Changes in timetables December 9th and 10th

Due to unforeseen events, M/S Visby will remain at the shipyard for another couple of days, which will affect the timetable. For updated timetable, click here (text in Swedish).
We regret the inconvenience this causes. All passengers who want to rebook their trip to another day are welcome to contact us: +46 771-22 33 00.

Changes in timetables December 9th and 10th
Due to unforeseen events, M/S Visby will remain at the shipyard for another couple of days, which will affect the timetable. For updated timetable, click here (text in Swedish).
We regret the inconvenience this causes. All passengers who want to rebook their trip to another day are welcome to contact us: +46 771-22 33 00.

Hotell Villa Borgen

Adresse: Adelsgatan 11, 621 56 Visby
Standort: Visby - innerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 94% 665 von 711 empfehlen (129 Bewertungen)

Gästebewertung: 94%

(665 von 711empfehlen)
Gesamtbewertung 4,4 von 5
Hotel condition 4,3 von 5
Room facilities 4,1 von 5
Cleaning 4,4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4,5 von 5
Breakfast 4,2 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 121-129 von 129)

trivsel

Am Beliebtesten bis östen, Schweden (Schweden So 18 Sep 2011)
“Charmig gård, bra rum trots brist på fönster, vänlig atmosfär,centralt, helt OK, bor gärna där igen.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 3 von 5

Villa Borgen

Am Beliebtesten bis Olle Hedengren, Schweden (Schweden Fr 16 Sep 2011)
“Det var nog det trevligaste hotell jag bott på o så serviceinriktad personal så man blev häpen. Supertrevligt överlag, jättemysigt rum/lägenhet (även om vi inte hittade ljusknappen till vardagsrummet) o fika fanns det på eftermiddan o förmiddan, bara o ta. Väldigt, väldigt trevligt o ska definitivt boka där när jag åker till Visby nästa år!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

Frukostutbud...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Di 13 Sep 2011)
“Då jag personligen inte äter kött - dock äter jag fisk och fågel, var det liiiite tunnt med bara skinka, korv och leverpastej som pålägg (förutom ost). För MIN del hade det gärna fått finnas t.ex kalkonskinka. Men annars var det enkelt och bra - inget överdåd vilket jag tycker är jättebra :-) Så... tack för en trevlig vistelse - jag kommer gärna tillbaka :-)”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

Vad som behövs

Am Beliebtesten bis White Eagle, Schweden (Schweden Mi 31 Aug 2011)
“Prisvärt. Ett rum att dra sig tillbaka till för att sova, vilket var meningen med den natten.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 3 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

IMPONERANDE GOTLAND, VILLA BORGEN AS OUR OWN HOUSE

Am Beliebtesten bis Rocio, Spanien (Spanien Sa 27 Aug 2011)
“It was a great experience to arrived Gotland by ship. it was raining a lot, but the Baltic sea and the first view of the island made us forget tha bad weather. When we arrived at Hotel Villa Vorgen we were afraid. we had never booked a family room at the basement floor...People at the hotel were so nice, and the room was just perfect...big, nice, clean, different...also the breakfast was excellent...we enjoy a lot the days in Visby because we were sleeping at the best hotel we can imagine...Thanks you very much....Tac!!! Sorry for my English, it is not the best.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Bra på alla sätt. Det enda som saknades ...

Am Beliebtesten bis Olivia, Schweden (Schweden Mo 22 Aug 2011)
“Bra på alla sätt. Det enda som saknades var ett samlingsrum før flera.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Bra, centralt beläget hotell

Am Beliebtesten bis corinne, Schweden (Schweden Mi 10 Aug 2011)
“Jag har bott tidigare på Hotell Villa Borgen och varit nöjd med allt. De är fortfarande lika bra i alla avseenden, så jag är helt nöjd med min vistelse hos dem.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Centralt och trevligt.

Am Beliebtesten bis Mimmi, Schweden (Schweden Mo 08 Aug 2011)
“Mycket trevlig personal men huset var mycket lyhört. Synd att receptionen inte var bemannad efter kl.20”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

fantastisk service och lugnt

Am Beliebtesten bis Helena, Schweden (Schweden Di 02 Aug 2011)
“Personalen som jobbade när jag var där var så serviceinriktade. Mycket över förväntan. Så trevliga, glada och tillmötesgående. Det påverkar en vistelse så mycket fast det glöms bort av många hotell idag. Kändes familjärt och mycket mycket trevligt! Jag var på yogakurs och skulle upp tidigt på morgonen så att hitta ett hotell med åldersgräns och tyst vid 22 mitt i Visby var helt optimalt!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 01.12.2021 15:41:21, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews