Best Western Strand Hotel

Adresse: Strandgatan 34, 621 56 Visby
Standort: Visby - innerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 94% 644 von 686 empfehlen (110 Bewertungen)

Gästebewertung: 94%

(644 von 686empfehlen)
Gesamtbewertung 4,4 von 5
Hotel condition 4,3 von 5
Room facilities 4,1 von 5
Cleaning 4,2 von 5
Value for money 3,9 von 5
Service 4,4 von 5
Breakfast 4,4 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 61-70 von 110)

Bokningen samt personalens bemötande.

Am Beliebtesten bis Hagbard, Schweden (Schweden Sa 28 Mai 2016)
“När kjag kollade min bokning dagen innan avresan så kunde hotellet inte finna den. Det innebar att vi fick ett rum som inte motsvarade de förväntningar vi hade på den "förlorade" bokninge Personalen var alldeles utmärkt. Trevliga och hjälpsamma! De gjorde att vistelsen blev ett trevligt minne. Återvänder gärna till ett hotell som har så trevlig personal.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 3 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Parkeringsplats

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mo 23 Mai 2016)
“Parkeringen borde vara gratis när man bor på hotellet eller baka in den i hotellkostnaden och att det gäller att ha en minibil.”
Gesamtbewertung 3 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 3 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 5 von 5

Centralt beläget i stan men ändå lugnt. ...

Am Beliebtesten bis diddi, Schweden (Schweden Sa 21 Mai 2016)
“Centralt beläget i stan men ändå lugnt. Men ta bort utstående spikar på väggen där det tydligen hängt tavlor eller dylikt. Man kan skrapa upp sig om man kommer för närma!”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

En skärpning behövs när det gäller städning och frukost.

Nicht empfohlen bis Anonym , Schweden (Schweden So 08 Mai 2016)
“Städningen var inte bra t ex var det en grå beläggning i vattenlinjen på toaletten. Första dagen tänkte jag att de har nog missat det men det blev inte bättre rengjort de andra dagarna. Frukosten var bättre på lördagen när det var ett större ressällskap som var där. Det känns inte acceptabelt att det fanns torra bröd. Ostskivor som kändes mindre färska som var stenhårda och tråkiga i ena kanten. En ynka bit brie! Frukosten kändes inte ok!”
Gesamtbewertung 2 von 5
Hotel condition 2 von 5
Room facilities 3 von 5
Cleaning 1 von 5
Value for money 2 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 2 von 5

Restaurering

Am Beliebtesten bis Monica, Schweden (Schweden Mi 09 Mrz 2016)
“Rummet som vi fick skulle behövas målas i vit. det var ett vackert rum. Men toalettdörren gnisslade .förstoringspegeln sitter på fel ställe. Badhanddukarna är för små och det ligger en gammal dammig matta på golvet sängarna är extremt mjuka. Några av de saker jag reagerade på. Men i de stora hela ett trevligt hotell. Vi utnyttjade poolen den var varm och skön Tyvärr var ångbastun trasig. det hade varit trevligt att slippa bära vinet från entren till poolen.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Mycket bra strandhotel

Am Beliebtesten bis Ali, Schweden (Schweden Di 08 Dez 2015)
“Bästa utsikt bra rum och underbart frukost!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Tips

Am Beliebtesten bis Carina, Schweden (Schweden Mi 16 Sep 2015)
“Vore bra med en plastpåse i sophinken i badrummet Tydlig märkning av påslaget på hårfönen Knappen sitter dold på baksidan och där letar man inte efter ett påslag”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Mysigt hotell med bra frukost - men med förbättringspotential

Am Beliebtesten bis Nina, Schweden (Schweden Do 20 Aug 2015)
“Hotellet var mysigt, personalem var trevlig och frukosten var god men det finns detaljer som kan bli bättre; Dörren till vårt hotellrum stod olåst under de första 12 timmarna så vem som helst hade kunnat gå in i vårt rum både då vi var ute på äventyr och då vi låg och sov, inte okej!! Vi kunde inte få något nytt rum då hotellet var fullbokat och dörren åtgärdades inte förrän vaktmästaren kom dagen efter. Eftersom vi betalat fullpris hade det varit trevligt med en ekonomisk kompensation för detta missöde. Något som säkerligen förekom även på övriga rum var att badrummet endast hade skjutdörr som inte gick att stänga helt. Detta drar ner på betyget då toalettbesök är en privat angelägenhet. Då vi åt frukost med några tyska gäster gjorde de oss uppmärksamma på att bland annat påläggen endast hade beskrivning på svenska vilket gjorde det svårt för dem att veta vad de skulle välja. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 3 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 4 von 5

Vatten

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mo 03 Aug 2015)
“Vattentrycket i duschen var lågt och temperaturen ojämn. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 3 von 5
Room facilities 3 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 3 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Mycker bra med bassäng och fräscha utrym...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Di 28 Jul 2015)
“Mycker bra med bassäng och fräscha utrymmen runt den. Mindre bra att det inte fanns kyl på rummet. Ganska mycket liv utanför nattetid.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 3 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 07.05.2021 11:17:37, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews