Kalk Hotel

Adresse: Strandgatan 13, 621 56 Visby
Standort: Visby - innerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 98% 252 von 258 empfehlen (68 Bewertungen)

Gästebewertung: 98%

(252 von 258empfehlen)
Gesamtbewertung 4,7 von 5
Hotel condition 4,7 von 5
Room facilities 4,5 von 5
Cleaning 4,6 von 5
Value for money 4,4 von 5
Service 4,7 von 5
Breakfast 4,5 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 51-60 von 68)

Pärla i Visby

Am Beliebtesten bis Oscarsson, Schweden (Schweden Di 14 Jul 2015)
“Mycket trevligt familjärt hotell, mysiga rum, duschen var ett mirakel (stackars kakelsättare), Nellie i receptionen är pärlan i Visby! (ni andra var jättebra också).”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Trevlig och personligt hotell med mycket...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Do 25 Jun 2015)
“Trevlig och personligt hotell med mycket trevligt bemötande och god service!”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Mysigt litet hotell med väldigt fin och ...

Am Beliebtesten bis Kicki, Schweden (Schweden Di 21 Okt 2014)
“Mysigt litet hotell med väldigt fin och lugn atmosfär, frukostmatsalen väldigt fin & afternoontea pricken över i. Vi blev glatt överraskade då vi blivit uppgraderade ett snäpp på rummet, dock lite litet rum med bara en stol. Vi är iallafall väldigt nöjda & personalen trevlig och hjälpsam!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 3 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

A piece of Paradise!

Am Beliebtesten bis Tanzia, Schweden (Schweden Mi 24 Sep 2014)
“The Reception and crew : You are recieved and treated by the crew with a heart warming care. They always greet you with smile and always eager to listen to you. They are always available and make sure their guests are well pampered. Trust me, they almost spoil you! ;) (Thank you guys! Cheers to Hotell Strandporten!) The Accomodation: The hotel has been furnished and decorated with a very classy tone of interior ar hitectural design. The colour combinations (white, wooden, cream, silver, black & brown) choice of materials ( wood, metal, fabric and ceremic) and different beautiful art pieces are picked very carefully for the interior, you can tell! That's what makes the at osphere so cosy, calm and homely! It's such a relaxing place to be on your vacation. Specially when you are exhausted and feeling tired after a long period of work, then this is the place you want to be! We booked a mini suit, located on the top floor and comes along with its own terrace faced towards the Baltic sea and a wonderful built-in Jacuzzi in the bathroom. The jacuzzi makes your pay worth it! On the top of that if you are lucky like me, you can get a mini suit on discount! The afternoon tea: is a surprise waiting for you! The home baked cupcakes, cookies and specially their smoothies with diverse fruits make your afternoon extra bright! If the weather is good you can even sit on the terrace to have your tea! As I said It's as accomodated with care both inside and outside. Extra care: The hotel lends you umbrellas, gives you info about different transport & communication outwards/inwards Visby (including bus terminal and its timetables) and conveniently hands you in a map of Visby. If you are checking out before their breakfast-time, Then they provide you a breakfast-cupong to have breakfast onboard. Above all, Hotell Strandporten sticks out in the crowd with its unique authenticity! I would like to thank Hotell Strandporten again for the care & service they gave me and my fa ily! Cheers!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Hotell Strandporten

Am Beliebtesten bis Anette , Schweden (Schweden Di 09 Sep 2014)
“Mysigt litet hotell med härlig inredning. Trevlig och tillmötesgående personal. Lite trångt i frukostrummet. Men annars var allt till belåtenhet. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Gotlandssemester

Am Beliebtesten bis Leif G, Schweden (Schweden So 07 Sep 2014)
“Mycket bra läge med bra service och trevlig personal. Frukostmatsalen kunde vara något större. Trevligt med Afternon Tee”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

Bra

Am Beliebtesten bis Anders Ekholm , Schweden (Schweden Di 02 Sep 2014)
“Bra hotell ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 3 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 3 von 5

Fantastiskt trevlig personal. God frukos...

Am Beliebtesten bis Anki, Schweden (Schweden Mo 18 Aug 2014)
“Fantastiskt trevlig personal. God frukost och väldigt trevlig eftermiddagsfika. Rent och snyggt. Jättebra att personalen tog fram lite mat i taget och hela tiden fyllde på så det alltid var fräscht. Mysigt med alla tända ljus överallt. Skulle absolut välja detta hotell igen. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Tappar varje år

Am Beliebtesten bis CJ, Schweden (Schweden Mi 13 Aug 2014)
“Vi har bott på detta hotell 3 år i rad nu. För varje år ha rman försämrats en aning. Det senaste är att man numera stänger tillgång till terassen efter klockan 19 vilket är väldigt märkligt, varför inte utnyttja hotellets klart bästa resurs? I övrigt trevlig personal som hjälper till med det dem kan, frukosten är halvdan men plus för riktigt fint eftermiddagsfika. På det stora hela ett dyrt hotell men nog det i särklass bästa man hittar i Visby!”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 2 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 2 von 5

Bitvis design för funktion

Am Beliebtesten bis Hisper, Schweden (Schweden Sa 09 Aug 2014)
“Till stora delar är Strandporten ett väldigt trevligt hotell med bra service, trevlig personal, bra rum mm. Bra hotell med bra läge. Man blev lite orolig att man skulle störas av att O'Learys ligger i bottenvåningen eller ljud från gatan men det visade sig inte vara några problem alls. Trevligt initiativ med att afternoon-tea ingår Men kommer man ned till detaljer så är det bitvis design före funktionalitet. Vid sidan av sängen, två gigantiska bordslampor i ett för övrigt rätt litet rum. Varför dessa lampor när det redan finns två läslampor integrerade i sänggaveln? En stor garderob, tror man. I den garderob som finns på rummet tror man att man skall kunna hänga in en massa kläder. Men mer än halva garderoben tas upp av säkerhetsskåp, kylskåp, hårtork, strykbräda, strykjärn mm. Badrummet. Snygg duschblandare men alla vreden och knopparna att dra i är cylindriska, utan räfflor eller liknande och i högblank metall. Om man har blöta händer (ganska typiskt när man duschar), intvålade (inte heller ovanligt) och som i mitt fall även vissa reumatiska problem, hur lätt är det då att ändra temperatur eller ställa om från duschslang till den fasta strilen? Näst intill omöjligt! Dessutom så är apelsinjuicen i frukostmatsalen lika vattenskadad som på många andra hotell! En lätt apelsinsmak kan man känna men inte är det någon juicesmak.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 3 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 3 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 01.12.2021 15:41:21, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews