Scandic Visby

Adresse: Färjeleden 3, 621 24 Visby
Standort: Visby - außerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 95% 689 von 725 empfehlen (142 Bewertungen)

Gästebewertung: 95%

(689 von 725empfehlen)
Gesamtbewertung 4,3 von 5
Hotel condition 4,3 von 5
Room facilities 4,1 von 5
Cleaning 4,2 von 5
Value for money 4,1 von 5
Service 4,3 von 5
Breakfast 4,4 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 41-50 von 142)

Ett mycket välkomnande hotell.

Am Beliebtesten bis Inga-Lill och Riina., Schweden (Schweden Mi 18 Mai 2022)
“Mycket välkomnande och hjälpsam personal. Frukost med allt du behöver och på toppen den absolut vänligaste frukostvärdinna som såg ut att älska sitt arbete. Hon gjorde början av dagen glädjefylld. Receptionen gjorde också sitt absolut bästa för att göra vistelsen toppen. Tack!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Inget vidare hotell b

Nicht empfohlen bis Håkan, Schweden (Schweden Di 17 Mai 2022)
“Börjar inte bra. Vid incheckning så vill vi ha en parkerings lapp så vi kan stå gratis som det står på bokninsbekräftelsen. Personalen säger att jag ska använda appen. Som kostar pengar. När jag påpekar det säger hon att det bara är så. Efter det vill hon veta vilken tid vi ska äta frukost. Jag svarar att Jag är på semester och vet inte när jag vaknar. Får till svar att jag måste bestämma en tid. Vi tar kl 09 00. Vi är där ca 09 10 det är en jätte trevliga som hjälper oss med ett bord. Men vid frukosten är det kö till dörren för att ta frukost. Vad är vitsen med tidsbestämt när.man ska äta. Skulle varit bättre att tala om att det är fullt eller väldigt många vid den tiden. Sedan ska vi basta och bada. Ringer till receptionen och frågar om bastun är på får till svar att den är det. När vi kommer in i bastun så är den nästan kall. Ringer till receptionen igen och säger till. Får till svar att den kan inte bli varmare än 60 grader. Har inte varit med om att en bastu inte kan bli varmare. Väl inne i bastun så håller aggregat på att ramla av väggen. Det har man löst med ett extra stålband utanpå aggregat. När vi ska bada dagen efter så ligger samma tomma plastglas kvar på samma ställe runt bubbelpoolen. ”
Gesamtbewertung 2 von 5
Hotel condition 2 von 5
Room facilities 2 von 5
Cleaning 1 von 5
Value for money 2 von 5
Service 2 von 5
Breakfast 2 von 5

Jätte fin morgon buffé Men brödrosten st...

Am Beliebtesten bis Ingrid, Schweden (Schweden Di 17 Mai 2022)
“Jätte fin morgon buffé Men brödrosten står dumt till Blev kö då vissa väntade på brödet”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 0 von 0
Cleaning 0 von 0
Value for money 0 von 0
Service 0 von 0
Breakfast 0 von 0

Golfa Runt Gotland

Am Beliebtesten bis Sämre än tidigare, Schweden (Schweden Mo 16 Mai 2022)
“Restaurangens kök stänger kl 20 trots att det är fullbokat på hotellet. Ingen fri parkering längre utan kostar 80kr/dygn. Bra frukost men liten matsal så man måste komma viss tid om fullbokat. Inga Scandic poäng vid gruppbokningar.”
Gesamtbewertung 3 von 5
Hotel condition 3 von 5
Room facilities 3 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 2 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 4 von 5

Frukost bokning

Am Beliebtesten bis Rull Mats, Schweden (Schweden Di 10 Mai 2022)
“Att behöva boka tid för att få tillgång till frukost var något jag inte var så imponerad av. Förklaringen varför det är så accepterar jag, men det behöver ju inte betyda jag gillar det. Kanske läge att fundera över om frukosten skall vara inkluderat i rumspriset eller inte, tur det finns gott om alternativ gällande frukost i Visby. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 3 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 0 von 0

Aldrig mer

Nicht empfohlen bis Anonym , Schweden (Schweden Fr 06 Mai 2022)
“Fick ett rum utan fönster, aldrig varit med om något sämre.”
Gesamtbewertung 1 von 5
Hotel condition 1 von 5
Room facilities 1 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 3 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 4 von 5

centraltläge

Am Beliebtesten bis DonManfredo, Schweden (Schweden Sa 09 Apr 2022)
“För oss var läget av hotellet till Visby innerstad perfekt. Gaangavstaand. Parkeringsmöjligheten att kunna parkera bilen när rummet. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Felaktigt debiterad

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Sa 08 Jan 2022)
“Bra upplevelse, men fick betala extra vid ankomst trots att jag angett husdjur vid själva bokningen ch betalningen. Hela priset borde framgå när man bokar för att kunna bedöma och jämföra olika erbjudanden. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 5 von 5

Restaurang

Am Beliebtesten bis Sunas, Schweden (Schweden Di 14 Dez 2021)
“Jättetrevlig personal på restaurangen!”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 5 von 5

Scandic

Am Beliebtesten bis hanslar, Schweden (Schweden Di 30 Nov 2021)
“Synd att det inte är öppet över nyår.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 17.04.2024 12:53:02, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews