Kurs i tryffelodling

Adress: Donners plats 1 Visby Visa karta

Adress: Donners plats 1 Visby

Enligt tradition erbjuder Tryffikultur tryffelodlare möjlighet till fortbildning i samband med Gotlands tryffelfestival, denna gången som en fältvandring i två fruktsamma tryffelodlingar på södra Gotland.

Vi samlas för gemensam resa från Donners plats kl 8. Under förmiddagen besöker vi två producerande tryffelodlingar på södra Gotland. Vi kommer åter till Visby kl 12. Över en enklare tryffellunch på bröderna Jessens Saluhall & Bar summerar vi dagen. Under denna workshop diskuterar vi tryffelodlingens utveckling, erfarenheter av praktisk skötsel i odlingarna samt nya forskningsrön med betydelse för utveckling och produktion av tryffel.

Kursen arrangeras av Tryffikultur. Kursen bokas här. Pris 1 500 kr per person (inkl moms). I priset ingår tryffellunch och förmiddagsfika.

Praktisk info
Klä dig varmt! Låt oss få veta om du vill köra egen bil.
Såväl erfarna som nya tryffelodlare hälsas varmt välkomna!

För frågor kontakta Christina Wedén tel 0708-85 58 72 eller Lina Pettersson 0707-68 04 30

Tryffikultur är ett svenskt tryffelföretag grundat och drivet av Christina Wedén och Lina Pettersson. Vår inriktning är rådgivning om, och frågor kring, tryffelodling. Vi erbjuder jord- och rotprovtagning för tryffelodlare och kan förmedla plantor av god kvalitet. Vi kan också erbjuda skräddarsydda kurser, föredrag och tryckt material om tryffel och tryffelodling.

Visa mer
Hotell

Hotell Visby Börs

Avstånd: 65 meter
Nytt hotell 2019! Välkommen till Hotell Visby Börs, Visbys äldsta och samtidigt nyaste hotell. Som åter öppnar portarna på vackra Strandgatan i Visby innerstad. Hotell Visby Börs är ett 4-stjärnigt hotell med en elegant och sober stil.
Hotell

Clarion Hotel Wisby

Avstånd: 63 meter
Ett modernt förstaklasshotell, centralt beläget i Visby innerstad. Hotellet är inrymt i fastigheter från 1200-talet och framåt. Rummen är smakfullt inredda - på samma gång exklusiva och personliga.
Hotell

Donners Hotell

Avstånd: 37 meter
Bo mitt i världsarvsstaden Visby, ett stenkast från havet, Almedalen, restauranger, shopping mm. Donners Hotell erbjuder 42 moderna hotellrum med hög standard.