Best Western Strand Hotel

Adresse: Strandgatan 34, 621 56 Visby
Standort: Visby - innerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 93% 691 von 744 empfehlen (125 Bewertungen)

Gästebewertung: 93%

(691 von 744empfehlen)
Gesamtbewertung 4,3 von 5
Hotel condition 4,3 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4,2 von 5
Value for money 3,9 von 5
Service 4,3 von 5
Breakfast 4,4 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 61-70 von 125)

Trevligt

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Di 13 Dez 2016)
“Mkt trevligt hotel med bra service och utmärkt frukost. Det enda negativa var att vi bokat 2 rum i samma bokning men skulle ändå hamna i olika byggnader?”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Service på hög nivå!

Am Beliebtesten bis "Piggelin", Schweden (Schweden Di 13 Dez 2016)
“Personalen på hotellet var verkligen tillmötesgående och riktigt serviceminded, ringde in vin till relaxen som dom kom med väldigt snabbt. Bokade taxi åt oss till tidiga morgonen som tog oss till färjan, allt flöt på bästa sätt tack vare bra personal ❤!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 3 von 5

Strand hotel, tredje advent

Am Beliebtesten bis Sussie, Schweden (Schweden Di 13 Dez 2016)
“Vilket fanstastisk hotel, fina rum. Trevlig personal. Tyvärr lite kallt i badrummet och saknar separata duschkräm, schampo och balsam i duschen. Dessutom rörigt i frukostmatsalen, torrt bröd på söndagen.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 3 von 5

Rekomenderas

Am Beliebtesten bis Beauty, Schweden (Schweden Di 13 Dez 2016)
“BRa hotell, väldigt trevlig personal. God frukost. Rummen ngt små men ändå acceptabla.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

advent

Am Beliebtesten bis Flipper, Schweden (Schweden So 04 Dez 2016)
“Tyckte det mesta fungerade bra. Om jag skall klaga på något så är det värmen i bastun ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

Strand hotell trivsamt

Am Beliebtesten bis Kerstin, Schweden (Schweden Mi 26 Okt 2016)
“Vi väljer Strand Hotell för att det är trivsamt och hemtrevligt. Tycker om poolen, bastun och det nya gymet. Älskar frukosten. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Hotell

Am Beliebtesten bis Pontus edvinsson, Schweden (Schweden Di 25 Okt 2016)
“Jättenöjd med hotell , rum , frukost, spa mm :) Trevliga tjejer i receptionen ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

A hotel with a view

Am Beliebtesten bis PGB, Finnland (Finnland Mo 29 Aug 2016)
“Charming collection of separate buildings combined by alleyways and small bridges, you look out of the window and see the old buildings and alleys of Visby. Since we travelled with two dogs, we had a room in separate wing with much less commotion, this was especially nice for the dogs, they didn't guard or get alarmed by every noise. The breakfast buffet was both healthy and good (sausages and bacon maybe not so healthy, but boy! they were good), the staff was efficient and friendly. We plan to go to Visby again in the summers to come and we definitely know which hotel to choose.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 5 von 5

Jag gick för första gången, men det var ...

Am Beliebtesten bis ELIZABETH YEPEZ ERAZO, Schweden (Schweden Mi 03 Aug 2016)
“Jag gick för första gången, men det var bättre än vi trodde, och vi planerar vår avkastning, med DESTINATION GOTLAND och BEST WESTERN STRAND HOTEL!!! Jag är en nöjd kund !! Tack så mycket för allt!! STOR KRAM för personal som arbetar DESTINATION GOTLAND OCH BEST WESTERN STRAND HOTEL!! ELIZABETH YEPEZ ERAZO”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Allt bra men kaos vid frukost gör att vi undviker detta hotell

Nicht empfohlen bis Gotlandsnörden, Schweden (Schweden Di 02 Aug 2016)
“Allt var bra, men vid frukosten var det kaos. Disk stod på alla - jag menar alla bord i matsalen, jag satt där i minst ca 20 min och såg en personal som hjälpligt försökte rensa två till tre bord. Sedan var det ingen som plockade och vi fick alla sitta med gammal disk på bordet. Min man åt efter mig och det var samma oordning då. Vi påtalade detta i receptionen och de konstaterade att "de har väl mycket att göra". Åker flera gånger per år alla årstider till Gotland, detta var andra gången på detta hotell men även gången innan fick vi dåligt intryck av frukost. Synd när allt annat är så bra. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 3 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 1 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 06.02.2023 10:44:16, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews