Apartments Stora Torget Visby

Adresse: Stora Torget, 621 56 Visby
Standort: Visby - innerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 75% 12 von 16 empfehlen (9 Bewertungen)

Gästebewertung: 75%

(12 von 16empfehlen)
Gesamtbewertung 3,6 von 5
Services 3,6 von 5
Apartement condition 3,6 von 5
Faciliteties (kitchen, shower etc) 3,5 von 5
Value for money 3,4 von 5
Cleaning 3,5 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 1-9 von 9)

Hit vill vi komma tillbaka!

Am Beliebtesten bis Hanna, Schweden (Schweden Mi 19 Jul 2023)
“Vi blev väldigt positivt överraskade när vi klev innanför dörren i lägenheten — wow vad fint och rymligt och mysigt med takbjälkar, sovloft och innerstadens brus utanför fönstret. Hela familjen är supernöjda! JÄTTEsmidigt att boka, få tillgång till nycklar och sen återlämna på samma sätt. Hotell och hotellfrukost i all ära, men vi uppskattade enormt mycket att ha ett eget kök och kyl där vi varje morgon kunde duka upp vår egen frukost på det stora matbordet. Köket hade allt man kan önska — brödrost, osthyvel, köksknivar i olika storlekar, ugnsformar, vattenkokare, kaffebryggare, kyl m. frysfack m.m. och sängarna var underbart sköna att sova i. Som sagt; hit vill vi komma tillbaka! Tack för en mysig vecka!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Apartement condition 5 von 5
Faciliteties (kitchen, shower etc) 5 von 5
Value for money 5 von 5
Cleaning 5 von 5

Central location

Am Beliebtesten bis JJ, Sonderverwaltungszone Hongkong (Sonderverwaltungszone Hongkong Mi 24 Aug 2022)
“The apartment is conveniently located within a minutes walk to the town square; 3 minutes to St Mary’s church which has stairs adjacent to it up to the hillside where you can get a great view of the town and the sea. Best location to stay.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Services 4 von 5
Apartement condition 4 von 5
Faciliteties (kitchen, shower etc) 4 von 5
Value for money 4 von 5
Cleaning 4 von 5

Brant trappa

Am Beliebtesten bis Mats, Schweden (Schweden So 21 Aug 2022)
“Trappan upp till sov platsen var farlig brant räcket gick inte att använda på mitten av trappan det var tur att det fans en bäddsoffa. Men för övrigt var det ett mycket mysigt boende.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Services 4 von 5
Apartement condition 5 von 5
Faciliteties (kitchen, shower etc) 5 von 5
Value for money 5 von 5
Cleaning 4 von 5

Roligt att bo centralt. Gotland känns so...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden So 21 Aug 2022)
“Roligt att bo centralt. Gotland känns som utomlands med växter man inte ser så ofta. Alla gamla byggnader. Skönt att semestra när det inte är så mycket turister. Mycket bra med nära till matbutik”
Gesamtbewertung 4 von 5
Services 3 von 5
Apartement condition 4 von 5
Faciliteties (kitchen, shower etc) 4 von 5
Value for money 4 von 5
Cleaning 4 von 5

Utmärkt läge - förbättringsmöjligheter

Am Beliebtesten bis Bettenburg , Schweden (Schweden Sa 20 Aug 2022)
“Centralt och bra läge! Svårt att lämna packning med bil. Förbättringsmöjligheter: städning av dusch, mögel i dusch, alla lampor fungerade inte, ventilation i badrum fungerade inte. Passar inte för personer med fysisk funktionsnedsättning då sängarna är placerade en brant trappa upp på loft. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Services 4 von 5
Apartement condition 3 von 5
Faciliteties (kitchen, shower etc) 3 von 5
Value for money 4 von 5
Cleaning 3 von 5

Lägenhet vid stora torget

Nicht empfohlen bis Mikaela, Schweden (Schweden Fr 29 Jul 2022)
“Vi var 6 vuxna och 1 ettåring som bodde i lägenheten. Vi stannade 2 nätter. 1. Det första vi noterade var att städningen var UNDERMÅLIG. Det var otroligt smutsigt, så smutsigt att det inte kändes trevligt att vara i lägenheten. Ettåringen som kryper fick stora hårtussar av gammalt hår och smuts i händerna, inte kul. 2. Dessutom var duschhållaren till duschmunstycket sönder, kaffebryggaren var söndermed mera. 3. Jag ringde och frågade om det fanns spjälsäng till låns, den hade de dock mage att ta extra betalt för (känns absurt nu i efterhand då standarden var så pass dålig på lägenheten). 4. Det var mycket liv från barer/nattklubbar på stora torget på nätterna, vilket borde framgår när man bokar lägenheten. Vi alla hade förväntat oss bättre standard, åtminstone en någorlunda ren lägenhet som gjorde att det kändes trevligt att vistas där. Jag skulle aldrig rekommendera boendet till någon. ”
Gesamtbewertung 2 von 5
Services 2 von 5
Apartement condition 1 von 5
Faciliteties (kitchen, shower etc) 1 von 5
Value for money 1 von 5
Cleaning 1 von 5

Undermåligt boende med stort reonveringsbehov

Nicht empfohlen bis Missnöjd, Schweden (Schweden Fr 23 Jul 2021)
“Det var dessvärre inte mycket positivt med boendet, för att göra mina synpunkter mer överskådliga har jag delat upp dessa under följande rubriker. Boendets enda fördel var läget precis bakom stora torget. Det är uppenbart att de ansvariga inte sköter detta boende, då felaktigheter påpekats av tidigare gäster som man uppenbarligen inte har åtgärdat. Allmänt Övermöblerat, många möbler är opraktiska och känns dit ställda som förvaring. Flertalet var dessutom bedagade och slitna. Trappan till övervåningen är mycket opratisk, variaten med halvatrappsteg gör den svår använd speciellt nattetid i yrvaket tillstånd. Eller då något behöver bäras upp eller ned. Lägenheten hade lager av damm på flera ställen i såväl kök som badrum. Lägenheten blev mycket varm. Golven mycket slitna. Omöjligt att sova innan kl två på natten på grund av allt uteliv. Vardagsrumsdel Inga som helst gardiner trots bäddsoffa. Villket även påpekats av tidigare gäster. Köksdel Inga muggar för kaffe, chocklad eller the. Inget att torka disken med. Kökskranen för hård att reglera. Smutisga disktrasor. Köksskåpen överfulla med husgeråd, villket innebär för lite plats att ställa egen köpta matvaror. Spisen luktade bränt vid anvädning. Spisen smutsig. Microvågsugngen smutsig invändigt. Kaffebryggaren mycket smutsig, sliten och bedagad. Nedre köksskåp närmast städskrubben smutsigt såväl invändigt som utvändigt. Då husets tvättstuga användes, vibrerade hela lägenhetens diskbänk. Oren kastrull Badrum Svartmögel på flera ställen Inget varmvatten i kranen vid tvättställlet. Överdelen på toletten satt lös. Övervåning Räcket vid sängarna satt lite väl löst. Huset Trappuppgången allmät ofräscht och sunkig, det låg exempelvis tvättsäckar i farstun ett flertal dagar i sträck. Krånglande döröppnare på portdörren som gjorde att portdörren stundtals knappt gick att stänga.”
Gesamtbewertung 1 von 5
Services 2 von 5
Apartement condition 1 von 5
Faciliteties (kitchen, shower etc) 1 von 5
Value for money 1 von 5
Cleaning 1 von 5

Wi-Fi fungerade inte fast vi påpekade de...

Nicht empfohlen bis Anonym , Schweden (Schweden Mo 05 Jul 2021)
“Wi-Fi fungerade inte fast vi påpekade det flera ggr.Vi var fyra st och lägenheten är för lien för det Det fanns en bäddsoffa som två sova i där madrasserna var under all kritikDet enda positiva var läget vid stora torget ”
Gesamtbewertung 2 von 5
Services 2 von 5
Apartement condition 2 von 5
Faciliteties (kitchen, shower etc) 2 von 5
Value for money 2 von 5
Cleaning 3 von 5

Stil o känsla

Am Beliebtesten bis Ib, Schweden (Schweden Sa 27 Jul 2019)
“Lägenheten var trivsam med stil och känsla. Vi var 5 barn och 5 vuxna och allt fungerade över förväntan.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Apartement condition 5 von 5
Faciliteties (kitchen, shower etc) 5 von 5
Value for money 5 von 5
Cleaning 5 von 5


Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 19.09.2023 09:19:35, Host: cbonline01, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews