Hotell Slottsbacken

Adresse: Visborgsgatan 1, 621 57 Visby
Standort: Visby - innerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 98% 518 von 531 empfehlen (110 Bewertungen)

Gästebewertung: 98%

(518 von 531empfehlen)
Gesamtbewertung 4,5 von 5
Hotel condition 4,6 von 5
Room facilities 4,4 von 5
Cleaning 4,4 von 5
Value for money 4,4 von 5
Service 4,5 von 5
Breakfast 4,5 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 81-90 von 110)

Fint hotel

Am Beliebtesten bis Laila, Norwegen (Norwegen Sa 15 Aug 2015)
“Veldig koselig hotell. Vi bodde der i 6 dager i aug. 2015. Renholdet var veldig bra. Blide folk i resepsjonen. følte oss velkomne. Et hotell å anbefale.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Duchen i badrummet är inte för långa per...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mo 03 Aug 2015)
“Duchen i badrummet är inte för långa personer 1,90 bör bytas så att den går att använda till alla.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 3 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Super bra och super dåligt

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Di 30 Jun 2015)
“Jätte fint hotell, bra läge, bra frukost, fina rum, trevlig personal. MEN att ha ett journummer som inte fungerar nattetid när hotellet är obemannat är uselt. Ingen gäst ska behöva fundera på var de ska sova när det betalt ett rum och fått en nyckel.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 5 von 5

Takfönster

Am Beliebtesten bis Gunnel Blom, Schweden (Schweden Mo 01 Jun 2015)
“Det var svårt med nattsömnen då det i takfönstret fanns en rullgardin som släppte igenom allt ljus. Byt ut till mörkläggningsgardin.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 3 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

trevligt hotell

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mi 27 Mai 2015)
“Rummet och hotellet var lika mysigt som jag önskat. Dock tappar det lite på frukosten som var för mycket standard för en slottsbacke. Pressad skinka, skivad ost, grönkokta ägg. Brödet räckte inte hela frukosttiden. Satsa på lite mer unika upplevelser, det där lilla extra som gör att en vill komma tillbaka. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 3 von 5

Lite för dåligt utbud på frukusten, toal...

Am Beliebtesten bis HN, Schweden (Schweden So 10 Mai 2015)
“Lite för dåligt utbud på frukusten, toalett för liten man slår i handfatet. Trevlig personal.”
Gesamtbewertung 3 von 5
Hotel condition 3 von 5
Room facilities 3 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 3 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 3 von 5

Charmigt

Am Beliebtesten bis Smultronställe, Schweden (Schweden Mo 16 Mrz 2015)
“Mysigt,trevligt bemötande,kundfocus”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

En oförglömlig upplevelse!

Am Beliebtesten bis Hagalundarna, Schweden (Schweden Mi 31 Dez 2014)
“Fantastiskt vackert hotell. Fint inrett rum och bra badrum. Tillmötesgående och mycket trevlig personal. Bra utbud på frukostbordet som serverades i ett mysigt källarrum. Smidigt med gångavstånd till och från färjan och allt annat i vackra Visby. En trevlig "touch" med gåvan vi fick vid avresa - teet var jättegott. Visby i sig levererar en underbar upplevelse, men i kombination med detta hotell gjorde den vår vistelse till en oförglömlig upplevelse. Vi kommer definitivt tillbaka!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Hotellbesöket var över vår förväntan.

Am Beliebtesten bis UElmberg, Schweden (Schweden Di 07 Okt 2014)
“Att ge ett bra första intryck är viktigt för mig. Det fick jag redan när jag mailade hotellet och ställde en fråga. Jag fick ett personligt, trevligt och det lilla extra i svaret. Proffsigt! Samma proffsighet av service fick vi när vi checkade in. Vi var väntade, sedda och fick ett personligt mottagande. Hela första intrycket från mailet till att komma in på rummet var högsta betyg. Under den 3-dagars turen vi var där behöll hotellet sitt betyg. Men det var en varierande service beroende vem som jobbade. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

VERY GOD

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Fr 26 Sep 2014)
“Hemsidans vägbeskrivning till hotellet från färjeläget bör kompleteras med en ifylld karta Strandgatan saknar gatuskylt så man måste bo i Visby för att hitte hotellet ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 5 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 17.01.2022 16:25:44, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews