också vilja ha läslampor i sovrum och lampa för stämningsbelysning i umgängesdelen. Annars fina vagnar. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
Cabin condition 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 von 5
Cleaning on arrival 4 von 5
Value for money 4 von 5

Mycket positivt överraskad

Am Beliebtesten bis Balazs, Schweden (Schweden Sa 17 Jun 2017)
“Blev väldigt positivt överraskad av stugan och duschhusen. Allt var fantastiskt rent, fint och nytt. Bra att i princip all utrustning fanns i stuga. För disk, städ etc. Väl genomtänkt att man hade parkering bredvid stugan. Bra service som fixade lakan till oss trots att vi glömde anmäla det vid bokningen, även bra rutin för ankomst efter receptionens stängning. Det enda jag hade kunnat önska är bättre öppettider för receptionen, förslagsvis på morgonen. Vi som är turister vill gärna utforska ön under dagen och oturligt är det just då receptionen har öppet. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 4 von 5
Cabin condition 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 von 5
Cleaning on arrival 5 von 5
Value for money 5 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 28.05.2024 14:13:58, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews