Gotland Hiking Week - Höst

Datum: Onsdag 9 okt 2019 - onsdag 9 okt 2019

Vandra på Gotland tillsammans med våra duktiga naturguider! I samarbete med St Clemens Hotell ger vi dig chansen att uppleva Gotland under hösten - när sommarens värme dröjer sig kvar på Gotland!

Vandra på Gotland tillsammans med våra duktiga guider! Ön har 800 km kust och vi gotlänningar älskar att vandra längs med havet där vi har kultur och natur så nära. Små fiskelägen, raukfält, skogar, stränder, höga klippor och vindpinade tallar.

Värmen från Östersjöns vatten dröjer sig kvar på hösten och skapar en särskild stämmning i naturen. Fåglarna börjar sin flytt, men nu bjuder naturen ur sitt skafferi. Här finns svampar och bär och mest känt ät den gotländska borgognetryffeln. Vi skall vara med och söka tryffel och sen äta denna delikatess förstås. Laxöring, torsk och flundra finns i havet. Höstvandringens luncher och middagar skapas av gotländska råvaror.

Under både våren och hösten kommer vi att vandra tillsammans med duktiga naturguider på olika delar av Gotland, där dagsetapperna varierar mellan 10-20km, ibland med längre och kortare alternativ. Vi planerar turerna efter väder och om det blåser kan vi vandra med vinden i ryggen eller i skogen. Vi kommer att utforska olika naturtyper, men fokus ligger på Gotlands fantastiska kust.

Med boende i Visby, vandringar längs med kusten och god mat från lokala råvaror så får du det bästa Gotland kan erbjuda.

Boende ingår inte i priset, utan bokas separat via info@gotlandactive.se

Mer information och program hittar du på www.gotlandhikingweek.com

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Totalt pris
Tillgänglig den: 09-10-2019