Cykla och Njut på Fröjel Resort & Spa

Adress: Fröjel Göstavs 801, 623 55 Klintehamn Visa karta

Adress: Fröjel Göstavs 801, 623 55 Klintehamn

Cykla in den gotländska försommaren tillsammans med oss! Vi avnjuter härliga dagar på cykel längs den vackra Ekstakusten och gör utflykter till olika kulturplatser i trakten. Bo skönt med helpension på Fröjel Resort & Spa.

På denna resa är alla välkomna att delta - erfaren som nybörjare, ensam eller i större grupp. Det är en resa för dig som uppskattar friluftsliv, kulturupplevelser och att motionera under lediga dagar. Självklart med ett glatt umgänge och goda måltider.

Resan görs i samarbete med hälsoorganisationen 1,6 miljonerklubben och cykelturerna leds av Maria Kron. Maria är certifierad PT, cykelinspiratör och driver Kul&Tur på Cykelhjul.

Under torsdag, fredag och lördag gör vi cykelturer till vackra platser runt Ekstatrakten. På övriga tider finns det ordnade träningspass här på Fröjel Resort & Spa och på söndagen erbjuder vi en härlig utflykt till Stora Karlsö med vandring runt ön för den som vill. Måndagen blir en dag i Visby med guidad tur genom den vackra medeltidsstaden och möjlighet till egen tid innan färjan går vid 16-tiden.

Vi ser fram emot att få se dig här, att dela hav och himmel och framförallt - ha roligt tillsammans!

Våra boendealternativ är hotellrum, små lägenheter och stor lägenheter med plats för 2 till 6 personer. För mer info kontakta Föjel Resort & Spa.

Pris från 8960:- per person med del i dubbelrum. Enkelrumstillägg 1800:- per person

I priset ingår:
• Fem övernattningar på Fröjel Resort & Spa
• Helpension (på avresedagen endast frukost
innan bussen får mot Visby)
• Transfer till och från båten kl. 15.30 i Visby hamn till Fröjel
(Båten åvgår 11:25 från Nynäshamn)
• Tre guidade cykelturer till olika kulturmål i
trakten
• Tillgång till anläggningens spa och gym
• MediYoga
• Styrketräning
• Cykel
• Guidad stadsvandring i Visby på avresedagen (måndag)
• Löpträning och stretchpass

Tillkommer gör:
• Resa till och från Gotland med färja eller flyg, beroende på vad man önskar.
• Möjlig resa till Storå Karlsö på söndagen den 4 Juni med guidad tur på ön för 315:-
• Tillägg för elcykel 200:- gäller alla 3 dagar.

Visa mer
Hotell

Fröjel Resort

Avstånd: 88 meter
Semester från första till sista stund. Fröjel Resort är en semesterresort för dig med höga krav på kvalitet och välmående! Restaurang med bar och uteservering, inomhuspool med jacuzzi och bastu, spa med massage och gym.
Hotell

Djupvik Hotel

Avstånd: 1,3 km
Djupvik Hotel med sin spännande restaurang och sina moderna mysiga hotellrum har blivit ett smultronställe för livsnjutare som vill ha det där lilla extra. Läget är magiskt med utblick över Karlsöarna och Djupvik fiskeläge. Solnedgången kan avnjutas från terassen eller matsalen och blir inte vackrare. Är du sugen på ett dopp? Välj den lilla mysiga sandstranden eller att svalka dig i hotellpoolen.
Hotell

Warfsholm

Avstånd: 8,5 km
Warfsholm är en vacker udde 3 mil söder om Visby. Här ligger ett anrikt pensionat med 22 hotellrum och 10 lägenheter. Pensionatet har länge varit känt för sina konserter på udden som i sommar återuppstår. Det är en livfull plats med restaurang, café, eget bageri, en charmig liten butik med både kall dryck, godis, glass och mysig inredning och gotländska produkter. (Höst, vinter och vår har restaurangen begränsade öppettider.)