Lilla mountainbiketuren med Gotland Active

Adress: Hamngatan 4 Visby Visa karta

100 %

1 av 1 rekommenderar

Adress: Hamngatan 4 Visby

Mountainbike är ett smart och smidigt sätt att ta sig fram i naturen samtidigt som det kan vara klurigt, utmanande och äventyrligt om man vill det. Det som alltid är kännetecknande är att det fasligt roligt.

Vi ger oss av från Visby längs ringmuren och ut i det närliggande havsnära landskapet. Under turen cyklar vi på stigar bland murgröna och lummiga skogsområden men även upp på klinten där utsikten är magnifik. Vi får en försmak på vad det innebär att cykla mountainbike men utan att ställa krav.

Turen är anpassad för dig som vill testa på mountainbike, eller för den som cyklat förr men vill lära känna områdena kring Visby lite mer.

Ingår:
- Hyra av mountainbike och hjälm
- Guidad cykeltur i två timmar

Åldersgräns:
Rekommenderat från 12 år

Om datumen eller tiden inte passar kan ni boka en annan dag. Kontakta Gotland Active Store direkt.

Visa mer
Vandrarhem

Visby Vandrarhem

Avstånd: 0 meter
Här bor så centralt det kan bli i Visby innerstad. En glimt av havet från varje rum och en stor härlig balkong mot innergården där du kan avnjuta din frukost eller bara vara. Vandrarhemmet ger dig en perfekt utgångspunkt under din vistelse i Visby. Havet, Visbys restauranger, caféer, gränder och butiker inom ett stenkast.
Bed & Breakfast

Wisby Residence B&B

Avstånd: 26 meter
Välkommen till Wisby Residence B&B, ditt boende centralt beläget i hamnen med närhet till båtlivet och Almedalen. Vi erbjuder ett modernt boende i ett bekvämt dubbelrum, ett lugnt trebäddsrum eller i vårt stora familjerum med plats för fyra bäddar.
Hotell

Hotell Stenugnen

Avstånd: 49 meter
Trestjärniga Hotell Stenugnen i Visby är ett familjärt och charmigt livsstilshotell, centralt beläget i inre hamnen i Visby. Almedalen och närmaste havsbad med sandstrand finns inom fem minuters promenad från Hotell Stenugnen.