Changes in timetables December 9th and 10th

Due to unforeseen events, M/S Visby will remain at the shipyard for another couple of days, which will affect the timetable. For updated timetable, click here (text in Swedish).
We regret the inconvenience this causes. All passengers who want to rebook their trip to another day are welcome to contact us: +46 771-22 33 00.

Changes in timetables December 9th and 10th
Due to unforeseen events, M/S Visby will remain at the shipyard for another couple of days, which will affect the timetable. For updated timetable, click here (text in Swedish).
We regret the inconvenience this causes. All passengers who want to rebook their trip to another day are welcome to contact us: +46 771-22 33 00.

Hotell Villa Borgen

Adresse: Adelsgatan 11, 621 56 Visby
Standort: Visby - innerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 94% 665 von 711 empfehlen (129 Bewertungen)

Gästebewertung: 94%

(665 von 711empfehlen)
Gesamtbewertung 4,4 von 5
Hotel condition 4,3 von 5
Room facilities 4,1 von 5
Cleaning 4,4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4,5 von 5
Breakfast 4,2 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 41-50 von 129)

Nycklar

Am Beliebtesten bis Luckexperten AB Anders Lundström, Schweden (Schweden Fr 07 Nov 2014)
“Hej! På ett mycket vänligt bemötande och beskrivning om hur jag skulle hitta nyckel, parkering, kod.eftersom jag kom 24.10 Mvh Anders ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Mycket prisvärt. Eftermiddagsfika- extra...

Am Beliebtesten bis Annica, Schweden (Schweden So 19 Okt 2014)
“Mycket prisvärt. Eftermiddagsfika- extra bonus. Parkering -en tillgång.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Husmorssemester

Am Beliebtesten bis Snedseglaren, Schweden (Schweden Do 25 Sep 2014)
“Jag passade på att boka semester några dagar i slutet av september, 3 nätter-betala för 2. Är en flitig gäst på ön, men detta var första gången på hotell Villa Borgen. Litet enkelrum med precis det man behövde, en skön säng.. Afternoon te på eftermiddagen, mkt trevligt!! God frukost med härliga smoothies. Så lugnt o stilla som man behöver när man tar pauser från vardagen. Ett pyttelitet minus var att jag kom väldigt sent och det var svårt att hitta sitt rum eftersom det var för mörkt för att läsa rumsnummer på utsidan. Trevlig personal. Kommer att boka snart igen!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Hemtrevligt hotell mitt i Visbys hjärta

Am Beliebtesten bis Rose-Marie , Schweden (Schweden Di 16 Sep 2014)
“Mycket trevligt hotell med hemma känsla centralt i Visby. Trevlig personal och topp service 👍”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Mysigt lagom stort. Bra läge för oss.

Am Beliebtesten bis helena, Schweden (Schweden Mo 08 Sep 2014)
“Mysigt lagom stort. Bra läge för oss.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

bra läge

Am Beliebtesten bis Bettan, Schweden (Schweden Fr 05 Sep 2014)
“Ett mycket trevligt hotell med mysiga rum,ett förträffligt läge samt utsökt frukost och en mycket trevlig personal”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Kyrkveckan 2014

Am Beliebtesten bis Hammar, Schweden (Schweden Mo 25 Aug 2014)
“Jag var på Gotland för att vara med på kyrkveckan, jag och min kollega bodde på Hotell Villa Borgen som var centralt belägen och med gång avstånd till det mesta. Vi blev trevligt och proffsigt bemötta samt rummen var fräscha och sängarna sköna. Frukosten var oxå bra.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Lugn atmosfär och nära till affärsgatan

Am Beliebtesten bis Solstrålen, Schweden (Schweden Sa 23 Aug 2014)
“Sängen är lite hård man kände fjädrarna. De är dags att byta ut till kontidentalsäng. Bakom elementet i badrummet fanns mycket damm för man ser när man tittar neråt. Det finns trädgård med lugn atmosfär och god frukost. Trevliga personal och trevligt med afternoon thé när man ankommer på em.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 0 von 0
Value for money 0 von 0
Service 0 von 0
Breakfast 0 von 0

Villa Borgen

Am Beliebtesten bis Nosing, Schweden (Schweden Sa 16 Aug 2014)
“Mycket trevlig atmosfär och personligt bemötande. Kaffeserveringen på eftermiddagen uppskattade vi mycket. Läget mycket bra! ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Mysigt, bra service men usel ventilation

Am Beliebtesten bis MS, Schweden (Schweden So 10 Aug 2014)
“Mycket sött hotell med trevlig personal och bra service. Mycket bra städning. Ligger mycket centralt men är ändå lugnt med mysig liten innergård. Rummet något litet och inte mycket förvarningsutrymme, sängen för hård för min smak fick ont i nacken. Ventilationen urusel, rummet blev en total bastu med stillastående luft. Hade inte gått att sova om vi inte fått in en bordsfläkt. Men det är inte så kul att sova i blåst och med fläktljud. Dags att installera AC? Förra året så ingick stora mackor i eftermiddagsfikat,en av anledningarna till att vi återkom i år. Men i år fanns inga smörgåsar på fikat utan mest sötsaker. Helheten är ändå mycket positiv och jag skulle rekommendera hotellet till andra. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 01.12.2021 15:41:21, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews