Mopeder Visby Gästhamn

Adress: Visby Gästhamn Holmen 1, 62157 Visby Datum: Tisdag 22 maj 2018 - lördag 15 sep 2018 Visa karta

80 %

4 av 5 rekommenderar

Adress: Visby Gästhamn Holmen 1, 62157 Visby

Upplev Sveriges hetaste turistmål på världens bästa sätt! Oavsett vilket fordon du hyr, så får du köra hur mycket du vill. Passa på att se mycket av Gotland när du är här...

Alla fordon - Alltid med fria mil. Lämna tillbaka fordonet fulltankad så är vi nöjda.

Hamnkontoret och uthyrningen har öppet 09.00-19.00 varje dag under högsäsong (1/6-15/9). Under övrig tid är vi tillgängliga när det passar er.

Dygn är 24 tim intervaller, hämtar ni 10:00 förmiddag är 1 dygn till 10:00 förmiddag nästa dag!

Vill du boka/åka idag - kontakta oss i Visby Gästhamn för direktbokning!

För att hyra EU-scooter krävs EU-förarbevis eller någon form av körkort, ex: bil, MC, traktor. Om du är under 18 år och vill hyra moped måste du ha ett skriftligt tillstånd från förälder som visar att de tar ansvaret vid eventuell skada.

Välkommen till oss!

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Startdatum:
Aktivitet Totalt pris
Loading
Vandrarhem

Visby Vandrarhem

Avstånd: 185 meter
Här bor du i nyrenoverade (2011) rum så centralt det kan bli i Visby innerstad. En glimt av havet från varje rum och en stor härlig balkong mot innergården där du kan avnjuta din frukost eller bara vara. Vandrarhemmet ger dig en perfekt utgångspunkt under din vistelse i Visby. Havet, Visbys restauranger, caféer, gränder och butiker inom ett stenkast.
Hotell

Clarion Hotel Wisby

Avstånd: 237 meter
Clarion Hotel Wisby är ett modernt förstaklasshotell, centralt beläget i Visby innerstad. Hotellet är inrymt i fastigheter från 1200-talet och framåt. Den medeltida atmosfären är ständigt närvarande, här finns t. ex. kryssvalv, pelare och en medeltida gränd - väl tillvaratagna och restaurerade. Vi är stolta över vår miljö och du är mer än välkommen att se, men också röra. Vi har inte skapat ett museum utan ett fullt modernt fungerande hotell. Välkommen att nyttja våra rum, konferenssalar, restauranger, barer, SPA-avdelningen och vigselkapell.
Hotell

Hotell Stenugnen

Avstånd: 163 meter
Trestjärniga Hotell Stenugnen är ett familjärt och charmigt mindre livsstilshotell, centralt beläget i inre småbåtshamnen i Visby. I våra rogivande fräscha rum med sköna sängar kan du surfa i vårt trådlösa bredbandssystem med din egen dator. Njut av den fräscha frukostbuffén med nybakat bröd och det nybryggda kaffet i vår bakgård med ringmuren som frukostsällskap. Observera att vårt hotell är rök- och allergifritt.