Best Western Strand Hotel

Adresse: Strandgatan 34, 621 56 Visby
Standort: Visby - innerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 93% 691 von 744 empfehlen (125 Bewertungen)

Gästebewertung: 93%

(691 von 744empfehlen)
Gesamtbewertung 4,3 von 5
Hotel condition 4,3 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4,2 von 5
Value for money 3,9 von 5
Service 4,3 von 5
Breakfast 4,4 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 11-20 von 125)

Varmt på rummet

Am Beliebtesten bis U.A., Schweden (Schweden Mo 28 Jun 2021)
“Ingen AC på rummet, det var väldigt varmt.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 3 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 3 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 4 von 5

städning och parkering

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Di 15 Jun 2021)
“Städningen var OK när den hände, men personalen glömde att utföra det en av dagarna, och då kunde de väl åtminstone ha erbjudit rena handdukar utan att vi skulle behöva be om det. Parkering är ju jättebra att det finns, men den behöver organiseras på ett vettigt sätt, t.ex. med numrering för dedikerad plats som man betalt för + att det borde finnas en grind med kodlås så att bara behöriga kan parkera där. Det fungerade inte alls bra tyvärr. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 2 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Besparingar som påverkar upplevelsen

Nicht empfohlen bis Peter, Schweden (Schweden Di 13 Okt 2020)
“Har inget emot att hjälpa till med att tänka på miljön, men när jag betalar fullt pris för en hotellupplevelse så önskar jag attdet att det bäddas och städas. Jag tycker det är trist att hotellet vill spara in pengar på service, på min bekostnad. Det tycker jag är lite trist. ”
Gesamtbewertung 3 von 5
Hotel condition 3 von 5
Room facilities 2 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 2 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 3 von 5

Service

Am Beliebtesten bis Kate, Schweden (Schweden Fr 09 Okt 2020)
“Allt har fungerat bra ett trevligt och välskött hotell ! ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 5 von 5

Mysigt hotell med bra service

Am Beliebtesten bis Olga, Schweden (Schweden Mi 07 Okt 2020)
“Jag och mina två barn spenderade två nätter på Best Western och vi är verkligen nöjda med hotellets läge, bra service och en mysig relax avdelning med pool som vi vilade i mellan utflykterna, det var väldigt populärt bland barnen. Både jag och barnen fick en känsla att personalen gjorde allt för att gästerna ska trivas och barnens upplevelse var att personalen var vänligt inställd till dem och att ”allt var tillåtet”. Frukosten var också uppskattat särskilt amerikanska våfflor. Det var dock mycket folk på frukosten så det vore bra om man kunde sprida maten mellan olika matsalar .”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Strand Hotell

Am Beliebtesten bis Elisabet, Schweden (Schweden Do 01 Okt 2020)
“Hotellet ligger på allra bästa läge enligt mig. Så nära stranden, Almedalen, Botaniska. Slipper köra bilen i stadens små gränder. Så lätt att åka strandvägen och rakt in genom porten vid Kruttornet. Härligt nära för en kvällspromenad utefter stranden eller i Almedalsparken. Toppenläge! Dessutom ett väldigt tyst och lugnt läge. Lätt och nära att gå till Turistbyrån och Shoppingområdet.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Charmigt hotell

Am Beliebtesten bis Clas, Schweden (Schweden Mi 29 Jul 2020)
“Bra läge, trevlig personal i receptionen, gott bjudkaffe i foajén, god frukost i trevliga lokaler, br arum med balkong! ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 0 von 0
Cleaning 0 von 0
Value for money 0 von 0
Service 0 von 0
Breakfast 0 von 0

Bryggerihotellet

Am Beliebtesten bis Pia, Schweden (Schweden Di 07 Jul 2020)
“Mycket fint och omtänksamt bemötande från nattpersonal. Hjälpte till med att t.ex boka parkeringen via Parkster vid kruttornet eftersom hotellets parkeringsplats var full. Det vänliga bemötandet var guld värt när jag kom dödstrött efter en överfart i svinottan. Jag skulle ha stannat ytterligare en natt för att kunna njuta av den underbara hotellmiljön. Hotellvistelsen var som hehet underbar. Rummet fint, tyst och lungt. Fin utsikt. En sak tog jag upp med dagpersonalen som de lovade föra vidare; på spaet saknades halkskydd nedanför det nedersta trappsteget. Då jag gick ner från poolen. Alltså ett halkskydd på golvet. Där bildas vattenpölar som medför hög risk för vattenplaning. Jag var nära att halka och ramla bakåt, vilket kunde medfört ett farligt fall med hög risk för att slå i bakhuvudet. Jag ber er vänligen att åtgärda detta innan det händer en olycka. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Trevligt Hotell med underbart vänlig och hjälpsam personal.

Am Beliebtesten bis Hasse, Schweden (Schweden Fr 03 Jul 2020)
“Best Western Strand Hotell var en trevlig upplevelse. Perfekt läge och Underbar Personal som verkligen gjorde allt för att få oss att trivas. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 3 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Mycket nöjd!

Am Beliebtesten bis Den nöjda Familjen, Schweden (Schweden Do 09 Jan 2020)
“Mycket nöjd med detta hotell. Fräscht, mysigt, rent. Saknar dock vanilj yoghurt och fil samt frukt. Kanon läge.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 06.02.2023 10:44:16, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews