Dagstur kajak med Gotland Active

Adress: Slite Strandby Slite Visa karta

Adress: Slite Strandby Slite

Det här är en tur som lämpar sig bra för nybörjare till medelgoda paddlare. Under dagen varvas paddelteknik och navigering med friluftstips och anekdoter från tidigare paddeläventyr.

Tillsammans med vår kunniga färdledare paddlar vi i lugnt tempo och tar oss tid att utforska de öar vi passerar, bland annat Enholmen. Startpunkt och turplanering görs med hänsyn till vädret och gästernas tidigare paddelvana.

När det är dags för lunch går vi iland och de badsugna passar på att ta ett dopp, innan det är dags att kliva i kajaken och fortsätta paddlingen.

Detta ingår:
Hyra av havskajak
Flytväst, paddel och sittbrunnskapell
Vattentät packpåse (15 liter)

Köp till:
Sandwichlunch m. dricka, kaffe/the, snacks och frukt: 120kr per person
Om datumet inte passar kan du boka ett eget datum tillsammans med dina kompisar. Kontakta Gotland Active Store direkt.

Visa mer
Camping

Åminne Fritid & Havsbad /Camping

Avstånd: 9,3 km
Åminne Fritidsanläggning ligger på östra Gotland. Här kan du välja allt från en storstuga med alla bekvämligheter, till husvagns-, husbils- och tälttomter. På området finner du pool, restaurang med mera. Ornda Camping Key Europe hemma innan avresa.
Hotell

Slitebadens Wärdshus

Avstånd: 1,3 km
Slitebadens Wärdshus ligger på nordöstra kusten av Gotland i en vacker klassisk byggnad från 1875 och har varit hotell sedan 1923.
Vandrarhem

STF Lärbro/Grannen Vandrarhem

Avstånd: 11 km
Lärbro ligger centralt på norra Gotland, en perfekt bas för din semester. 15 km till Fårö och 35 km till Visby. Bara 12 min bort med bil finns flera stränder. Sover gör du i fina dubbel- eller familjerum.