Cykla mountainbike med Gotland Active

Adress: Hamngatan 4 Visby Visa karta

Adress: Hamngatan 4 Visby

Är du sugen på en aktiv semester? Gotlands slingrande stigar lämpar sig perfekt för mountainbike och tillsammans med vår guide får du en härligt utmanande dag!

Häng med en av våra guider på en heldagstur längs med Gotlands nordvästra kust. Vi startar i Visby och åker bil tillsammans till Hallshuk, där cykligen startar. Vi tar oss söderut längs smala kuststigar och havet är aldrig långt borta. Cyklingen är varierad och vi upplever både skog, kustnära vägar och stigar där det verkligen gäller att hålla tungan rätt i mun. Turen avslutas i Visby.

Guiden anpassar turens upplägg och tempo efter gruppens förutsättningar och oavsett om du cyklat mycket eller lite tidigare blir det en utmanande dag. Om vädret tillåter stannar vi till vid havet och passar på att svalka oss! Vi förutsätter att du är i fysiskt god form, och är van vid att träna regelbundet. Sträckan är ca 55km, så vi räknar med att turen tar ca 8h.

Ingår:
- Hyra av Bianchi mountainbike och hjälm
- Guide under turen
- Gotlands roligaste stigar!

Åldersgräns:
15 år

Om datumet eller tiden inte passar kan ni boka en annan dag. Kontakta Gotland Active direkt.

Visa mer
Bed & Breakfast

Wisby Residence B&B

Avstånd: 26 meter
Välkommen till Wisby Residence B&B, ditt boende centralt beläget i hamnen med närhet till båtlivet och Almedalen. Vi erbjuder ett modernt boende i ett bekvämt dubbelrum, ett lugnt trebäddsrum eller i vårt stora familjerum med plats för fyra bäddar.
Vandrarhem

Visby Vandrarhem

Avstånd: 0 meter
Här bor så centralt det kan bli i Visby innerstad. En glimt av havet från varje rum och en stor härlig balkong mot innergården där du kan avnjuta din frukost eller bara vara. Vandrarhemmet ger dig en perfekt utgångspunkt under din vistelse i Visby. Havet, Visbys restauranger, caféer, gränder och butiker inom ett stenkast.
Hotell

Hotell Stenugnen

Avstånd: 49 meter
Trestjärniga Hotell Stenugnen i Visby är ett familjärt och charmigt livsstilshotell, centralt beläget i inre hamnen i Visby. Almedalen och närmaste havsbad med sandstrand finns inom fem minuters promenad från Hotell Stenugnen.