Surflogiet - Bastutunna vid havet

Adress: Eskelhem Toftavägen 374, 62266 Gotlands Toft Visa karta

Adress: Eskelhem Toftavägen 374, 62266 Gotlands Toft

Boka vår underbara vedeldade bastutunna precis intill strandkanten på Tofta.

Med utsikt över havet värmer ni upp er i vår vedeldade bastu för att sedan kasta er ut i vattnet för ett avsvalkade dopp.
Ni bokar bastun under 3 timmar och därefter har ni sedan möjlighet avnjuta en middag på vårat mysiga kafé med öl/vinrättigheter. Ni har även möjlighet att köpa en öl i kafét att ta med i bastun. Bastun rymmer 8 personer.

Ni bokar bastun mellan kl 12.00-15.00 och 17.00-20.00.

Show more
Camping

Tofta Camping / Camping

Avstånd: 426 meter
Vi bjuder på bästa läge för sol, bad och utflykter. Campingen ligger 18 km söder om Visby vid Gotlands bästa badstrand.
Bed & Breakfast

Hotell Toftagården (B&B rum)

Avstånd: 804 meter
Välkommen till trivsamma Hotell Toftagården. Här bor du centralt på Gotland på bekvämt gångavstånd till Toftastranden . Fritt trådlös Internet . Utomhuspool, stor rymlig fri parkering Förstklassig omtalad restaurang, känd för sina gutniska specialiteter.
Camping

Surflogiet

Avstånd: 105 meter
Gotlands minsta och vackraste strandcamping. Det första påståendet är vår gissning och det andra delar vi med flera. Här bor du i tält eller husvagn precis vid havet i skuggan av de 100 år gamla vindpinade martallarna. Campingplatsen följer naturens linjer och varje plats är unikt placerad efter de förutsättningar som moder jord själv har skapat. Du har en egen liten sandstrand precis utanför dörren och Toftas långa badstrand ligger 100 meter bort. På morgonen vaknar du till vågornas brus och på kvällen dukar ni upp middagen framför Östersjöns solnedgång. Den känslan kan vi inte vara utan och nu vill vi dela den med dig!