Under natten är systemet för bokning av färjebiljetter stängt på grund av systemunderhåll. Systemet stängs kl. 23.00 (tis) och förväntas vara igång senast klockan 08.00 (ons). Välkommen åter!

Under natten är systemet för bokning av färjebiljetter stängt på grund av systemunderhåll. Systemet stängs kl. 23.00 (tis) och förväntas vara igång senast klockan 08.00 (ons). Välkommen åter!

Cykla mountainbike med Gotland Active

Adress: Hamngatan 4 Visby Visa karta

Adress: Hamngatan 4 Visby

Är du sugen på en aktiv semester? Gotlands slingrande stigar lämpar sig perfekt för mountainbike och tillsammans med vår guide får du en härligt utmanande dag!

Häng med en av våra guider på en heldagstur längs med Gotlands nordvästra kust. Vi startar i Visby och åker bil tillsammans till Hallshuk, där cykligen startar. Vi tar oss söderut längs smala kuststigar och havet är aldrig långt borta. Cyklingen är varierad och vi upplever både skog, kustnära vägar och stigar där det verkligen gäller att hålla tungan rätt i mun. Turen avslutas i Visby.

Guiden anpassar turens upplägg och tempo efter gruppens förutsättningar och oavsett om du cyklat mycket eller lite tidigare blir det en utmanande dag. Om vädret tillåter stannar vi till vid havet och passar på att svalka oss! Vi förutsätter att du är i fysiskt god form, och är van vid att träna regelbundet. Sträckan är ca 55km, så vi räknar med att turen tar ca 8h.

Ingår:
- Hyra av Bianchi mountainbike och hjälm
- Guide under turen
- Gotlands roligaste stigar!

Åldersgräns:
15 år

Om datumet eller tiden inte passar kan ni boka en annan dag. Kontakta Gotland Active direkt.

Visa mer
Hotell

Hotell Stenugnen

Avstånd: 49 meter
Trestjärniga Hotell Stenugnen är ett familjärt och charmigt mindre livsstilshotell, centralt beläget i inre småbåtshamnen i Visby. I våra rogivande fräscha rum med sköna sängar kan du surfa i vårt trådlösa bredbandssystem med din egen dator. Njut av den fräscha frukostbuffén med nybakat bröd och det nybryggda kaffet i vår bakgård med ringmuren som frukostsällskap. Observera att vårt hotell är rök- och allergifritt.
Vandrarhem

Visby Vandrarhem

Avstånd: 0 meter
Här bor du i nyrenoverade (2011) rum så centralt det kan bli i Visby innerstad. En glimt av havet från varje rum och en stor härlig balkong mot innergården där du kan avnjuta din frukost eller bara vara. Vandrarhemmet ger dig en perfekt utgångspunkt under din vistelse i Visby. Havet, Visbys restauranger, caféer, gränder och butiker inom ett stenkast.
Hotell

Clarion Hotel Wisby

Avstånd: 51 meter
Clarion Hotel Wisby är ett modernt förstaklasshotell, centralt beläget i Visby innerstad. Hotellet är inrymt i fastigheter från 1200-talet och framåt. Den medeltida atmosfären är ständigt närvarande, här finns t. ex. kryssvalv, pelare och en medeltida gränd - väl tillvaratagna och restaurerade. Vi är stolta över vår miljö och du är mer än välkommen att se, men också röra. Vi har inte skapat ett museum utan ett fullt modernt fungerande hotell. Välkommen att nyttja våra rum, konferenssalar, restauranger, barer, SPA-avdelningen och vigselkapell.