Vi har just nu störningar i onlinebokningen för färjebiljetter. Det kan vara svårt att genomföra bokningar. Felsökning pågår. 

Vi har just nu störningar i onlinebokningen för färjebiljetter. Det kan vara svårt att genomföra bokningar. Felsökning pågår.

Surflogiet - Skimboard

Adress: Eskelhem Toftavägen 374, 62266 Gotlands Tofta Visa karta

Adress: Eskelhem Toftavägen 374, 62266 Gotlands Tofta

Testa skimboard på Surflogiet i sommar!

Hyr en skimboard och lek runt i vattnet vid centret. Vi har även försäljning av brädor i butiken.
Vänligen ange mellan vilka tider du vill boka.

Visa mer
Camping

Surflogiet

Avstånd: 109 meter
Gotlands minsta och vackraste strandcamping. Det första påståendet är vår gissning och det andra delar vi med flera. Här bor du i tält eller husvagn precis vid havet i skuggan av de 100 år gamla vindpinade martallarna. Campingplatsen följer naturens linjer och varje plats är unikt placerad efter de förutsättningar som moder jord själv har skapat. Du har en egen liten sandstrand precis utanför dörren och Toftas långa badstrand ligger 100 meter bort. På morgonen vaknar du till vågornas brus och på kvällen dukar ni upp middagen framför Östersjöns solnedgång. Den känslan kan vi inte vara utan och nu vill vi dela den med dig!
Hotell

Hotell Toftagården

Avstånd: 774 meter
Hotell Toftagården ligger vackert inbäddat i den gotländska naturen nära Toftas kilometerlånga sandstrand. Ett personligt och gemytligt med en familjär service, alla rum i markplan med park och skogs omgivning alldeles utanför dörren.
Camping

Tofta Camping / Camping

Avstånd: 401 meter
Vi bjuder på bästa läge för sol, bad och utflykter. Campingen ligger 18 km söder om Visby vid Gotlands bästa badstrand.