Best Western Strand Hotel

Adresse: Strandgatan 34, 621 56 Visby
Standort: Visby - innerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 93% 691 von 744 empfehlen (125 Bewertungen)

Gästebewertung: 93%

(691 von 744empfehlen)
Gesamtbewertung 4,3 von 5
Hotel condition 4,3 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4,2 von 5
Value for money 3,9 von 5
Service 4,3 von 5
Breakfast 4,4 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 71-80 von 125)

Svettigt

Am Beliebtesten bis Farsan, Schweden (Schweden Mo 25 Jul 2016)
“Det mesta bra - tyvärr hade rummet bristfällig/ingen aircond och bristfällig ventilation vilket gjorde sovstunden svettig i sommarvärmen, synd på ett i övrigt helt okej hotell ...”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 3 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 3 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 4 von 5

Kanonbra hotell och incheckningen till f...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Do 14 Jul 2016)
“Kanonbra hotell och incheckningen till färjan var mycket bra. Det verkade som att numreringen av sittplatser på väg hem var ett problem för vissa(bokstav och ett nr efter det). För oss var resan jättebra!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Hotellet kunde bjuda på parkeringen. det...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Di 14 Jun 2016)
“Hotellet kunde bjuda på parkeringen. det kändes inte bra att betala extra för att parkera bilen.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Mycket bra och vänlig service. personale...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Do 02 Jun 2016)
“Mycket bra och vänlig service. personalen engagerade sig. Frukosten mycket bra.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

saknades

Am Beliebtesten bis ydj, Schweden (Schweden Di 31 Mai 2016)
“Hade förväntat mig ett litet kylskåp på rummmet, har alltid funnits på de hotell jag bott på. I övrigt rätt OK. Ganska varierande standard på hotellen i era erbjudanden”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 5 von 5

Bokningen samt personalens bemötande.

Am Beliebtesten bis Hagbard, Schweden (Schweden Sa 28 Mai 2016)
“När kjag kollade min bokning dagen innan avresan så kunde hotellet inte finna den. Det innebar att vi fick ett rum som inte motsvarade de förväntningar vi hade på den "förlorade" bokninge Personalen var alldeles utmärkt. Trevliga och hjälpsamma! De gjorde att vistelsen blev ett trevligt minne. Återvänder gärna till ett hotell som har så trevlig personal.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 3 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Parkeringsplats

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mo 23 Mai 2016)
“Parkeringen borde vara gratis när man bor på hotellet eller baka in den i hotellkostnaden och att det gäller att ha en minibil.”
Gesamtbewertung 3 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 3 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 5 von 5

Centralt beläget i stan men ändå lugnt. ...

Am Beliebtesten bis diddi, Schweden (Schweden Sa 21 Mai 2016)
“Centralt beläget i stan men ändå lugnt. Men ta bort utstående spikar på väggen där det tydligen hängt tavlor eller dylikt. Man kan skrapa upp sig om man kommer för närma!”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

En skärpning behövs när det gäller städning och frukost.

Nicht empfohlen bis Anonym , Schweden (Schweden So 08 Mai 2016)
“Städningen var inte bra t ex var det en grå beläggning i vattenlinjen på toaletten. Första dagen tänkte jag att de har nog missat det men det blev inte bättre rengjort de andra dagarna. Frukosten var bättre på lördagen när det var ett större ressällskap som var där. Det känns inte acceptabelt att det fanns torra bröd. Ostskivor som kändes mindre färska som var stenhårda och tråkiga i ena kanten. En ynka bit brie! Frukosten kändes inte ok!”
Gesamtbewertung 2 von 5
Hotel condition 2 von 5
Room facilities 3 von 5
Cleaning 1 von 5
Value for money 2 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 2 von 5

Restaurering

Am Beliebtesten bis Monica, Schweden (Schweden Mi 09 Mrz 2016)
“Rummet som vi fick skulle behövas målas i vit. det var ett vackert rum. Men toalettdörren gnisslade .förstoringspegeln sitter på fel ställe. Badhanddukarna är för små och det ligger en gammal dammig matta på golvet sängarna är extremt mjuka. Några av de saker jag reagerade på. Men i de stora hela ett trevligt hotell. Vi utnyttjade poolen den var varm och skön Tyvärr var ångbastun trasig. det hade varit trevligt att slippa bära vinet från entren till poolen.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 06.02.2023 10:44:16, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews