First Hotel Kokoloko

Adresse: Söderväg 56 A, 62158 Visby
Standort: Visby - außerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 95% 98 von 103 empfehlen (20 Bewertungen)

Gästebewertung: 95%

(98 von 103empfehlen)
Gesamtbewertung 4,4 von 5
Hotel condition 4,5 von 5
Room facilities 4,4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4,2 von 5
Service 4,3 von 5
Breakfast 4,3 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 11-20 von 20)

Good hotel and near the port

Am Beliebtesten bis Jesus, Schweden (Schweden Mo 12 Apr 2021)
“we were in a bed with kitchen and good experience. It was not good that in our 4 nights the cleaning was not done never. I know that we are under the covid time, but this is not logical.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 0 von 0
Cleaning 0 von 0
Value for money 0 von 0
Service 0 von 0
Breakfast 0 von 0

Fräscht, snygg japansk touch, personlig ...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Di 03 Nov 2020)
“Fräscht, snygg japansk touch, personlig service, bra frukosturval ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Det fattades lite grejer i vårt rum, som...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Sa 31 Okt 2020)
“Det fattades lite grejer i vårt rum, som vattenkokare, kaffe samt information om städning, att det inte var det.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 1 von 5
Value for money 5 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 3 von 5

Familjeresa

Am Beliebtesten bis Micke, Schweden (Schweden Sa 31 Okt 2020)
“Mycket fint hotell med bra möjligheter. Eget kök, grill i trädgården och nära till allt”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 4 von 5

Fräscht hotell med gångavstånd till gamla stan

Am Beliebtesten bis Gunilla, Schweden (Schweden Di 13 Okt 2020)
“Ett nytt och fräscht hotell med lagom gångavstånd till gamla stan. Supertrevlig och hjälpsam personal, trevligt rum/lgh och bra frukost.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 5 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 5 von 5

Nöjda

Am Beliebtesten bis Cathis, Schweden (Schweden So 13 Sep 2020)
“Vi blev glatt överraskade av att det var ett lägenhetshotell, fullt utrustat med allt som behövs i ett kök. Och att det var egen ingång. Det fanns oxå skålar och filt till hundarna, vilket uppskattas. Det var oxå väldigt positivt att det gick att ta med sig frukost till lägenheten. Där bor vi gärna igen.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 2 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 5 von 5

Trevligt

Am Beliebtesten bis Bosse, Schweden (Schweden Sa 12 Sep 2020)
“Trots att jag anlände mitt i natten fungerade allt perfekt. Bra rum med en bra frukoststandard. Återkommer gärna.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Mycket bra

Am Beliebtesten bis Gods Faithfullness, Schweden (Schweden So 05 Jul 2020)
“Mycket trevliga personal! ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

Nytt fräscht hotell. Härlig utsikt. Grat...

Am Beliebtesten bis Majran, Schweden (Schweden Sa 02 Nov 2019)
“Nytt fräscht hotell. Härlig utsikt. Gratis parkering under lågsäsong. Sköna sängar.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Kokoloko

Am Beliebtesten bis Lian, Schweden (Schweden So 18 Aug 2019)
“Topphotell med gångavstånd till Visby. Med pool och delvis havsutsikt från många rum blir känslan att man är kring Medelhavet. Rummen är fina med all utrustning i kök och kyl/frys. Bra ljudisolerat och bra ventilation. Dock skulle det finnas en mörkläggningsgardin i kök/entré då folk passerar på loftgången utanför. Personalen är hjälpsam och trevlig. Städpersonalen verkade mest irra runt och läsa sina papper vilka rum de skulle in i. Städningen var inte topp men ok. Frukosten var bra med mycket att välja på. Dock katastrof med frukost i lobbyn. Smalt, trångt och slamrigt. Tur det gick att sitta ute eller i uterummet på baksidan av hotellet. Sammantaget en mycket härlig vistelse. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 2 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 20.02.2024 11:33:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews