Visby Hyrcykel/Mopeduthyrning

Adress: Österväg 1, 621 45 Visby Datum: Onsdag 15 maj 2019 - fredag 30 aug 2019 Visa karta

Adress: Österväg 1, 621 45 Visby

Välkommen till Visby Hyrcykel vid Österport. Det kompletta uthyrningsföretaget på Gotland! Vid ringmuren i Visby, centralt intill Österport, på samma plats sedan 1977 ligger Visby Hyrcykel. Vi erbjuder cyklar, mopeder och bilar av hög kvalitet.

Vid ringmuren, intill Österport, mitt i Visbys största köpcentrum finns Visby Hyrcykel sedan 40 år tillbaka. Vi hyr ut kvalitets Mopeder av märket Kymco.

För att hyra moped/scooter krävs EU-förarbevis eller någon form av körkort (bil, MC etc.)

Bofast eller turist, stamkund eller ny; Vi hälsar alla välkomna! Helena och Christian Ericson med personal.

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Startdatum:
Aktivitet Totalt pris
Hotell

Johan Målares Hus

Avstånd: 294 meter
Unikt boende för större sällskap. Grundpriset avser 5 gäster. Denna omsorgsfullt renoverade 1200-talsbyggnad ligger mitt i Visby innerstad. Här erbjuds boende med både originaldetaljer och moderna bekvämligheter. 50% rabatt vid weekendboende fre-sön!
Hotell

Rosas Pensionat

Avstånd: 300 meter
Rosas pensionat, ett charmigt litet hotell mitt i Visby i en byggnadsminnesförklarad byggnad med grund från 1200-talet. Ett litet hotell med endast 4 unika rum och stor personlig prägel. Vare sig du är turist eller affärsresenär så ser vi till att du känner dig som hemma i något av våra nyrenoverade rum. För att ge alla gäster möjlighet till en lugn och vilsam vistelse har vi en åldersgräns på 10 år.
Vandrarhem

Visby Logi Hästgatan

Avstånd: 204 meter
Bo innanför murarna ... Visby Logi ligger centralt i Visby innerstad. Huset är från 1700-talet och ligger bara ett stenkast från Adelsgatan och närhet till almedalen och havet.