Dagstur kajak med Gotland Active

Adress: Slite Strandby Slite Visa karta

Adress: Slite Strandby Slite

Det här är en tur som lämpar sig bra för nybörjare till medelgoda paddlare. Under dagen varvas paddelteknik och navigering med friluftstips och anekdoter från tidigare paddeläventyr.

Tillsammans med vår kunniga färdledare paddlar vi i lugnt tempo och tar oss tid att utforska de öar vi passerar, bland annat Enholmen. Startpunkt och turplanering görs med hänsyn till vädret och gästernas tidigare paddelvana.

När det är dags för lunch går vi iland och de badsugna passar på att ta ett dopp, innan det är dags att kliva i kajaken och fortsätta paddlingen.

Detta ingår:
Hyra av havskajak
Flytväst, paddel och sittbrunnskapell
Vattentät packpåse (15 liter)

Köp till:
Sandwichlunch m. dricka, kaffe/the, snacks och frukt: 120kr per person
Om datumet inte passar kan du boka ett eget datum tillsammans med dina kompisar. Kontakta Gotland Active Store direkt.

Visa mer
Vandrarhem

Slite Vandrarhem

Avstånd: 1,8 km
Välkommen till Slite Vandrarhem som erbjuder budgetboende i Slite som vi vågar påstå är sport destinationen nummer 1 på Gotland. Vi väldigt strategiskt placerad precis bredvid Slite Idrottscenter med Ishallen, Fotbollsplanen, Utegymmet och Eljuspåren. Vi har även Gotland Bike Park runt hörnet med en pumptrack utanför gaveln och många cykel leder i olika svårighetsnivåer som utgår bakom huset. 1,2 km bort kommer du till strand , segling, minigolf. I Slite samhälle 1,1 km bort är en av tre större centralorter på Gotland så har du ett bra utval av affärer inkl systemet, bra täckning av samhällstjänster som apotek och vårdcentral mm. Där finns också ett antal restauranger.
Hotell

Hotell Slitebaden

Avstånd: 1,3 km
Välkommen hem till mig! Min passion är att återskapa ett anrikt stadshotell i Hotell Slitebaden anno 1923. Vi skapar en hemtrevlig miljö där alla skall trivas och återkomma. Nyrenoverade rum, nya sköna hotellsängar med nybyggda privata badrum.
Hotell

Slitebadens Wärdshus

Avstånd: 1,3 km
Slitebadens Wärdshus ligger på nordöstra kusten av Gotland i en vacker klassisk byggnad från 1875 och har varit hotell sedan 1923.