Pippivandring

Adress: Hamngatan 4, 62157 Visby Visa karta

100 %

4 av 4 rekommenderar

Adress: Hamngatan 4, 62157 Visby

En knasig tur i Pippis fotspår. Följ med vår guide till många roliga ställen i staden där Pippifilmerna spelades in.
En lekfull vandring lämplig för barn 4 -9 år.

Visby är staden där filmerna om Pippi Långstrump spelades in och vår guide tar er med på en knasig tur i Pippis fotspår. En lekfull rundvandring, där vi letar efter spännande ledtrådar som leder oss fram genom Pippis alla glada upptåg och finurligeter. Här finns Konrads kalasklister, gullpengar och spunk till alla glada barn!

Vandringen startar vid muren, ovanför Rackarbacken. Rekommenderas för barn 4-9 år. Turen tar ca 1 timme.

Visa mer
Bed & Breakfast

Wisby Residence B&B

Avstånd: 26 meter
Välkommen till Wisby Residence B&B, ditt boende centralt beläget i hamnen med närhet till båtlivet och Almedalen. Vi erbjuder ett modernt boende i ett bekvämt dubbelrum, ett lugnt trebäddsrum eller i vårt stora familjerum med plats för fyra bäddar.
Hotell

Hotell Stenugnen

Avstånd: 48 meter
Trestjärniga Hotell Stenugnen i Visby är ett familjärt och charmigt livsstilshotell, centralt beläget i inre hamnen i Visby. Almedalen och närmaste havsbad med sandstrand finns inom fem minuters promenad från Hotell Stenugnen.
Vandrarhem

Visby Vandrarhem

Avstånd: 0 meter
Här bor så centralt det kan bli i Visby innerstad. En glimt av havet från varje rum och en stor härlig balkong mot innergården där du kan avnjuta din frukost eller bara vara. Vandrarhemmet ger dig en perfekt utgångspunkt under din vistelse i Visby. Havet, Visbys restauranger, caféer, gränder och butiker inom ett stenkast.