Elbilar Visby Gästhamn

Adress: Visby Gästhamn, Hamnen, 62157 Visby Visa karta

Adress: Visby Gästhamn, Hamnen, 62157 Visby

Att åka elbil är enkelt, bekvämt och tyst och det är dessutom billigt att köra. 60 % av de som hyrde elbil av oss förra året tycket att totalupplevelsen var bättre än med en traditionell bil!

Gotland har en av de bäst utbyggda laddinfrastrukturen i Sverige med strategiskt placerade snabbladdare samt en uppsjö av utflyktsmål som erbjuder laddning. Du får med en karta över öns alla laddplatser och du har dessutom gratis parkering och laddning centralt i gästhamnen när du är i Visby.

0 kr/mil, du laddar efter behov och du behöver inte lämna tillbaka bilen fulladdad.

Uthyrningen är öppet 09.00-19.00 under högsäsong (1/6-15/9) och drivs i samma regi som gästhamnen.

Vill du boka/åka idag, eller hyra en bil några timmar, kontakta Visby Gästhamn för direktbokning!

Välkommen till oss och Elbilslandet Gotland!

Visa mer
Hotell

Clarion Hotel Wisby

Avstånd: 234 meter
Clarion Hotel Wisby är ett modernt förstaklasshotell, centralt beläget i Visby innerstad. Hotellet är inrymt i fastigheter från 1200-talet och framåt. Den medeltida atmosfären är ständigt närvarande, här finns t. ex. kryssvalv, pelare och en medeltida gränd - väl tillvaratagna och restaurerade. Vi är stolta över vår miljö och du är mer än välkommen att se, men också röra. Vi har inte skapat ett museum utan ett fullt modernt fungerande hotell. Välkommen att nyttja våra rum, konferenssalar, restauranger, barer, SPA-avdelningen och vigselkapell.
Hotell

Hotell Stenugnen

Avstånd: 161 meter
Trestjärniga Hotell Stenugnen är ett familjärt och charmigt mindre livsstilshotell, centralt beläget i inre småbåtshamnen i Visby. I våra rogivande fräscha rum med sköna sängar kan du surfa i vårt trådlösa bredbandssystem med din egen dator. Njut av den fräscha frukostbuffén med nybakat bröd och det nybryggda kaffet i vår bakgård med ringmuren som frukostsällskap. Observera att vårt hotell är rök- och allergifritt.
Vandrarhem

Visby Vandrarhem

Avstånd: 183 meter
Här bor du i nyrenoverade (2011) rum så centralt det kan bli i Visby innerstad. En glimt av havet från varje rum och en stor härlig balkong mot innergården där du kan avnjuta din frukost eller bara vara. Vandrarhemmet ger dig en perfekt utgångspunkt under din vistelse i Visby. Havet, Visbys restauranger, caféer, gränder och butiker inom ett stenkast.