Elbilar Visby Gästhamn

Adress: Visby Gästhamn, Hamnen, 62157 Visby Visa karta

Adress: Visby Gästhamn, Hamnen, 62157 Visby

Att åka elbil är enkelt, bekvämt och tyst och det är dessutom billigt att köra. 60 % av de som hyrde elbil av oss förra året tycket att totalupplevelsen var bättre än med en traditionell bil!

Gotland har en av de bäst utbyggda laddinfrastrukturen i Sverige med strategiskt placerade snabbladdare samt en uppsjö av utflyktsmål som erbjuder laddning. Du får med en karta över öns alla laddplatser och du har dessutom gratis parkering och laddning centralt i gästhamnen när du är i Visby.

0 kr/mil, du laddar efter behov och du behöver inte lämna tillbaka bilen fulladdad.

Uthyrningen är öppet 09.00-19.00 under högsäsong (1/6-15/9) och drivs i samma regi som gästhamnen.

Vill du boka/åka idag, eller hyra en bil några timmar, kontakta Visby Gästhamn för direktbokning!

Välkommen till oss och Elbilslandet Gotland!

Visa mer
Bed & Breakfast

Wisby Residence B&B

Avstånd: 168 meter
Välkommen till Wisby Residence B&B, ditt boende centralt beläget i hamnen med närhet till båtlivet och Almedalen. Vi erbjuder ett modernt boende i ett bekvämt dubbelrum, ett lugnt trebäddsrum eller i vårt stora familjerum med plats för fyra bäddar.
Vandrarhem

Visby Vandrarhem

Avstånd: 183 meter
Här bor så centralt det kan bli i Visby innerstad. En glimt av havet från varje rum och en stor härlig balkong mot innergården där du kan avnjuta din frukost eller bara vara. Vandrarhemmet ger dig en perfekt utgångspunkt under din vistelse i Visby. Havet, Visbys restauranger, caféer, gränder och butiker inom ett stenkast.
Hotell

Hotell Stenugnen

Avstånd: 161 meter
Trestjärniga Hotell Stenugnen i Visby är ett familjärt och charmigt livsstilshotell, centralt beläget i inre hamnen i Visby. Almedalen och närmaste havsbad med sandstrand finns inom fem minuters promenad från Hotell Stenugnen.