Best Western Strand Hotel

Adresse: Strandgatan 34, 621 56 Visby
Standort: Visby - innerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 94% 652 von 695 empfehlen (110 Bewertungen)

Gästebewertung: 94%

(652 von 695empfehlen)
Gesamtbewertung 4,4 von 5
Hotel condition 4,3 von 5
Room facilities 4,1 von 5
Cleaning 4,2 von 5
Value for money 3,9 von 5
Service 4,4 von 5
Breakfast 4,4 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 41-50 von 110)

Trevlig personal

Am Beliebtesten bis Annika, Schweden (Schweden Sa 29 Jul 2017)
“Härligt med trevlig o glad personal! ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Lite för pengarna..

Nicht empfohlen bis Anneli Norrköping, Schweden (Schweden Mo 17 Jul 2017)
“Ligger bra innanför muren.Fanns varken kylskåp,aircondition eller hårfön på rummet.Frukostbuffen var alldeles för liten för så många gäster,något var ständigt slut och långa köer uppstod.”
Gesamtbewertung 3 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 1 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 2 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 2 von 5

Magi

Am Beliebtesten bis Jerk, Schweden (Schweden Mi 17 Mai 2017)
“Helt magisk upplevelse med alla önskvärda faciliteter”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Trevligt, trots strul!

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Di 28 Feb 2017)
“Vårt rum, nr 451, var väldigt bra, stor, bra säng och allt fanns som vi behövde. Förutom en sak då, lås... Under hela helgen funkade inte våra nyckelkort, trots att vi uppgraderade och personalen kollade lås och batterier. Men de fixade allt bra, fixade så nån kom och öppnade när vi behövde, vi blev också erbjudna byte efter första natten, men valde att bo kvar. Som kompensation fick vi badrockar och en liten prisse när vi checkade ut! Tyckte den trevliga personalen fixade strulet på ett perfekt sätt!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Knappast 4-stjärnigt

Nicht empfohlen bis Anonym , Schweden (Schweden Mi 21 Dez 2016)
“Utbudet på frukosten var hyfsat men det som fanns var dåligt. Det varma (ägg, bacon, pannkakor) var kallt, pannkakorna var stenhårda i kanterna. Istället för att ta fram litegrann och fylla på efterhand verkade det som allt allt togs fram när frukosten öppnade och låg framme i flera timmar. Ingenting kändes fräscht. Osten var hård, brödet låg i en öppen korg så allt bröd var stenhårt, vilket lätt hade kunnat avhjälpas med en kökshandduk. Juicemaskinen gav bara vatten men de åtgärdade inte det på ett par dagar. Mjölken till den varma chokladen var ljummen och hade också stått framme i timmar. Allt te var från något billigt märke som knappt var drickbart, samt att utbudet var dåligt och de hade inget att fylla på med. Kaffet i entrén var kallt, det var hår i bastun båda dagar vi var där, samma fläckar i toaletten båda dagar, ingen städning på ett dygn med andra ord.Tvål, Schampo balsam var slut vid poolen och på rummet fanns inget av detta. Ingen kyl eller Micro på rummet. Flera av nycklarna till rummet fungerade inte och fastän de sa att det var ordnat gick det inte så det var spring fram och tillbaka för att vi inte kom in i rummet. Allt kändes väldigt undermåligt och de levde inte alls upp till förväntningarna på 4 stjärnor, ens 3. Framförallt frukosten var rentav pinsam. Det var bra pris och det gick bra att bo där men man bör inte förvänta sig något särskilt. Extrasängarna var stenhårda och gnisslade som tusan, det var hemskt att sova där. De vanliga sängarna däremot var det inget fel på. Märkligt dock att hotell envisas med att sätta ihop två enkelsängar till en dubbelsäng, då kan man inte sova ihop eller ha ett barn mellan sig. Det är ingen dubbelsäng.”
Gesamtbewertung 3 von 5
Hotel condition 2 von 5
Room facilities 2 von 5
Cleaning 2 von 5
Value for money 4 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 2 von 5

Trevligt

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Di 13 Dez 2016)
“Mkt trevligt hotel med bra service och utmärkt frukost. Det enda negativa var att vi bokat 2 rum i samma bokning men skulle ändå hamna i olika byggnader?”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Service på hög nivå!

Am Beliebtesten bis "Piggelin", Schweden (Schweden Di 13 Dez 2016)
“Personalen på hotellet var verkligen tillmötesgående och riktigt serviceminded, ringde in vin till relaxen som dom kom med väldigt snabbt. Bokade taxi åt oss till tidiga morgonen som tog oss till färjan, allt flöt på bästa sätt tack vare bra personal ❤!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 3 von 5

Strand hotel, tredje advent

Am Beliebtesten bis Sussie, Schweden (Schweden Di 13 Dez 2016)
“Vilket fanstastisk hotel, fina rum. Trevlig personal. Tyvärr lite kallt i badrummet och saknar separata duschkräm, schampo och balsam i duschen. Dessutom rörigt i frukostmatsalen, torrt bröd på söndagen.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 3 von 5

Rekomenderas

Am Beliebtesten bis Beauty, Schweden (Schweden Di 13 Dez 2016)
“BRa hotell, väldigt trevlig personal. God frukost. Rummen ngt små men ändå acceptabla.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

advent

Am Beliebtesten bis Flipper, Schweden (Schweden So 04 Dez 2016)
“Tyckte det mesta fungerade bra. Om jag skall klaga på något så är det värmen i bastun ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 14.06.2021 17:38:03, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews