Bergmans Fårö

Adress: Hamngatan 4, 621 57 Visby Visa karta

100 %

1 av 1 rekommenderar

Adress: Hamngatan 4, 621 57 Visby

Res med Gotland Active i Ingmar Bergmans fotspår på vackra, vilda Fårö! En heldagstur på Fårö där du inte bara får uppleva den egenartade naturen och det omskrivna ljuset, utan också uppleva en stor del av Ingmar Bergmans inspelningsplatser och liv. Turen förbokas, senast dagen innan kl. 13.00.

Vi besöker Ingmar Bergmans inspelningsplatser, lär oss mer om hans livsverk och besöker Bergmancentret och Fårö kyrka med den världsberömde, egensinnige regissörens sista viloplats. Vi äter utomhuslunch vid de kända raukfälten vid Langhammars, ett måste för både filmälskaren och den Fåröintresserade. Vi startar och slutar i Visby vid Gotland Active Store.

Detta ingår:
- Transport tur och retur till Fårö
- Guide hela dagen
- Besök vid bland annat inspelningsplatser och Fårö kyrka
- Entré på Bergmancentret med filmklipp och berättelser

Vi gör stopp under dagen då det finns möjlighet att köpa lunch eller fika.

Om datumen inte passar kan du boka en egen tur. Kontakta Gotland Active Store direkt för offert.

Visa mer
Hotell

Hotell Stenugnen

Avstånd: 38 meter
Trestjärniga Hotell Stenugnen är ett familjärt och charmigt mindre livsstilshotell, centralt beläget i inre småbåtshamnen i Visby. I våra rogivande fräscha rum med sköna sängar kan du surfa i vårt trådlösa bredbandssystem med din egen dator. Njut av den fräscha frukostbuffén med nybakat bröd och det nybryggda kaffet i vår bakgård med ringmuren som frukostsällskap. Observera att vårt hotell är rök- och allergifritt.
Bed & Breakfast

Wisby Residence B&B

Avstånd: 16 meter
Välkommen till Wisby Residence B&B, ditt boende centralt beläget i hamnen med närhet till båtlivet och Almedalen. Vi erbjuder ett modernt boende i ett bekvämt dubbelrum, ett lugnt trebäddsrum eller i vårt stora familjerum med plats för fyra bäddar.
Vandrarhem

Visby Vandrarhem

Avstånd: 9 meter
Här bor så centralt det kan bli i Visby innerstad. En glimt av havet från varje rum och en stor härlig balkong mot innergården där du kan avnjuta din frukost eller bara vara. Vandrarhemmet ger dig en perfekt utgångspunkt under din vistelse i Visby. Havet, Visbys restauranger, caféer, gränder och butiker inom ett stenkast.