Surflogiet - Bastutunna vid havet

Adress: Eskelhem Toftavägen 374, 62266 Gotlands Toft Visa karta

Adress: Eskelhem Toftavägen 374, 62266 Gotlands Toft

Boka vår underbara vedeldade bastutunna precis intill strandkanten på Tofta.

Med utsikt över havet värmer ni upp er i vår vedeldade bastu för att sedan kasta er ut i vattnet för ett avsvalkade dopp.
Ni bokar bastun under 3 timmar och därefter har ni sedan möjlighet avnjuta en middag på vårat mysiga kafé med öl/vinrättigheter. Ni har även möjlighet att köpa en öl i kafét att ta med i bastun. Bastun rymmer 8 personer.

Ni bokar bastun mellan kl 12.00-15.00 och 17.00-20.00.

Visa mer
Camping

Tofta Camping / Camping

Avstånd: 426 meter
Vi bjuder på bästa läge för sol, bad och utflykter. Campingen ligger 18 km söder om Visby vid Gotlands bästa badstrand.
Camping

Surflogiet

Avstånd: 105 meter
Gotlands minsta och vackraste strandcamping. Det första påståendet är vår gissning och det andra delar vi med flera. Här bor du i tält eller husvagn precis vid havet i skuggan av de 100 år gamla vindpinade martallarna. Campingplatsen följer naturens linjer och varje plats är unikt placerad efter de förutsättningar som moder jord själv har skapat. Du har en egen liten sandstrand precis utanför dörren och Toftas långa badstrand ligger 100 meter bort. På morgonen vaknar du till vågornas brus och på kvällen dukar ni upp middagen framför Östersjöns solnedgång. Den känslan kan vi inte vara utan och nu vill vi dela den med dig!
Hotell

Hotell Toftagården

Avstånd: 804 meter
Hotell Toftagården ligger vackert inbäddat i den gotländska naturen nära Toftas kilometerlånga sandstrand. Ett personligt och gemytligt med en familjär service, alla rum i markplan med park och skogs omgivning alldeles utanför dörren.