Best Western Strand Hotel

Adresse: Strandgatan 34, 621 56 Visby
Standort: Visby - innerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 94% 644 von 686 empfehlen (110 Bewertungen)

Gästebewertung: 94%

(644 von 686empfehlen)
Gesamtbewertung 4,4 von 5
Hotel condition 4,3 von 5
Room facilities 4,1 von 5
Cleaning 4,2 von 5
Value for money 3,9 von 5
Service 4,4 von 5
Breakfast 4,4 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 51-60 von 110)

Strand hotell trivsamt

Am Beliebtesten bis Kerstin, Schweden (Schweden Mi 26 Okt 2016)
“Vi väljer Strand Hotell för att det är trivsamt och hemtrevligt. Tycker om poolen, bastun och det nya gymet. Älskar frukosten. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Hotell

Am Beliebtesten bis Pontus edvinsson, Schweden (Schweden Di 25 Okt 2016)
“Jättenöjd med hotell , rum , frukost, spa mm :) Trevliga tjejer i receptionen ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

A hotel with a view

Am Beliebtesten bis PGB, Finnland (Finnland Mo 29 Aug 2016)
“Charming collection of separate buildings combined by alleyways and small bridges, you look out of the window and see the old buildings and alleys of Visby. Since we travelled with two dogs, we had a room in separate wing with much less commotion, this was especially nice for the dogs, they didn't guard or get alarmed by every noise. The breakfast buffet was both healthy and good (sausages and bacon maybe not so healthy, but boy! they were good), the staff was efficient and friendly. We plan to go to Visby again in the summers to come and we definitely know which hotel to choose.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 5 von 5

Jag gick för första gången, men det var ...

Am Beliebtesten bis ELIZABETH YEPEZ ERAZO, Schweden (Schweden Mi 03 Aug 2016)
“Jag gick för första gången, men det var bättre än vi trodde, och vi planerar vår avkastning, med DESTINATION GOTLAND och BEST WESTERN STRAND HOTEL!!! Jag är en nöjd kund !! Tack så mycket för allt!! STOR KRAM för personal som arbetar DESTINATION GOTLAND OCH BEST WESTERN STRAND HOTEL!! ELIZABETH YEPEZ ERAZO”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Allt bra men kaos vid frukost gör att vi undviker detta hotell

Nicht empfohlen bis Gotlandsnörden, Schweden (Schweden Di 02 Aug 2016)
“Allt var bra, men vid frukosten var det kaos. Disk stod på alla - jag menar alla bord i matsalen, jag satt där i minst ca 20 min och såg en personal som hjälpligt försökte rensa två till tre bord. Sedan var det ingen som plockade och vi fick alla sitta med gammal disk på bordet. Min man åt efter mig och det var samma oordning då. Vi påtalade detta i receptionen och de konstaterade att "de har väl mycket att göra". Åker flera gånger per år alla årstider till Gotland, detta var andra gången på detta hotell men även gången innan fick vi dåligt intryck av frukost. Synd när allt annat är så bra. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 3 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 1 von 5

Svettigt

Am Beliebtesten bis Farsan, Schweden (Schweden Mo 25 Jul 2016)
“Det mesta bra - tyvärr hade rummet bristfällig/ingen aircond och bristfällig ventilation vilket gjorde sovstunden svettig i sommarvärmen, synd på ett i övrigt helt okej hotell ...”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 3 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 3 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 4 von 5

Kanonbra hotell och incheckningen till f...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Do 14 Jul 2016)
“Kanonbra hotell och incheckningen till färjan var mycket bra. Det verkade som att numreringen av sittplatser på väg hem var ett problem för vissa(bokstav och ett nr efter det). För oss var resan jättebra!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Hotellet kunde bjuda på parkeringen. det...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Di 14 Jun 2016)
“Hotellet kunde bjuda på parkeringen. det kändes inte bra att betala extra för att parkera bilen.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Mycket bra och vänlig service. personale...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Do 02 Jun 2016)
“Mycket bra och vänlig service. personalen engagerade sig. Frukosten mycket bra.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

saknades

Am Beliebtesten bis ydj, Schweden (Schweden Di 31 Mai 2016)
“Hade förväntat mig ett litet kylskåp på rummmet, har alltid funnits på de hotell jag bott på. I övrigt rätt OK. Ganska varierande standard på hotellen i era erbjudanden”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 5 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 07.05.2021 11:17:37, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews