Best Western Strand Hotel

Adresse: Strandgatan 34, 621 56 Visby
Standort: Visby - innerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 94% 644 von 686 empfehlen (110 Bewertungen)

Gästebewertung: 94%

(644 von 686empfehlen)
Gesamtbewertung 4,4 von 5
Hotel condition 4,3 von 5
Room facilities 4,1 von 5
Cleaning 4,2 von 5
Value for money 3,9 von 5
Service 4,4 von 5
Breakfast 4,4 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 11-20 von 110)

Mysigt traditionellt hotell mitt i Visby

Am Beliebtesten bis Katrine, Schweden (Schweden Mi 22 Mai 2019)
“Rymligt dubbelrum, jättebra service och god frukost! Bra relaxavdelning. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Ett mycket bra sätt att fira sin födelsedag på.

Am Beliebtesten bis Jacob, Schweden (Schweden Di 14 Mai 2019)
“Lugn och skön miljö. All personal jag kom i kontakt med var vänlig och inte ett dugg stressade'”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Bra centralt boende till rimligt pris

Am Beliebtesten bis Calås, Schweden (Schweden Di 23 Apr 2019)
“Boende mitt i centrala Visby med överträffade förväntningar. Relaxavdelning inklusive pool, mycket god frukost samt parkering till ett väldigt förmånligt pris. Våra förväntningar baserades på priset, och överträffades med råge.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 5 von 5

En mycket trevlig vistelse

Am Beliebtesten bis Engström/Haglind, Schweden (Schweden Do 03 Jan 2019)
“Vi hade en mycket trevlig nyårshelg på BW Strand Hotell. Mysiga rum i gammaldags miljö. Bra frukost som man äter i en lugn och trevlig miljö. Nyårsmiddagen var utmärkt och tillsammans med underhållning och champagne vid tolvslaget är hotellets nyårskoncept något som vi kan tänka oss att boka igen. Personalen trevlig och tillmötesgående. Kan varmt rekommendera detta hotell.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Mycket vinklar och vrår...

Am Beliebtesten bis Yvonne., Schweden (Schweden Di 18 Dez 2018)
“Det känns som om vi alltid får rum längst bort, förra året i annexet, detta år i huvudbyggnaden. Men det har ju också fördelar, eftersom det inte är så mycket spring i korridoren utanför rummet. Inget större problem alltså. Bra med den nya våffelmaskinen i frukostrummet! :-)”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Flexibilitet att byta rum, fantastisk re...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Di 11 Dez 2018)
“Flexibilitet att byta rum, fantastisk relax avd. Enda stora minuset är jätteköerna vid in och ut check. Borde vara minst 3 Pers i receptionen då alt mer uppstyrt m tips att checka ut tidigare på morgonen. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Mysigt hotell

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Di 11 Dez 2018)
“Mysigt hotell”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Bra men lite gammalt

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mi 28 Nov 2018)
“Bra men rummet kändes gammalt om man jämför med andra hotell i Visby.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 3 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Faciliteter i rummet

Am Beliebtesten bis Kari, Schweden (Schweden Di 27 Nov 2018)
“Vi saknade micro och kylskåp i rummet!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 2 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 3 von 5

Toppenhotell

Am Beliebtesten bis Lena, Schweden (Schweden Mo 26 Nov 2018)
“Fint hotell med familjär stämning och bra centralt läge.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 07.05.2021 11:17:37, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews