Sköna Hönor Apartments

Adresse: S:t Nikolaigränd 7, 621 55 Visby
Standort: Visby - innerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 100% 89 von 89 empfehlen (28 Bewertungen)

Gästebewertung: 100%

(89 von 89empfehlen)
Gesamtbewertung 4,9 von 5
Services 4,8 von 5
Apartement condition 4,9 von 5
Faciliteties (kitchen, shower etc) 4,9 von 5
Value for money 4,4 von 5
Cleaning 4,6 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 21-28 von 28)

Modern med fint läge

Am Beliebtesten bis Bosse, Schweden (Schweden Mo 24 Jul 2017)
“Mycket trevligt boende i lugnt jättebra läge. Hög standard. Vissa som hyr dessa lägenheter tycks dock ha missat att detta är ett lugnt boendealternativ :(”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 4 von 5
Apartement condition 5 von 5
Faciliteties (kitchen, shower etc) 5 von 5
Value for money 4 von 5
Cleaning 4 von 5

Sköna hönor portvakt

Am Beliebtesten bis Anna, Schweden (Schweden So 25 Jun 2017)
“Superfräsch lägenhet med allt man kan önska. Lugnt och fint område med närheten till både havet och centrum.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Apartement condition 5 von 5
Faciliteties (kitchen, shower etc) 5 von 5
Value for money 5 von 5
Cleaning 4 von 5

Charming Apart Hotel Skonor

Am Beliebtesten bis Connie and Mac, Vereinigte Staaten (Vereinigte Staaten So 19 Jun 2016)
“The Apart Hotel Skonor is a snug little apartment for four in the charming UNESCO heritage town of Visby. The town itself couldn't be cleaner or more tidy, and everything is in a compact area perfect for walking. The apartment is small and rather sparsely furnished but well-maintained, and is in the quiet part of town near a beautiful botanical garden. The kitchen was well-equipped and the beds were comfortable. The bathroom was also small but had a nice shower. Gotland is well worth a visit but a car is essential unless you plan to stay just in Visby. The island is quite unique with beautiful beaches, old windmills and pine forests, rolling hills and interesting limestone sea stacks. The Baltic Sea has tons of interesting birds and the shore near Visby is stunningly beautiful. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 4 von 5
Apartement condition 5 von 5
Faciliteties (kitchen, shower etc) 4 von 5
Value for money 5 von 5
Cleaning 0 von 0

sköna hönor

Am Beliebtesten bis Cikoria, Schweden (Schweden Fr 10 Jun 2016)
“trevligt läge, fint bemötande, fräsch och smakfulla material i lägenheten. Enda nackdel: störande och vibrerande fläktljud som störde sömnen. Värmepump? ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Apartement condition 5 von 5
Faciliteties (kitchen, shower etc) 5 von 5
Value for money 4 von 5
Cleaning 5 von 5

Borta men hemma i centrala Visby

Am Beliebtesten bis Anders Skepplund, Schweden (Schweden So 23 Aug 2015)
“Trevlig lägenhet (Portvaktarbostaden) lugnt belägen innanför murarna i Visby. Lugna kvarter, och lätt att hitta parkering. Ingen mötte oss när vi kom, vi tog oss in genom gården och en olåst bakdörr. Lägenheten var sedan olåst, och nycklarna hängde i hallen. Bra renoverade lägenheter med hög standard och sköna sängar. Helt ok pris med tanke på att sänglinne/handdukar och slutstädning ingick i priset. Rekommenderas, och vi kommer förmodligen att boka på Sköna Hönor vid nästa Gotlandsbesök. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 3 von 5
Apartement condition 5 von 5
Faciliteties (kitchen, shower etc) 5 von 5
Value for money 5 von 5
Cleaning 4 von 5

Great apartment Skona Honor. The apartment is in a great location - we walked everywhere. And our hosts were very helpful.

Am Beliebtesten bis Anonym , Australien (Australien Sa 13 Jun 2015)
“We enjoyed our stay at ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 4 von 5
Apartement condition 5 von 5
Faciliteties (kitchen, shower etc) 5 von 5
Value for money 5 von 5
Cleaning 5 von 5

Toppen resa till Gotland

Am Beliebtesten bis Ninna & P. O., Schweden (Schweden Mi 18 Sep 2013)
“Solen sken alla dagar och temperaturerna låg i sommarläge denna septembervecka. Fyrto år efter första besöket på ön tog vi en ännu noggrannare titt på Visby vid härliga promenader i underbara kulturkvarter och under bilfärder till Fårö, Ljugarn och en del andra platser. Portvaktslägenheten i hotell S:t Nicolai Lägenheter var rymlig, ljus, väöförsedd - inte minst med fantastiskt fina och sköna sängar. Allt var TOPPEN!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Apartement condition 5 von 5
Faciliteties (kitchen, shower etc) 5 von 5
Value for money 4 von 5
Cleaning 5 von 5

Herr Nilsson

Am Beliebtesten bis Helene, Schweden (Schweden Mo 15 Jul 2013)
“Fräscht, charmigt boende i en härlig del av Visby. Nära till oförglömliga solnedgångar från både "Klinten" och stranden. Kort promenadavstånd till alla sevärdheter innanför ringmuren. Rekommenderas varmt! ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Apartement condition 5 von 5
Faciliteties (kitchen, shower etc) 5 von 5
Value for money 5 von 5
Cleaning 5 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 20.02.2024 11:33:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews